Sympathiek overkomen bij je presentatie

sympathiek overkomen uitgelicht

Sympathiek overkomen: als je sympathiek overkomt zal het publiek meer betrokken zijn bij je verhaal. Je merkt dat er dan echt connectie met het publiek is. Hierdoor voel je dat ze je mogen en plezier beleven aan je presentatie. Je zult veel positieve en leuke feedback krijgen tijdens de presentatie en er zal er veel interactie plaatsvinden. Het publiek lacht, iemand uit het publiek maakt een grap en er worden vragen gesteld.

Je voelt een klik met je publiek. Door deze klik, krijg je nog meer zelfvertrouwen, flair en plezier. En hierdoor zul je nog sympathieker overkomen. Je presentatie wordt een hoogtepunt vergeleken met alle andere presentaties die je ooit gegeven hebt. Het verschil: sympathiek overkomen.

Unieke methode

De methode die ik je ga leren staat nergens beschreven in boeken. Deze methode wordt nergens in trainingen behandeld. Deze werkwijze is uniek!

Sympathiek overkomen

Deze methode is zo waanzinnig effectief dat ik besloten heb om hier een speciale training van te maken. De techniek die ik je leer is nergens beschreven en er is nergens eerder een training gegeven over deze methode. Als je deze techniek wilt leren schrijf je dan in voor deze training.

Door deze techniek vindt het publiek jou sympathiek en zal er een connectie tussen jou en het publiek ontstaan. Door deze connectie raakt het publiek betrokken bij jou als presentator én bij de presentatie. De boodschap zal goed overkomen en het publiek zal je boodschap onthouden. Het publiek zal jou als een superpresentator zien en je ook als superpresentator onthouden.

Twijfel niet, schrijf je in

Als je dat wilt, kan deze training deel uitmaken van de training Zakelijk Presenteren. Maar dat hoeft niet, je deze training over sympathiek overkomen kun je ook afzonderlijk volgen.

Wat leer je in deze training?

Je leert een aantal technieken en manieren waarmee je in een korte tijd de sympathie van het publiek krijgt. Hierdoor staat het publiek open voor je boodschap en voor jou als spreker. Het publiek mag je. Ze vinden jou een aardig en plezierig mens en daarom zijn je luisteraars bereid naar je te luisteren en je te accepteren.

Waar ben je na de training toe in staat?

Je hebt de technieken aangereikt gekregen waardoor je in een aantal minuten sympathie van het publiek kunt krijgen. Hierdoor weet je precies waardoor het publiek je aardig, leuk en vriendelijk vindt. En waardoor je publiek bereid is om naar je verhaal te luisteren. Ook ben je in staat om zo de weerstand van het publiek t.o.v. het onderwerp waar je over spreekt te verminderen.

Praktische informatie

Op dit moment is er voor deze training nog geen datum vastgesteld. Maar als je mee zou willen doen, laat dan hieronder vrijblijvend je e-mailadres achter. Dan hoor je van ons zodra we een training gaan plannen in jouw omgeving.

Je e-mailadres hier achterlaten verplicht je natuurlijk tot niets.

Sympathiek overkomen bij je presentatie was last modified: by