Hoe je mindset je succes als ondernemer bepaalt

Je mindset bepaalt je succes als ondernemer

Je mindset is essentieel voor je succes als ondernemer.

Wil je graag weten waarom sommige ondernemers succesvol zijn? Succesvolle ondernemers hebben succes  omdat ze naast hun goede dienst, product  en marketing ook succesvolle en constructieve gedachten hebben. Ze hebben dus een succesvolle mindset.

En de vraag is natuurlijk, wat zijn succesvolle gedachten? Wat is een succesvolle ondernemersmindset?  Wat zijn constructieve gedachten? Door middel van een aantal gemeenschappelijke kenmerken die je kunt zien bij geslaagde ondernemers ga ik je duidelijk maken wat een succesvolle mindset betekent.

Lees verder Je mindset bepaalt je succes als ondernemer

Presentatie voor personeel

Een tijdje geleden kreeg ik via het sprekersbureau Topspeakers een opdracht om bij De  Twee Snoeken in Den Bosch een presentatie te geven voor het hele personeel.

Presentatie voor personeel de 2 snoeken
Presentatie voor personeel: De Twee Snoeken in Den Bosch

De Twee Snoeken bied de medewerkers allerlei presentaties en workshops aan. Het doel hiervan is dat de medewerkers persoonlijk kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. Aan mij de eer om de eerste presentatie van dit traject te geven. De zogenaamde kick-off.

Lees verder Presentatie voor personeel

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Speech van Rob Wuijster

Je kunt meer bereiken dan je denkt: ik werkte als voetbaltrainer in het amateurvoetbal. Toen kwam ik in contact met een hockeyvereniging waar ik ging trainen en coachen.

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Ik vond dat zo leuk dat ik besloot om in de toekomst bondscoach te worden van (het liefst) een land in Zuid Europa. Het heeft 7 jaar geduurd voordat dit lukte en ik bondscoach van Zwitserland was!

Lees verder Je kunt meer bereiken dan je denkt

Winnaarsmentaliteit

Creëren van een winnaarsmentaliteit: als bondcoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams.

Winnaarsmentalliteit

Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen.

Ze hebben een plan en geven het niet op als het nu niet lukt. Topsporters zijn gefocust en hebben een enorme winnaarsmentaliteit.

Lees verder Winnaarsmentaliteit
Page 1 of 17
1 2 3 17