Home » Teambuilding specialist » Motiveer je sales team
motiveer je sales team

Motiveer je sales team

Het is belangrijk dat het sales team gemotiveerd en betrokken is. En dat je mensen gefocust zijn op de te behalen doelstelling en op hun optreden. Ze zouden een hecht team moeten zijn! Er moet namelijk een bepaalde target behaald worden en dat vraagt van het sales team een enorme inzet en commitment. Ze hebben een winnaarsmentaliteit en een winnaars performance nodig!

Wat ben je bij de volgende kwartaalbijeenkomst van plan?

Speciaal voor jullie salesmeeting heb ik inspirerende peptalks ontwikkeld. Je kunt me voor
bij de kwartaalbijeenkomst boeken voor een inspirerende, motiverende, leerzame en plezierig om te volgen speech!

Het salesteam krijgt een oppepper! De teamleden worden tijdens de peptalk in hun kracht gezet en ik motiveer ze om het beste uit zichzelf en uit het team te halen.

Je kunt ook kiezen voor een inspirerende en motiverende workshop en training zodat we het thema kunnen verdiepen. Een combinatie van een speech gevolgd door een workshop en training is ook mogelijk.

Inspireren, motiveren en enthousiasmeren

Als sales manager sta je onder druk. De target moet behaalt worden en er is altijd wel iets aan de hand. Je bent voortdurend aan het bijsturen.

Als voormalig mentalcoach in de topsport en als bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en als clubcoach tijdens drie Europacups heb ik veel ervaring met het inspireren, motiveren en het in de kracht zetten van de teamleden. Voortdurend was ik bezig met teamleden bijsturen. En ik weet ook wat het is om onder druk met teams te werken.

Mijn kwaliteiten zijn het inspireren, motiveren en enthousiasmeren teams. En van je salesteam, een heel hecht team te maken waarbij de teamleden optimaal samenwerken om het doel te bereiken.

Zou je het fijn vinden dat je teamleden een “yesssssss gevoel” ervaren? Wil je dat ze een boost krijgen en gemotiveerd en geïnspireerd zijn? Wil je dat ze zich sterk en energiek voelen?

Voel je wel iets voor zo’n inspiratie speech? Voel je meer voor een inspirerende workshop en training? Wil je dat ze de target halen?

Motiveer je salesteam

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team. Gastspreker, spreekt over teambuilding, leiderschap en winnaarsmentaliteit.