Origineel geschenk

Origineel geschenk geef denk jezelf succesvol

Origineel geschenk

Origineel geschenk: Geef Denk jezelf succesvol met video boodschap. Leuk bij iedere gelegenheid.

Gesigneerd en met persoonlijke videoboodschap voor de ontvanger.

€25,00 incl. verzendkosten

Origineel geschenk

Denk jezelf succesvol

Gesigneerd en met persoonlijke videoboodschap

  • Dit boek zal ik dan persoonlijk signeren en je per post toesturen.
  • Daarnaast zal ik een korte video met een persoonlijke tekst voor ontvanger van het cadeau inspreken. Deze video kunnen jij of de ontvanger van het geschenk onbewerkt op de social media plaatsen! Deze korte video stuur ik per mail naar je toe.

Origineel geschenk

Hoe het werkt

Hoe het werkt

  • Je bestelt Denk jezelf succesvol via de knoppen op deze pagina.
  • Dan kom je eerst op een betaalpagina waar je met iDEAL kunt betalen.
  • Daarna kom je op een nieuwe pagina waar je me iets kunt vertellen over de ontvanger, zodat ik daar een leuke, persoonlijke video van kan maken.
  • Zowel het boek als de video stuur ik naar jou, zodat jij het geschenk persoonlijk kunt afleveren.

Denk eraan dat ik de video “tussen de bedrijven door” moet maken, dus geef me er even tijd voor. Ga er vanuit dat het een week duurt voor je alles in huis hebt.

€25,00 incl. verzendkosten binnen Nederland

iDEAL

Denk jezelf succesvol als origineel geschenk

Denk jezelf succesvol is warm ontvangen en de videoboodschap is hoogst persoonlijk, want jij geeft me informatie over wat de inhoud moet zijn!

Meer weten over dit handboek voor succes? Ga naar de pagina over Denk jezelf succesvol.

Origineel geschenk

Reviews

Annemieke van de Waterschoot

Denk jezelf succesvol, bij zo’n titel ben ik meteen getriggerd. Het boek is makkelijk te lezen. Sommige hoofdstukken heb ik meerdere keren gelezen, omdat ik het echt in mijn systeem wil opnemen. Op een enthousiaste en positieve manier neemt Rob je mee in de wereld van affirmaties.

Je verlangens opschrijven en hardop uitspreken heeft impact. Hoe weet ik dat? Ik ben een doener en wil het natuurlijk eerst zelf proberen voordat ik er iets over schrijf.

Enkele weken spreek ik mijn affirmaties nu uit en het geeft een goed gevoel. Ook komen er dingen op mijn pad die hiermee te maken hebben, toeval of niet? Ik ga door met die affirmaties, het zet me mentaal op scherp. En wie wil er nu niet succesvol zijn? Dit boek is een aanrader en motivational speaker past uitstekend bij Rob.

Elske: Succesvolle aankoop!

Succesvolle aankoop! Boek en persoonlijke video gegeven na afsluiting van de revalidatie periode aan onze voetballende dochter . Enorme leuke oppepper en goed vervolg om de weg naar de top te lezen.

Wilma Bos-Boshouwers: Denk jezelf succesvol

Vanochtend heb ik een inspirerende workshop bijgewoond van Rob Wuijster. Hoe simpel kan het zjin “Gedachten zijn je krachten”. Aanrader voor sportteams en teams binnen organisaties. Handzaam boekje voor bij een kop koffie.