winnend presenteren

Winnend Presenteren

Je bent hier: Home » Shop » Winnend Presenteren


Winnend Presenteren

Winnend Presenteren: presentatiecursus op zakformaat

Luisterboek, ideaal als je het druk hebt.Je kunt in je auto leren presenteren terwijl je naar je vakantiebestemming rijdt.

 • Presentatietechnieken die in ieder gesprek van pas komen.
 • Snel in huis en snel beginnen.
 • Ook als opfrisser.

€24,95 incl. verzendkosten

Winnend PresenterenReview schrijven

Winnend Presenteren is onze presentatiecursus op CD

Presentatiecursus Winnend Presenteren is jouw gids voor het geven van winnende presentaties. Een cursus presenteren die je in je eigen omgeving kunt volgen. Deze cursus presenteren heeft de vorm van een luisterboek. Als je wilt leren presenteren, zul je veel hebben aan het luisterboek Winnend Presenteren.


Goede presentatie geven met Winnend Presenteren

Als bondscoach van het Zwitsers nationale heren hockeyteam heb ik veel presentaties gegeven. Als spreker doe ik niets anders dan presenteren.

Rob Wuijster

Ik ben er achter gekomen dat een goede presentatie ervoor zorgt dat zowel het publiek als jij als spreker beiden hun doelen bereiken. Bij een goede presentatie winnen zowel de spreker als het publiek. Je kunt dus gerust stellen dat zowel de spreker als het publiek baat hebben bij een goede presentatie.


Winnend Presenteren: hoe zou je dit vinden?

 • Zou je graag willen dat je boodschap goed overkomt?
 • Is het niet geweldig om het publiek te motiveren en te overtuigen?
 • Hoe zou het voelen als er na afloop mensen naar je toe komen en je vertellen dat je met veel flair, enthousiasme en een enorme charismatische uitstraling gepresenteerd hebt.
 • Zou je het fijn vinden om na je presentatie nogmaals uitgenodigd te worden?
 • Lijkt het je  een fantastisch gevoel als mensen je bedanken voor de inspirerende presentatie?
 • Zou je een voldaan, tevreden, blij, succesvol en gelukkig gevoel hebben wanneer je na de geslaagde presentatie in je auto stapt?


Presenteren is te leren

De presentatie technieken die in de presentatiecursus Winnend Presenteren besproken worden zijn presentatie technieken die al bewezen hebben dat ze werken!

Als je je deze presentatie technieken eigen maakt en toepast zul je een succesvolle spreker zijn.

Helpende gedachten

Op deze CD schenken we niet alleen aandacht aan het presenteren, maar zijn er zelfs drie delen gewijd aan hoe je als spreker gedachten kunt ontwikkelen die je helpen. Want zeg eens eerlijk: denk jij dingen die je eigenlijk helemaal niet helpen en die je eerder onderuit halen?

Winnend presenteren


Omgaan met angsten

Hoe ga je met angsten om? Het is heel gewoon dat je zenuwachtig bent voor je een presentatie geeft. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe je je spreekangst kunt overwinnen, zodat je ontspannen kunt presenteren.

Ik reik je daarom zeven regels waarmee je  innerlijke rust bij jezelf te kunnen creëren.

winnend presenteren

Winnend Presenteren

Ongewijzigde 2e oplage

€24,95

inclusief verzendkosten binnen Nederland

Wezenlijke bijdrage

Winnend Presenteren heeft een wezenlijke bijdrage aan mijn loopbaan gegeven. Naast (het helpen bij) het verkrijgen van een nieuwe functie heeft het mij ook gesterkt in mijn zelfvertrouwen bij het geven van presentaties.

Doordat ik nu meer inzicht heb in de verschillende aspecten van het presenteren, heb ik meer grip op de luisteraars en kan dus sneller inspelen op reacties uit het publiek.

Miranda, Contactgegevens op aanvraag
Miranda

Winnend presenteren: luchtig

Als klap op de vuurpijl reik ik je een aantal mentale spelregels aan die het presenteren luchtiger voor je maken.

In presentatiecursus Winnend Presenteren bespreek ik uitvoerig hoe je iets kunt vertellen en hoe je de boodschap nog meer kracht kunt geven, waardoor de boodschap bij de toehoorders blijft hangen en zij overtuigd raken van je verhaal.

 • Alle presentatietechnieken zijn erop gericht om de aandacht vast te houden en de boodschap helder en overtuigend over te brengen.
 • Zelfs het dragen van de juiste kleding en het gebruiken van voorwerpen kunnen hiertoe positief bijdragen, daarom heb ik hier in deze presentatiecursus ook aandacht aan besteed.
 • Zou je graag willen weten hoe je kunt voorkomen dat je in lastige situaties verzeild raakt?

Een goede presentatie is noodzakelijk als je wilt dat jij én het publiek de doelstellingen bereiken. Maar ook als je het publiek wilt overtuigen of misschien alleen maar wilt vermaken.


Leren presenteren met Winnend Presenteren

Winnend Presenteren: efficiënt

Is het niet verschrikkelijk efficiënt om tijdens het auto rijden of thuis op de bank te luisteren naar presentatietechnieken die hun succes al bewezen hebben?


