Over Rob Wuijster

Rob WuijsterIk ben opgegroeid in Heiloo, een dorpje in Noord Holland in de buurt van Alkmaar. In mijn jeugd voetbalde ik bij SV de Foresters. Het was niet moeilijk om een keuze voor een beroepsopleiding te maken. Altijd was ik aan het sporten en aan het bewegen.

Voetballen, rugbyen, balletje trap, basketbal, tennissen, honkballen en verstoppertje waren de dingen ik veel deed. Logisch dat ik na de middelbare school naar het CIOS ging. Ik koos daar voor de specialisatie voetbal. De jaren daarna was ik amateur voetbaltrainer/coach bij een aantal amateur voetbalclubs in en nabij Alkmaar.

Hockey

Na een aantal jaar kwam ik in contact met A.M.H.C. (Alkmaarsche Mixed Hockey Club). Daar ben ik begonnen als hockeytrainer en coach. Dat beviel me zo goed dat ik besloot om volledig in het hockey te gaan werken. Bij de KNHB heb ik de diploma’s hockeytrainer/coach A en B behaald.

Naast het werken bij diverse verenigingen heb ik ook als docent en examinator bij de KNHB gewerkt. Zowel als docent als als hockeytrainer/coach en coördinator heb ik velen presentaties voor trainers en coaches gehouden.

Zwitserland

In 1997 kwam ik in contact met de Zwitserse Grasshoppers. Daar heb ik in de zomer de hockey jeugd en de dames getraind. Vervolgens werd ik trainer/coach van de heren bij een Europacup in Glasgow. Vervolgens ben ik twee jaar achter elkaar trainer/coach bij HC Olten bij Europacups geweest.

Bondscoach

In 2001 werd ik bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en van de heren onder de 21. Daarnaast werd ik trainer/coach van de dames en de heren van HC Olten. Ik woonde toen in een klein dorpje in de buurt van Wangen bei Olten, een klein dorpje bij Olten.

Heiloo

In 2004 ben ik weer in Heiloo gaan wonen en heb ik mijn bedrijf Wuijster Top Meeting opgericht. Activiteiten van W.T.M. waren mentalcoaching van topsporters in rugby, ijshockey en voetbal, het geven van presentaties en het geven van presentatietrainingen.

Nu focus ik me alleen op het geven van presentaties en het geven van presentatietrainingen. Mijn passie is het altijd al geweest om mensen en teams beter en succesvoller te maken.

Al mijn kennis en vaardigheden van presenteren wil ik graag doorgeven aan leidinggevenden, managers, directieleden. Ook wil ik de groep zzp′ers graag van dienst zijn. Daarom heb ik zowel incompany trainingen als trainingen met open inschrijving op verschillende plaatsen in het land.

Ervaring doorgeven

Daarnaast wil ik als spreker graag mijn ervaringen uit de sport doorgeven.

Mijn onderwerpen zijn: hoe je een hecht team en een winnaarsmentaliteit kunt creëren en hoe je meer succes in je carrière kunt krijgen. En hoe je bij jezelf je eigen gedachten kunt beïnvloeden waardoor je anders gaat handelen en meer succes krijgt. Als je meer over mijn speeches wilt weten, klik dan hieronder de speech van je keuze aan.

Ik hoop je bij mijn trainingen of speeches te ontmoeten!

meer bereiken dan je denkt

Je kunt meer bereiken dan je denkt (video)

Presentatie: Je kunt meer bereiken dan je denkt Ik werkte als voetbaltrainer in het amateurvoetbal. Toen kwam ik in contact met een hockeyvereniging waar ik ging trainen en coachen. Ik vond dat zo waanzinnig leuk dat ik besloot om in de toekomst bondscoach te worden van (het liefst) een land in Zuid Europa. Het heeft … “Je kunt meer bereiken dan je denkt (video)” verder lezen

gedachten zijn je krachten

Gedachten zijn je krachten (met video)

Populairste speech in 2017 Gedachten zijn je krachten: ik ben spreker en ik geef o.a. presentaties over dat je meer kunt bereiken dan je denkt. En dat je meer uit jezelf kunt halen en dat er veel meer mogelijk is dan je voor ogen hebt. In deze video vertel ik je hoe succes ontstaat. Je … “Gedachten zijn je krachten (met video)” verder lezen

winnaarsmentaliteit

Winnaarsmentaliteit creëren

Creëren van een winnaarsmentaliteit: als bondcoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams. Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen. Ze hebben een plan en geven het niet op als het nu niet lukt. Topsporters zijn gefocust en hebben … “Winnaarsmentaliteit creëren” verder lezen

Zoek je mij?

Zoek je mij? was last modified: december 14th, 2017 by Judith de Vries

Interview

Als je nog meer over me wilt weten, lees dan het interview waar je hieronder een preview van ziet.

interview met rob wuijster

Interview met Rob Wuijster

Laatst ben ik geïnterviewd door Judith de Vries van Virtueel Present. Judith stelde me onderstaande vragen. Hieronder vind je het interview met spreker Rob Wuijster. Ik vind het erg plezierig om mensen informatie te geven waardoor ze, zowel privé als zakelijk, meer uit hun leven kunnen halen. Het is geweldig als ik iets goeds kan … “Interview met Rob Wuijster” verder lezen

Over Rob Wuijster was last modified: by