Tarieven

Mijn tarieven als spreker en presentatietrainer.  Je wilt natuurlijk het liefste direct een indicatie van mijn tarieven hebben. Zonder formulieren in te hoeven vullen en zonder dagen hoeven te wachten. Vaak is het onduidelijk wat het tarief van een spreker is en als je het vraagt duurt het een aantal dagen voordat je antwoord krijgt.


Tarieven Rob als spreker

Ik wil voorkomen dat je het gevoel hebt dat ik aan andere bedrijven minder bereken dan dat ik aan jou bereken.

Dat wil ik niet! Ik wil zo transparant mogelijk zijn en je direct de informatie geven die je wilt! Daarom heb ik er voor gekozen om mijn tarieven hier op mijn website te plaatsen.

Tarieven spreker Rob Wuijster

Mijn tarief bedraagt € 2249,- excl. 21% BTW en incl. reiskosten voor een presentatie van maximaal 2 uur op een locatie binnen Nederland.

Er zijn geen verder bijkomende of verborgen kosten! Het telefonische voorgesprek, voorbereiding en reiskosten zijn bij het bedrag inbegrepen.

 


Tarieven Rob als presentatietrainer

Helder en inzichtelijk

Ook bij mijn tarieven als presentatietrainer wil ik transparant zijn. Geen onzekerheden, geen twijfels en niet lang op de prijsopgave hoeven wachten. Ik wil niet dat je het idee hebt dat ik bij jouw bedrijf meer geld voor een training vraag. Daarom heb ik mijn tarief op de website geplaatst. En zijn dus geen bijkomende of verborgen kosten. Helder dus!

De training wordt op je bedrijf gegeven. Indien de training elders plaatsvindt zijn de kosten (huur zaal, techniek, drank en eten) voor rekening van de opdrachtgever.

Tarieven presentatietrainer
Aantal personenTarief per dagdeel (4 uur) Bijzonderheden
1 persoonVanaf € 954,- VIPIndividuele training
Tot max. 5 personen€ 748,-Eén tarief voor de hele groep
Meer dan 5 personenOfferte op aanvraag
Open inschrijvingenZie agendaVoor open inschrijvingen zie de agenda

Excl. btw en inclusief reiskosten, mits binnen Nederland

Er zijn geen verder bijkomende of verborgen kosten. Het telefonische voorgesprek, voorbereiding, reiskosten e.d. zijn bij de prijs inbegrepen.

 


Eerste hulp bij presenteren

Direct eerste hulp

Eerste hulp bij presenteren is hulp die je nu direct kunt krijgen. Bijvoorbeeld als je vastloopt bij het voorbereiden van je presentatie. Hier kun je meer lezen over deze hulp die je op zeer korte termijn kunt krijgen.

Tarieven eerste hulp
Eerste hulp bij presenterenEerste 2 uurVervolg uren
Persoonlijke een-op-een hulp in Heiloo bij Alkmaar150 euro excl. btw voor een blok van 2 aaneengesloten uren75 euro excl. btw

 

Tarieven

 

Tarieven was last modified: by