Hoeveel presentaties ga je geven?

Hoeveel presentaties denk je te houden in de komende 3, 5, 7 of 10 jaar? Zijn dat 10, 20, 30 of 40 presentaties? De kennis die je via dit luisterboek krijgt kun je altijd gebruiken. Je betaalt niet voor één presentatie, maar voor alle presentaties die je in de toekomst nog gaat geven.


Hoeveel gesprekken ga je voeren?

Hoeveel keer denk je te praten met andere mensen in 3, 5, 7 of 10 jaar? Is dat 2.500, 6.000, 11.800 of 19.500 keer? De technieken die ik in deze presentatiecursus behandel kun je in elk gesprek gebruiken.

Je kunt deze technieken toepassen wanneer je praat met je vrienden, met je kennissen, met je boekhouder, met een autoverkoper, met je collega’s, met je klanten, met het verenigingsbestuur, met mensen op straat en met mensen met wie je zaken doet.

Winnend presenteren

Presentatiecursus op zakformaat

 • Luisterboek, ideaal als je het druk hebt.
 • Je kunt in je auto leren presenteren terwijl je naar je vakantiebestemming rijdt.
 • Presentatietechnieken die in ieder gesprek van pas komen.
 • Snel in huis en snel beginnen.
 • Ook geschikt als je in het verleden een presentatiecursus hebt gevolgd en behoefte hebt aan een opfrisser.


iDEAL
bancontact
Winnend Presenteren was last modified: by


Succesvol presenteren kun je leren

Een goede presentatie vergroot het kans op succes aanzienlijk! En wie wilt er nu geen succes hebben? En heb je € 24,95 over om succes te krijgen?

Als jij € 24,95 over hebt om goed te leren presenteren en daardoor succes te krijgen wil ik je nu adviseren om nu meteen deze CD Winnend Presenteren te bestellen.


Wat leer je van Winnend Presenteren?

Spreekangst

Als jij ongeveer net zo bent als andere mensen die leren presenteren, dan heb je in meer of in mindere mate last van spreekangst. Hoe je hiermee om kunt gaan leer van Winnend Presenteren.


Luchtig presenteren

Hoe kun je je presentatie op een luchtige manier brengen? Winnend Presenteren gaat je dit vertellen op een manier die je begrijpt.


Communicatie

Wat moet je weten over communicatie?


Aandacht van het publiek

Je moet niet alleen de aandacht van het publiek trekken. Je moet die aandacht ook houden! En wat kun je doen als je de aandacht van het publiek kwijtraakt?


Afstemmen op je publiek

Niet elk publiek is hetzelfde en jij moet je boodschap overbrengen. Hoe stem je af op het publiek? Hoe weet je wat je moet doen?


Indeling van je presentatie

De indeling van je presentatie zorgt ervoor dat mensen de draad niet kwijtraken. En als ze de draad niet kwijtraken dan blijven ze bij de les en dan houd jij de aandacht.


Retorische vragen en metaforen

Hoe kun je zaken die moeilijk te begrijpen zijn verhelderen?


Kleding

Wat trek je aan bij je presentatie? En waar moet je dan op letten. Wat is echt belangrijk bij het maken van je keuze hierin?

Innerlijke rust

Innerlijke rust is niet aangeboren maar aangeleerd. En dan kun jij dus ook leren. En dan ben je rustig. Juist op de momenten waarop je dit het hardste nodig hebt zal Winnend Presenteren je helpen.


Voorbereiding

Wat moet je precies doen om je presentatie goed voor te bereiden? En waarom is het belangrijk dat je dit doet?


Visuele middelen

Hoe zet je visuele middelen in ?


Lastige situaties

Je kunt voor moeilijke situaties komen te staan. En hoe ga je het oplossen? Hoe houd je de regie van de presentatie als alles tegen zit? Hoe voorkom je dat je in paniek raakt?


Humor in je presentatie

Ga je humor gebruik in je presentatie? Of juist niet? En als je kiest voor humor, wat ga je dan precies doen?


Overtuigen

Je hebt een boodschap en die wil je overbrengen. Maar hoe overtuig je je publiek? Ook dit ga je leren met deze presentatiecursus op CD. Want ook hierop gaan we uitgebreid in.


Non-verbale communicatie

Wat is de invloed van non-verbale communicatie tijdens je presentatie? Je weet wel: lichaamstaal.


Leren van de beste sprekers

Echt goede sprekers zijn fantastische rolmodellen. Maar hoe ga je van ze leren? Hoe pik je het op?

Voorwerpen

Kun je voorwerpen inzetten om zaken te verduidelijken en hoe doe je dat dan?


Winnend Presenteren als privé leraar

Stel je nu eens voor dat je je eigen privé leraar presenteren hebt die je vertelt hoe je succesvoller kunt presenteren, hoe je het publiek meer kunt boeien en hoe je het publiek enthousiast kunt maken en meer kunt betrekken. Kortom, hoe jij succesvoller kunt presenteren.

Een privé leraar die je vertelt hoe je je mentaal op een presentatie kunt voorbereiden. Zou het niet geweldig zijn als jouw leraar je vertelt hoe je je voor een presentatie zekerder kunt voelen?


