Home » Teambuilding specialist » Training teamontwikkeling en samenwerken
training teamontwikkeling en samenwerking

Training teamontwikkeling en samenwerken

Ik weet hoe je een hecht team creëert waarbij de teamleden goed samenwerken en bereid zijn om zich ondergeschikt te maken aan het team, het plan en de doelstelling. En ik weet hoe je ervoor zorgt dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen! 

Training teamontwikkeling voor leidinggevenden en teams

Deze trainingen teamontwikkeling zijn voor leidinggevenden, medewerkers en voor teams.

Als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team heb ik zeer veel ervaring in teambuilding. We moesten ons als team op elk toernooi voorbereiden. Goede resultaten kun je alleen behalen als alle teamleden goed met elkaar samenwerken en bereid zijn om zich ondergeschikt aan het team, plan en doel te maken.

Daarnaast is het belangrijk dat alle teamleden betrokken en echte teamplayers zijn. En alle neuzen moeten in dezelfde richting wijzen. Dit geldt niet alleen voor sportteams, maar het geldt ook voor teams in het bedrijfsleven! 

Teams zijn een kapitaal waard en kunnen een kapitaal opbrengen als het een hecht team is en goed samenwerkt. Een team is de kip met het gouden ei.  En daarom is teambuilding zo belangrijk.

Kenmerk van de training teamontwikkeling

De trainingen zijn zeer praktisch gericht en zijn eenvoudig in de praktijk toe te passen. De technieken zijn to the point en no nonsens en ze zijn met succes getoetst aan de praktijk. De technieken werken dus!  Ik geef jullie concrete manieren om beter samen te werken en leer jullie hoe je waardevol voor het team kunt zijn! En daardoor behaalt het team goede resultaten.

Wat ga je tijdens de training leren?  

  • Hoe je een waardevolle en goede teamplayer kunnen worden waardoor je zeer waardevol voor het team wordt.
  • Hoe je met je teamgenoten optimaal kunt samenwerken waardoor jullie team optimale resultaten behaalt.  
  • Manieren om betrokken te blijven.
  • Hoe je gemotiveerd kunt blijven
  • Hoe je steeds de juiste keuze voor het team kunt maken. 
  • Het ontwikkelen van een echte team mindset

Training teamontwikkeling en samenwerken

  • Training teamontwikkeling en samenwerken
  • 2 dagdelen, ongeveer 8 uur
  • Voor leidinggevenden, teams en medewerkers die moeten samenwerken
  • Op jouw locatie

Mijn aanbod: 

Tijdens deze training hebben we genoeg tijd om uitvoerig de technieken te behandelen die leiden tot betere samenwerking. Neem contact met me op als je meer van deze teambuilding training wilt weten. Meer over mij lees je hier en op LinkedIn.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team. Gastspreker, spreekt over teambuilding, leiderschap en winnaarsmentaliteit.