Home » Winterfeesten met spreker » Nieuwjaarsreceptie met inspirerende spreker
nieuwjaarsborrel met rob wuijster

Nieuwjaarsreceptie met inspirerende spreker

Winterfeesten: wil je ondernemersvereniging of businessclub van je nieuwjaarsreceptie een groot succes maken? Ben je op zoek naar iets anders? Wil je jullie leden iets aanbieden dat ze leuk vinden en waar ze ook echt iets aan hebben?

Kerstborrel spreker Rob Wuijster

Nu reserveren


Wil je tijdens de nieuwjaarsborrel een plezierige, inspirerende en motiverende sfeer creëren? Overweeg eens om voor dit evenement een spreker te boeken.

De periode van de nieuwjaarsrecepties is maar kort en ik kan me niet in tweeën delen. Reserveer daarom nu!

Nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster


Boeiende spreker nieuwjaarsreceptie

Het is ook belangrijk dat de presentatie iets toevoegt. De ondernemers moeten er iets van opsteken waardoor ze als ondernemer gunstige resultaten kunnen behalen en aan het denken worden gezet. Evengoed blijft de presentatie luchtig en prettig om te volgen.

Verhalen en voorbeelden

Tijdens het presenteren maak ik gebruik van motiverende, inspirerende, boeiende en interessante verhalen. Daarnaast gebruik ik aansprekende en herkenbare voorbeelden om de boodschap goed over te brengen. De verhalen en voorbeelden gaan over ondernemers, sporters en ik vertel ook over mijn eigen ervaringen. Er zal veel interactie plaatsvinden. Hierdoor raakt het publiek betrokken bij de talk.

Toekomstgericht en met perspectief

Vooral tijdens de nieuwjaarsborrel is het belangrijk dat de focus ligt op de toekomst, op kansen en op mogelijkheden. Het is immers de start van een nieuw kalenderjaar.

Jouw gedachten

Het onderwerp gaat over jouw gedachten als ondernemer. De resultaten die je als ondernemer behaalt, worden voor een groot gedeelte bepaald door de gedachten die je hebt. Ik laat ondernemers dit ook ervaren. Vervolgens gaan we het hebben over manieren om je eigen gedachten te beïnvloeden om betere resultaten te krijgen.

Omdat het over de mindset van de ondernemer gaat is de presentatie geschikt voor ondernemers met en zonder personeel.


spreker inhuren bij de nieuwjaarsreceptie


Rob Wuijster

Rob Wuijster op LinkedIn


winterfeesten

Winterfeesten met spreker

Winterfeesten met spreker: feestelijk indruk maken op je personeel. Ga iets voor je personeel organiseren met de feestdagen? Overweeg dan om een spreker in te huren om je feest extra glans te geven. Zowel voor Kerst als voor oud-en-nieuw kan…

Lees meer
kerstborrel

Kerstborrel met inspirerende spreker

Maak van het kerstfeest een onvergetelijke bijeenkomst. Om een kerstbijeenkomst speciaal te maken zul je iets naast je borrel moeten doen. Ik heb een speech die speciaal voor Kerst is. Het periode voor een kerstspeech is natuurlijk uitzonderlijk kort. Daarom…

Lees meer
Rob Wuijster

Rob Wuijster

Teambuilding specialist

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach. Transformeert een groep mensen tot een team. Spreekt als gastspreker over teambuilding en biedt teambuilding workshops en begeleidingstrajecten.