Harold Smit

Harold Smit: Rob Wuijster is een van de weinigen die mij de hele tijd weet te boeien

Tijdens business meetings heb ik veel gastsprekers  hun verhaal horen vertellen. Rob Wuijster is een van de weinigen die mij de hele tijd weet te boeien.

Bij de meeste sprekers ben ik al na 30 seconden de klus kwijt en weet ik al lang niet meer waar hij het over heeft. Maar bij Rob is dat anders. Je hoort  meteen dat hij een professionele spreker is. Hij praat duidelijk en heeft een interessant verhaal, dat zeer motiverend en inspirerend is.

Rob komt met goede voorbeelden waarvoor alles beter overkomt. Door zijn enthousiasme en manier van presenteren weet hij je te raken. De kenmerken van Rob als spreker zijn enthousiasme, inspiratie en motiverend.

Belangrijk is dat hij met een goede boodschap komt die naar mijn mening bij iedereen perfect overkomt. Het is prettig om naar een presentatie van Rob te luisteren omdat het zeer ontspannend is. Ik vind dat sommige van zijn praktijkvoorbeelden herkenbaar zijn en die je ook aan het denken zet.

Het is duidelijk te zien dat Rob bij veel  evenementen heeft gesproken. Vanaf het begin zie je meteen dat hij ervaring heeft om zijn verhaal aan het publiek te vertellen. En hij weet je dan ook gelijk bij iedereen de aandacht te trekken.

Harold Smit