Training zakelijk presenteren incompany

Training zakelijk presenteren

De training zakelijk presenteren is een individuele training die ik je op korte termijn kan geven.

Voor directieleden
managers
en andere leidinggevenden
Training zakelijk presenteren

Heb je een managers- of directiefunctie en ben je daar goed in, maar heb je geen plezier in presenteren of ben je misschien zelfs bang om te presenteren?

Er wordt van jou als directielid, manager en leidinggevende verwacht dat je regelmatig presentaties geeft.

Zie je er enorm tegenop om te presenteren? Begin je al te zweten als je eraan denkt om een presentatie te geven? Lig je wakker als je al denkt om een presentatie over te brengen?

Gebrek aan kennis?

Weet je eigenlijk niet hoe je kunt en moet presenteren en voel je jezelf op dat gebied onzeker? Heb je het gevoel dat je een bepaalde structuur en allerlei concrete handvatten en tips nodig hebt om een goede presentatie te kunnen geven?

De oplossing: training zakelijk presenteren

De training zakelijk presenteren kun je zowel uitsluitend voor jezelf als voor een groep inkopen.

De training zakelijk presenteren die ik je aanbied is erop gericht dat je met vertrouwen en plezier een zeer goede presentatie kunt geven en de boodschap goed kunt overbrengen.

Met de kennis die je krijgt zul je je zelfs gaan verheugen op de presentatie die je moet gaan geven. Het gevolg hiervan is dat het publiek met plezier, aandacht en met volledige focus naar je verhaal luistert.

Onlangs volgde ik een masterclass presenteren van Rob Wuijster Top Meeting. Dit is mogen leren van de beste! Intensief, inspirerend en motiverend.

Rob laat geen moment onbenut om te laten zien dat de lat hoger kan. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en wat ik tot nu toe heb laten liggen. Hij helpt mij het beste uit mijn presentaties te halen.

Een aanrader voor ondernemers, sprekers en woordvoerders.

Marisca Urbanus van den Honaard, WIQ Support
Marisca Urbanus van den Honaard
Training zakelijk presenteren incompany was last modified: by

Inhoud training zakelijk presenteren
Wat je gaat leren

De training bestaat globaal uit drie delen:

1. Het publiek boeien

Ik ga je leren hoe je de aandacht van het publiek kunt krijgen en vasthouden en hoe je het publiek gefocust kunt houden.

Daarnaast leer ik je hoe je de boodschap goed kunt overbrengen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze de boodschap, de presentatie zelf en jou als presentator onthouden. Ook leer ik je hoe je je luisteraars kunt stimuleren tot het nemen van actie.

training zakelijk presenteren incompany

Breng de boodschap goed over – Auteursrecht afbeelding Stef Ringoot

2. De juiste mindset

Door het hebben van de juiste mindset zul je meer ontspannen en met zelfvertrouwen naar de presentatie toeleven. Je zult je veiliger voelen. Daarnaast zul je tijdens de presentatie zelfverzekerder en overtuigender overkomen!

3. Voorbereiding

Een goede presentatie wordt voor een groot deel bepaald door een goede voorbereiding!

 

Reneé van Bindsbergen, Algemeen directeur

Door Robs enthousiasme en persoonlijkheid heeft hij mij bewogen om een training presenteren te gaan volgen. Ik had een dergelijke training nog nooit gevolgd maar ik had al wel meerdere malen uit hoofde van mijn nieuwe functie als algemeen directeur op de bühne / voorgrond moeten staan. Iets waar ik apetrots op moest zijn, maar helaas dat ik dat op dat moment niet zo voelde en heb ervaren. Toch de bekende plankenkoorts?

Dus Rob kwam op het juiste moment! Rob heeft – middels zijn ervaring vanuit de topsport – bij mij deze koorts weggenomen. Hij heeft structuur gebracht in mijn manier van presenteren en mij voorzien van  allerlei handvatten om – afhankelijk van het te presenteren onderwerp en/of publiek –  het presenteren weer leuk te maken en als een genot te laten voelen voor A mijzelf en B voor het publiek.

Wat ik erg waardeer in Robs werk is zijn tomeloze enthousiasme en – niet onbelangrijk om te vermelden – zijn luisterend oor buiten kantooruren en buiten standaard offerteafspraken. Dus geen uurtje factuurtje, dat hij het ook niet voor niets hoeft te doen snapt iedereen, maar voor mij is dit de opmaat geweest voor een langdurige zakenrelatie met Rob. Zo is het volgen van een training weer leuk en leerzaam.

Dus ik kan iedereen die koortsachtig is, aanbevelen om met Rob in contact te treden.

René van Bindsbergen, Algemeen directeur
René van Bindsbergen
Training zakelijk presenteren incompany was last modified: by

Praktisch
Hoe het werkt
Intakegesprek

Voorafgaande aan de training gaan we praten, het intakegesprek.

In dit gesprek kun je aangeven met welke dingen je moeilijkheden hebt, waar je geen raad mee weet en waar je meer over wilt weten. Dit neem ik dan op in je individuele training of groepstraining, naast het geplande programma.

Tijdsinvestering

De duur van de training is afhankelijk van de doelstellingen en van je keuze: ga je de training individueel volgen of willen jullie een training met een groepje collega’s?

Locatie

De training “Zakelijk Presenteren” wordt incompany gegeven. Als je dit liever niet wilt of als het niet past zoeken we in overleg een andere locatie.

Nazorg

Na de training wil ik je natuurlijk ondersteunen met tips en adviezen als je een presentatie gaat geven. Daarnaast kun je contact met me opnemen wanneer je nog vragen hebt.

Optie

Als je dat wilt kan de training “Publiek voor je winnen” in je training verwerkt worden. Het is ook mogelijk om deze training over hoe je het publiek voor je kunt winnen in te volgen als losse training. Hierdoor kun je deze training ook op een later tijdstip volgen.

Tarieven

Tarieven kun je vinden op de pagina Tarieven.

Is deze training over zakelijk presenteren de training waar je naar op zoek bent? Dan wil ik graag met je praten.

 

 

Presenteren is te leren
Training zakelijk presenteren incompany was last modified: by