Winnend Presenteren als privé leraar

Deze privé leraar kun je voor je laten werken waar en wanneer het je uitkomt.

 • Je kunt hem zijn verhaal aan jou laten vertellen op elk moment van de dag
 • Je kunt hem zijn hele verhaal wel twintig keer achter elkaar laten vertellen


Winnend Presenteren is geduldig en verandert niet van mening!

 • Winnend Presenteren is gestructureerd en legt je exact uit hoe je het best kunt presenteren.
 • Je privé-leraar gaat niet met vakantie en heeft geen weekenden vrij!
 • Winnend Presenteren heeft geen andere verplichtingen en is er helemaal alleen voor jou!


Je voordelen

 • Bedenk eens wat voor mooie dingen jou staan te wachten als je goed presenteert.
 • Als je een goede presentatie kunt geven vergroot dit aanzienlijk je kansen op meer opdrachten en status.
 • Daarnaast heb je een grotere kans op het maken van promotie en meer verdienen.
 • Ook zul jij als de specialist gezien gaan worden. En tja, als je specialist bent gaan er allerlei deuren voor je open!
 • Al deze mooie en positieve kansen en mogelijkheden voor slechts eenmalig €24,95.

Weet je genoeg?

We gaan je presentatiecursus direct verzenden!


Winst van een goede presentatie

Ben je het me eens dat als jij een goede presentatie geeft dit voor het publiek fijn is? Als jij een goede presentatie geeft vermaakt het publiek zich en volgt misschien een advies dat je in de presentatie geeft op.

Misschien koopt het publiek je product of dienst. Door het kopen van je product of dienst besparen mensen misschien meer tijd, geld of energie. Dat is winst voor jou en winst voor het publiek.

Misschien krijgen ze meer plezier wanneer ze je product of dienst kopen? Of misschien heb je nog andere voordelen te bieden. Als je een goede presentatie geeft, krijg je altijd iets van waarde terug. Je krijgt een order, of je krijgt meer status en bekendheid, of je krijgt meer uitnodigingen, of je verkoopt meer!

Kansen creëren

Hoeveel mensen spreek je meestal toe? Stel je eens voor dat je 30 man toespreekt. Dan krijg je 30 kansen!

Als je een goede presentatie wilt geven moet je presentatievaardigheden hebben. Die kun je gewoon leren en gezien het belang en de winst van een goede presentatie is er geen reden om het niet te leren.

De prijs van een presentatiecursus is helemaal niets als je denk aan de winst als je slechts 30 mensen toespreekt! De kosten voor deze presentatiecursus op zakformaat zijn dan nog geen euro per luisteraar dus je kunt je er geen buil aan vallen.

Kosten per luisteraar

Om precies te zijn: de kosten per luisteraar zijn dan 80 cent. Dus 80 cent per kans op een grote order! Dat kun je toch gewoon niet voorbij laten gaan!

En hoe vaker je een presentatie geeft, hoe voordeliger deze presentatiecursus wordt.

 • Stel je voor dat je tien presentaties per jaar geeft aan een publiek van dertig mensen. Dat zijn dan driehonderd kansen! Dan kost deze presentatiecursus je slechts 8 cent  per kans!
 • En als je per jaar acht presentaties aan honderd mensen geeft dan zijn dat achthonderd kansen. Dan kost deze presentatiecursus je 3 cent per kans!

Of je dit wel of niet doet hangt overigens af van je denkpatroon. Daar kun je meer over lezen in het artikel over denkpatroon van ondernemers.

Een boeiende presentatie

Een boeiende presentatie kunnen geven kan het verschil maken. Een boeiende presentatie kunnen geven kan daarom heel erg belangrijk zijn. Daarom is het eigenlijk vreemd dat mensen het zo moeilijk vinden om te investeren in het goed leren presenteren. Vind je dat zelf ook niet?

Bij een boeiende presentatie gaat het er om dat mensen op het puntje van hun stoel zitten en aan je lippen hangen. En krijg je natuurlijk niet zomaar voor elkaar.

Op managementboek:

winnend presenteren recensies


Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.


Mogen leren van de beste!

Onlangs volgde ik een masterclass presenteren van Rob Wuijster Top Meeting. Dit is mogen leren van de beste! Intensief, inspirerend en motiverend.

Rob laat geen moment onbenut om te laten zien dat de lat hoger kan. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en wat ik tot nu toe heb laten liggen. Hij helpt mij het beste uit mijn presentaties te halen.

Een aanrader voor ondernemers, sprekers en woordvoerders.

Marisca Urbanus van den Honaard
Marisca Urbanus van den Honaard


Als je liever werkt met gratis tips kan dat natuurlijk ook, we hebben hier een uitgebreid blog met presentatietips.

Bekijk ook

denk jezelf succesvol

Denk jezelf succesvol

Denk jezelf succesvol, hét handboek voor succes.

Succesvolle mensen hebben succesvolle gedachten. En succesvol denken kun je leren!

Winnend Presenteren was last modified: by
Pages ( 1 of 2 ): 1 2Volgende »