Home » Blog » Motiverende spreker » Waar ik gesproken heb » Topspeakers Live events: mindset is je kracht
topspeakers live

Topspeakers Live events: mindset is je kracht

Geschatte leestijd: 3 minuten

Topspeakers live events

Zowel op 30 september als op 7 oktober 2019 was ik er ook om een presentatie geven. De hele dag door waren er elk uur tegelijkertijd vier presentaties. Mensen konden dus kiezen naar welke spreker ze wilde luisteren. En elke spreker sprak over zijn eigen onderwerp.

Op 7 oktober spraken Hans van BreukelenJaouad Khamkhami en ik tegelijkertijd. Hans schijnt net zo goed te spreken als dat hij kon keepen. Voordat we onze presentatie mochten geven hebben we elkaar kort gesproken. 

Topspeakers live: mindset is je kracht

Op beide evenementen mocht ik spreken. Het onderwerp waarover ik sprak was de mindset. Tijdens de talk vertelde ik dat je je dromen en doelen alleen kunt behalen als je voedende en ondersteunende gedachten hebt.  

Het fijne is dat je je eigen mindset positief en gunstig kunt beïnvloeden. Vervolgens gaf ik in mijn presentatie een heleboel manieren aan hoe je je eigen gedachten gunstig kunt veranderen waardoor je betere resultaten krijgt.

Als spreker maak ik graag gebruik van interessante, boeiende en aansprekende verhalen. En ik maak graag gebruik van herkenbare situaties waardoor het publiek geboeid raakt en zich betrokken voelt.

Sylvia ter Wal

Sylvia ter Wal: bevlogen lezing

Het was dr eerste keer in Groningen: de Bitterballenborrel moest een succes zijn natuurlijk, gegarandeerd door ons, Ambassadeurs van team Groningen én spreker. En zo was het, mede dankzij de bevlogen lezing van Rob! Sprekend, beeldend, een tikkie interactief. Op de bezoekers gericht, aandacht voor de reacties en – dat is soms lastig – goed …

Sylvia ter Wal: bevlogen lezing Lees meer »

Dit is waar ik het voor doe!

Uit de reacties die ik na afloop kreeg bleek dat de mensen genoten hadden van mijn presentatie. En dat is waar je het als spreker voor doet.

De organisatie van het evenement was geweldig. Voor, tijdens en na  elke presentatie was iemand van de organisatie aanwezig. En zij namen allerlei zaken uit handen waardoor ik me als spreker kon focussen op de presentatie en op het publiek. De ruimtes waar de presentaties vonden waren uitstekend!

Topspeakers, AFAS, HR managers en event managers, hartelijk bedankt voor het geweldige en fijne evenement.

Het zal je nu duidelijk zijn dat je me als spreker in kunt huren en dat ik dan naar jullie event kom. En hier kun je verhalen vinden over andere events waar ik gesproken heb. En wil je met me netwerken op LinkedIn?

ondernemersminset

Schrijf je hier in voor tips voor ondernemers. We beginnen met het e-book

Ondernemersmindset

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 15-1-2020
Voor het laatst bijgewerkt op: 21-1-2023