Home » Winterfeesten met spreker » Kerstborrel met inspirerende spreker
kerstborrel

Kerstborrel met inspirerende spreker

kerstborrel

Kerstborrel met inspirerende spreker

Boek een feestelijke speech om de kerstborrel op te luisteren! Voor je medewerkers, je ondernemersvereniging of businessclub.

kerstborrel

Nu reserveren


Kerstborrel met feestelijke speech

Wil je je medewerkers of de leden van jullie ondernemersvereniging tijdens jullie kerstsamenkomst in een fijne sfeer iets leuks aanbieden waar ze ook nog iets van opsteken? Als het antwoord “ja” is, lees dan verder!

Zoek je als ondernemersvereniging naar ideeën voor de kerstborrel?

Ben je hiermee bezig of zit je te denken om een kerstfeest met borreluurtje te organiseren? Is er voor Kerst al een borrel gepland en weet je niet hoe je deze precies wilt invullen?


Kerstborrel spreker inhuren


Maak van het kerstfeest een onvergetelijke bijeenkomst. Om een kerstbijeenkomst speciaal te maken zul je iets naast je borrel moeten doen.

Een mogelijkheid is om een spreker te boeken. Maar niet elke spreker is geschikt voor een kerstborrel om de eenvoudige reden dat het onderwerp zich daar voor niet leent. Het onderwerp moet voor een kerstborrel een beetje luchtig zijn.

Daarnaast moeten het karakter, persoonlijkheid en de presentatiestijl van de spreker zich daar ook voor lenen. Vooral tijdens een kerstborrel is plezier, vrolijkheid, gezelligheid en een optimistische stemming belangrijk.

Maak het kerstfeest speciaal

Ik heb een speciale presentatie voor de kerstborrel ontwikkeld. Het doel van deze presentatie is om de luisteraars een plezierige avond aan te bezorgen.

Het gaat mij er om dat ze het tijdens de presentatie fijn hebben en er met een goed gevoel aan terug denken. Daarnaast wil ik dat ze ook iets nuttigs meekrijgen waardoor ze een beter resultaat kunnen behalen.

Inhoud en plezier

Bij de kerstborrel zijn twee dingen belangrijk:

  • De inhoud moet goed en nuttig zijn.
  • En de sfeer moet ontspannen en fijn zijn.

De presentatie gaat over de mindset. Ik maak mensen bewust en laat ze ervaren dat de gedachten die ze hebben een grote invloed op het resultaat hebben. En ik geef een groot aantal manieren aan over hoe je zelf je eigen gedachten kunnen beïnvloeden waardoor je als een beter resultaat kunnen behalen.

Luchtig

Misschien denk je nu: dat is toch geen luchtig onderwerp! Maar door de manier waarop ik presenteer is de prestatie luchtig en plezierig om te volgen. Ik gebruik veel interessante, motiverende en inspirerende verhalen. En veel herkenbare en aansprekende voorbeelden. Mensen worden bewust betrokken bij de presentatie, er is veel interactie!

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met me op als je naar een leuke invulling voor je kerstborrel zoekt. De presentatie is ideaal voor je kerstborrel bij je ondernemersvereniging en businessclub. Luchtig, leerzaam, motiverend, inspirerend en plezierig om te volgen.

Aangezien de periode waarin kerstborrels gehouden worden relatief kort is, is het raadzaam om me snel te boeken. Neem gerust contact met op als je nog vragen hebt.


kerstman met rendier

Motiverende speeches met Kerst


Rob Wuijster