Home » Voetbal » Voetbal mental coach » Je onderscheiden als voetbalcoach

Je onderscheiden als voetbalcoach

Geschatte leestijd: 2 minuten

Je onderscheiden als voetbalcoach

Ik zal een verhaal vertellen. We werden met het Zwitserse nationale heren hockeyteam waar ik bondscoach was derde van Europa tijdens de EC zaalhockey. En wonnen van o.a. de zaalhockey reuzen Nederland en Spanje!

De mentaliteit van de spelers heeft hier een enorm belangrijke en grote rol bij gespeeld! In 3 webinars vertel ik je hoe we de spelers zo mentaal sterk gemaakt hebben! 

Gedachten hebben invloed op het resultaat

Tijdens deze interactieve webinars laat ik je ervaren dat je gedachten een grote invloed op het resultaat hebben. Elke speler heeft zijn beperkingen. Maar deze beperkingen ontstaan door de mentale grens. Ik vertel je hoe je deze mentale grens kunt verleggen waardoor de spelers tot veel meer in staat zijn. 

Komt een speler te laat? Doet een speler niet zijn best? Durft een speler bepaalde acties niet te nemen? Ik geef je acht concrete technieken om het gedrag van je spelers te veranderen. 

Negatieve invloeden voorkomen

Spelers worden negatief beïnvloed als anderen negatief over hun spreken. En dat wil je niet aangezien je dat ook in hun spel terug ziet. Ik geef je praktische technieken aan die de spelers kunnen gebruiken om te voorkomen dat ze negatief beïnvloed worden. 

Ook vertel ik hoe je spelers kunt leren om met tegenslagen, mislukkingen en fouten om te gaan. En om de angst voor het maken van fouten te laten verdwijnen. 

Is scoren te trainen?

voetbal

Is scoren te trainen?

Gratis e-book voor voetbaltrainers en -coaches. Het e-book is ook goed bruikbaar voor trainers en coaches van andere teamsporten.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *