Home » Teambuilding specialist » Begeleiding bij teambuilding (traject)

Begeleiding bij teambuilding (traject)

Begeleiding bij teambuilding: als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale herenhockey team heb ik veel ervaring met het ontwikkelen van een hecht team en met teambuilding begeleidingstrajecten!

Tijdens elke voorbereiding op een Europacup had ik te maken met andere selectie en ik – als bondscoach – moest telkens opnieuw in een aantal weken weer een hecht team kneden!


begeleiding bij teambuilding
Rob Wuijster
Specialist in teambuilding

Begeleiding bij teambuilding

  • Begeleidingstraject teambuilding
  • Prijs op aanvraag na overleg over de inhoud

Begeleiding bij teambuilding

Naast de teambuilding speeches, teambuilding workshops en -trainingen kan ik je ook een teambuilding begeleidingstraject aanbieden. Het voordeel van een begeleidingstraject is dat ik gedurende een langere periode intensief kan coachen om een team optimaal te laten samenwerken. Ik kan dan coachen op de thema’s die besproken zijn tijdens voorbesprekingen.

Waarom een teambuilding begeleidingstraject

Bij een begeleidingstraject gaat het niet alleen om kennis te geven en vaardigheden te verbeteren. Maar het gaat vooral om het motiveren om je teambuildingvaardigheden eigen te maken en juist toe te passen.

Het voortdurend coachen en herhalen zorgt ervoor dat het gewenste teambuilding gedrag geautomatiseerd wordt waardoor de teamleden uiteindelijk echte teamplayers worden. En hierdoor gaan de teamleden optimaal samenwerken. Als de teamleden optimaal samen werken gaat het team boven zichzelf uitgroeien en gaat optimale resultaten behalen!

Voor wie is begeleiding bij teambuilding

Dit begeleidingstraject is uiterst geschikt voor grote organisaties die teams hebben die niet lekker gaan. Ze werken niet goed samen, ze werken langs elkaar heen of ze hebben misschien zelfs ruzie met elkaar.

In al deze situaties kan een begeleidingstraject teambuilding de zaak verbeteren en de problemen oplossen of sterk verminderen. 

Dit is een teambuilding begeleidingstraject op maat. Hoeveel tijd dit begeleidingstraject in beslag neemt hangt af van hoe de situatie nu is en van jullie doelstellingen.

Hoe gaat het nu met het team? Wat is het probleem? Afhankelijk van hoe het nu is maak ik een voorstel op maat om jullie doelstellingen te bereiken. 

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team