Home » Blog » Succesvol ondernemen » Succesvolle gedachten denken
succesvolle gedachten denken

Succesvolle gedachten denken

Geschatte leestijd: 3 minuten

Succesvolle gedachten denken

De meeste zzp’ers hebben voornamelijk gunstige gedachten en zijn positief ingesteld. Maar elk mens en dus ook elke zzp’er wordt voortdurend beïnvloed door o.a. : de media, reclame, vrienden , familie, collega ondernemers en kennissen. En zo kun je ongunstige gedachten uit je omgeving oppikken Vergeet vooral niet de ongunstige gedachten die een partner kan hebben. En wat voor invloed dit op je heeft!

Jij als zzp’er kunt wel heel positief ingesteld zijn en gunstige gedachten hebben, maar de mensen met wie je omgaat kunnen ongunstige en negatieve gedachten hebben. En deze mensen beïnvloeden jouw gedachten, of je het nu wilt of niet.

Dus als je niet uitkijkt er niets tegen doet is er een behoorlijke kans dat je zelf ook negatief gaat denken. Doordat je negatief en ongunstig gaat denken ga je negatief handelen en krijg je ongunstige resultaten. En dat wil je niet als zzp’er.

Succesvolle gedachten denken en negatieve reacties

Negatieve reacties van anderen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Kun je niet beter een kantoorbaan nemen?
  • Ben je niet te oud voor ondernemen?
  • Een baan in loondienst is veel makkelijker
  • Een onderneming opzetten lukt bijna niemand
  • Om succesvol te ondernemen moet je wel geluk hebben
  • Je hebt nog helemaal geen ervaring in het ondernemen

Herkenbaar? Wat ik in deze video vertel herken je vast.

Gast spreker

Als je op zoek bent naar een motiverende spreker, dan kan het goed zijn te weten dat ik zowel speeches locatie als kortere online inspiratiesessies bied.

En als je voor 1 september boekt voor een datum in 2022, dan hebben we een aanbieding voor je.

Petra Unkel

Petra Unkel

Tijdens de netwerk bijeenkomst in Arnhem heb ik met veel interesse de presentatie “gedachten zijn krachten” van Rob Wuijster gevolgd. Rob is enthousiast, beweeglijk en hij straalt kracht en positiviteit uit. Door zijn publiek interactief bij zijn verhaal te betrekken, houdt hij iedereen bij “de les” en blijft zijn presentatie tot aan het einde levendig …

Petra Unkel Lees meer »

Gif of succesvolle gedachten denken

Gif

Negatieve en ongunstige gedachten van anderen zijn als gif voor jouw gedachten. Ze kunnen je gedrag beïnvloeden en ze kunnen dus ook je uiteindelijke resultaat negatief en ongunstig beïnvloeden.

Tegengif

Om niet negatief en ongunstig beïnvloed te worden zul je jezelf tegengif moeten geven. Je moet jezelf beschermen tegen de negatieve en ongunstige mindset van anderen. Er zijn verschillende manieren om jezelf tegengif te geven. deze manieren bespreek ik tijdens in presentaties: Gedachten zijn krachten en Bereik je doelen.

De gedachten die je denkt hebben een enorme invloed op het resultaat van je onderneming!

Vind je dit een onderwerp voor een motivational speech voor je ondernemersclub? We hebben een uiterst betaalbaar aanbod voor online meetings.

Als inspirerende spreker sport en ondernemen ken ik het belang van succesvolle gedachten als geen ander. Zou je het leuk vinden je netwerk met mij uit te breiden op LinkedIn?

ondernemersminset

Schrijf je hier in voor tips voor ondernemers. We beginnen met het e-book

Ondernemersmindset

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 19-9-2018
Voor het laatst bijgewerkt op: 13-7-2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *