Training zakelijk presenteren

training zakelijk presenteren

De training zakelijk presenteren is een individuele training die ik je op korte termijn kan geven.

Voor wie

checkmarkvoor directieleden

checkmarkmanagers

checkmarken andere leidinggevenden

Training zakelijk presenteren

Heb je een directie- , managers- of directiefunctie en ben je daar goed in, maar heb je geen plezier of ben je misschien zelfs bang om te presenteren?

Er wordt van jou als directielid, manager en leidinggevende verwacht dat je regelmatig presentaties geeft.

Zie je er enorm tegenop om te presenteren? Begin je al te zweten als je eraan denkt om een presentatie te geven? Lig je wakker als je al denkt om een presentatie over te brengen?


Recensie
rene van bindsbergen

René van Bindsbergen linkedin.com/in/renevanbindsbergen Spreker Rob Wuijster 26 mei 2014

Door Robs enthousiasme en persoonlijkheid heeft hij mij bewogen om een training presenteren te gaan volgen. Ik had een dergelijke training nog nooit gevolgd maar ik had al wel meerdere malen uit hoofde van mijn nieuwe functie als algemeen directeur op de bühne / voorgrond moeten staan. Iets waar ik apetrots op moest zijn, maar helaas dat Lees meer

Lees meer recensies

Gebrek aan kennis?

Weet je eigenlijk niet hoe je kunt en moet presenteren en voel je jezelf op dat gebied onzeker? Heb je het gevoel dat je een bepaalde structuur en allerlei concrete handvatten en tips nodig hebt om een goede presentatie te kunnen geven?

De oplossing: training zakelijk presenteren

De training zakelijk presenteren kun je zowel uitsluitend voor jezelf als voor een groep inkopen.

De training zakelijk presenteren die ik je aanbied is erop gericht dat je met vertrouwen en plezier een zeer goede presentatie kunt geven en de boodschap goed kunt overbrengen.

Met de kennis die je krijgt zul je je zelfs gaan verheugen op de presentatie die je moet gaan geven. Het gevolg hiervan is dat het publiek met plezier, aandacht en met volledige focus naar je verhaal luistert.


Recensie
recensie

Contactgegevens op aanvraag Spreker Rob Wuijster 26 mei 2014

De Training Presentatie heeft een wezenlijke bijdrage aan mijn loopbaan gegeven. Naast (het helpen bij) het verkrijgen van een nieuwe functie heeft het mij ook gesterkt in mijn zelfvertrouwen bij het geven van presentaties.

Doordat ik nu meer inzicht heb in de verschillende aspecten van het presenteren, heb ik meer grip op de luisteraars en kan dus sneller inspelen op reacties uit het publiek.

Lees meer recensies

Inhoud

De inhoud van de training bestaat globaal uit drie delen

1. Het publiek boeien

Ik ga je leren hoe je de aandacht van het publiek kunt krijgen en vasthouden en hoe je het publiek gefocust kunt houden.

Daarnaast leer ik je hoe je de boodschap goed kunt overbrengen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze de boodschap, de presentatie zelf en jou als presentator onthouden. Ook leer ik je hoe je je luisteraars kunt stimuleren tot het nemen van actie.

2. De juiste mindset

Door het hebben van de juiste mindset zul je meer ontspannen en met zelfvertrouwen naar de presentatie toeleven. Je zult je veiliger voelen. Daarnaast zul je tijdens de presentatie zelf zelfverzekerder en overtuigender overkomen!

3. Voorbereiding

Een goede presentatie wordt voor een groot deel bepaald door een goede voorbereiding!

Praktisch

Intakegesprek

Voorafgaande aan de training gaan we praten, het intakegesprek.

In dit gesprek kun je aangeven met welke dingen je moeilijkheden hebt, waar je geen raad mee weet en waar je meer over wilt weten. Dit neem ik dan op in je individuele training of groepstraining, naast het geplande programma.

Tijdsinvestering

De duur van de training is afhankelijk van de doelstellingen en van je keuze: is het een individuele training of een groepstraining.

Locatie

De training “Zakelijk Presenteren” wordt incompany gegeven. Als je dit liever niet wilt of als het niet past zoeken we in overleg een andere locatie.

Nazorg

Na de training wil ik je natuurlijk ondersteunen met tips en adviezen als je een presentatie gaat geven. Daarnaast kun je contact met me opnemen wanneer je nog vragen hebt.

Optie

Als je dat wilt kan de training Sympathiek overkomen in je training verwerkt worden. Het is ook mogelijk om de training Sympathiek overkomen als losse training te volgen of op een later tijdstip te volgen.

Tarieven

Tarieven kun je vinden op de pagina Tarieven.

Reserveren

Is de training Zakelijk Presenteren de training waar je naar op zoek bent? Dan wil ik graag met je praten.

Als je me je een telefoonnummer stuurt en het dagdeel aangeeft waarop ik je mag bellen, dan neem ik snel contact met je op om alle ins en outs met je door te spreken.

Tips

Ondertussen kun je hier tips voor zakelijke presentaties vinden.

Als je meer over Rob wilt weten, kijk dan op de pagina Over Rob of op zijn profiel op LinkedIn.

Training zakelijk presenteren was last modified: by