Home » Blog » Sport speaker » Voetbal webinars voor trainers en coaches » Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen
winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen is heel goed mogelijk. Ontbreekt het bij je team aan winnaarsmentaliteit? Gaan de spelers er niet helemaal voor? Zet het team zich niet honderd procent in om de wedstrijd te winnen? Maken ze er gewoon een potje van? Gaan ze niet tot het uiterste? Heb je de indruk dat ze helemaal niet willen winnen? Mis je inzet?

duel winnaarsmentaliteit
Duel dames

Helaas zijn er teams die er niet helemaal voor gaan. Dat kan voor jou als trainer en coach heel frustrerend zijn aangezien jij als trainer en coach er veel tijd en energie insteekt. Daarnaast is het ook jammer dat teams niet hun volledige potentieel  benutten.

Zonder het hebben van een winnaarsmentaliteit is de kans klein dat je goed in de competitie presteert. En is de kans zeer klein dat je doelstelling bereikt. Er is goed nieuws!!

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Het goede nieuws is dat je de winnaarsmentaliteit bij spelers kunt ontwikkelen. Je kunt van de spelers echte winnaars maken die volledig voor de winst gaan! In dit webinar vertel ik je hoe je een winnaarsmentaliteit bij de spelers kunt creëren .

Je kunt een winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen op twee manieren. Je kunt de gedachten van de spelers beïnvloeden.  En je kunt de oefeningen, spelvormen en partijvormen tijdens de training zo organiseren dat er bij de spelers een winnaarsmentaliteit ontstaat. Tijdens het online webinar vertel ik je over beide mogelijkheden! Voor een heel goed effect is het verstandig dat je beide manieren gebruikt!

Voetbal webinar

Tijdens dit webinar geef je eye openers, vertel ik je de geheimen en vertel ik je alle ins en outs om een winnaarsmentaliteit bij je spelers te ontwikkelen!

Je krijgt praktische en eenvoudig toepasbare technieken die zich al in de praktijk bewezen hebben.

Heb je er genoeg van dat je spelers er niet helemaal voor gaan? Wil je je spelers de mogelijkheid geven om het allerbeste uit zich zelf en uit het team te halen? Geef je dan op voor dit webinar.

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Muhammed Ali

Cassius Marcellus Clay, alias Muhammad Ali, ooit een zeer succesvol bokser, paste een techniek bij zichzelf toe om bij zichzelf een winnaarsmentaliteit te creëren. Hij paste ‘’zelf motivators’’ toe zoals

I’m the greatest

Muhammad Ali

Deze techniek heb ik als bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team toegepast. We kwalificeerden ons als eerste land tijdens een kwalificatietoernooi in Moskou voor de Europa cup.

Je team kan nog zo technisch, tactisch en fysiek sterk zijn, maar als het bij je spelers aan een winnaarsmentaliteit ontbreekt dan houdt het op! En dan kan het team nooit optimale resultaten behalen. Pas als het team er echt honderd voor procent voor gaat zal het team pas echt succesvol worden en de top kunnen bereiken!

We hebben nog meer voetbal webinars. Kies welke we als eerste moeten geven en zet je naam op de lijst. Dan sturen we je een berichtje als we er eentje gaan organiseren.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 27-1-2022
Voor het laatst bijgewerkt op: 4-12-2022