Tarieven

tarieven uitgelicht topmeeting
Tarieven

Mijn tarieven als spreker en presentatietrainer.  Je wilt natuurlijk het liefste direct een indicatie van mijn tarieven hebben. Zonder formulieren in te hoeven vullen en zonder dagen hoeven te wachten. Vaak is het onduidelijk wat het tarief van een spreker is en als je het vraagt duurt het een aantal dagen voordat je antwoord krijgt.

 

Tarieven Rob als spreker

Ik wil voorkomen dat je het gevoel hebt dat ik aan andere bedrijven minder bereken dan dat ik aan jou bereken.

Dat wil ik niet! Ik wil zo transparant mogelijk zijn en je direct de informatie geven die je wilt! Daarom heb ik er voor gekozen om mijn tarieven hier op mijn website te plaatsen.

Tarieven spreker
Tarieven spreker Rob Wuijster
TariefBtwReiskostenVoorbereidingTijdsduur
€ 2249,--Niet ingegrepenInbegrepen, mits binnen NederlandInbegrepenMaximaal 2 uur

bulletMijn tarief bedraagt € 2249,- excl. 21% BTW en incl. reiskosten voor een presentatie van maximaal 2 uur op een locatie binnen Nederland.

bulletEr zijn geen verder bijkomende of verborgen kosten! Het telefonische voorgesprek, voorbereiding en reiskosten zijn bij het bedrag inbegrepen.

 

pijltje


 

Tarieven Rob als presentatietrainer

Ook bij mijn tarieven als presentatietrainer wil ik transparant zijn. Geen onzekerheden, geen twijfels en niet lang op de prijsopgave hoeven wachten. Ik wil niet dat je het idee hebt dat ik bij jouw bedrijf meer geld voor een training vraag. Daarom heb ik mijn tarief op de website geplaatst. En zijn dus geen bijkomende of verborgen kosten. Helder dus!

De training wordt op je bedrijf gegeven. Indien de training elders plaatsvindt zijn de kosten (huur zaal, techniek, drank en eten) voor rekening van de opdrachtgever.

Tarieven presentatietrainer
Tarieven voor presentatietrainingen
Aantal personenTarief per dagdeel (4 uur)Bijzonderheden
1 persoonVanaf € 954,- VIPIndividuele training
Tot max. 5 personen€ 748,00Eén tarief voor de hele groep
Meer dan 5 personenOfferte op aanvraag
Open inschrijvingen297,--Voor open inschrijvingen zie de Agenda

bulletExcl. btw en inclusief reiskosten, mits binnen Nederland

bulletEr zijn geen verder bijkomende of verborgen kosten! Het telefonische voorgesprek, voorbereiding, reiskosten en 21% btw zijn bij het bedrag inbegrepen.

 

pijltje


 

Eerste hulp bij presenteren

Eerste hulp bij presenteren is hulp die je nu direct kunt krijgen. Bijvoorbeeld als je vastloopt bij het voorbereiden van je presentatie. Hier kun je meer lezen over deze hulp die je op zeer korte termijn kunt krijgen. .

Tarieven eerste hulp
Eerste hulp bij presenteren
Eerste hulp bij presenterenEerste uurVervolg uren
Persoonlijke 1-op-1 hulp op afstand100 euro excl. btw65 euro excl. btw

 

Tarieven was last modified: by