Home » Blog » Succesvol ondernemen » Succes door succesvol denken
succes door succesvol denken

Succes door succesvol denken

Geschatte leestijd: 3 minuten

Succes door succesvol denken

Als jij denkt dat je een goede verkoper bent zul je ook met veel flair, overtuiging en creativiteit je verkoopverhaal vertellen. En daardoor is de kans groot dat je verkoopt! Als je denkt dat je geen goede verkoper bent zal je niet zo gedreven, enthousiast met flair je verkoopverhaal vertellen. Dus je mindset bepaalt wat je doet, hoe je overkomt en wat het resultaat is.

Je eigen gedachten kunnen voor je of tegen je werken!

Of je een opdracht krijgt ja of nee hangt voor een groot gedeelte van je eigen mindset af. Als je gelooft in je product, dienst, je bedrijf en in jezelf is de kans veel groter dat je de opdracht krijgt dan wanneer je niet in je product gelooft. Als je succesvolle gedachten hebt straal je dat uit en word je succesvol.

Kansen, mogelijkheden, mindset

Overtuigd van mogelijkheden en kansen

Succes door succesvol denken

Als je overtuigd bent van mogelijkheden en kansen zul je ook kansen en mogelijkheden zien en daarop inspelen. Maar als je denkt dat er geen kansen en mogelijkheden zijn, dan zul je daar ook niet op zoek naar gaan. En je zult daarom ook geen kansen en mogelijkheden zien. Dat wat je denkt wordt de realiteit! Je gedachten bepalen dus het resultaat!

Als je zelfvertrouwen hebt zul je ook beter en overtuigender bij andere mensen overkomen en is de kans groot dat je een opdracht krijgt. Als je geen zelfvertrouwen hebt kom je minder overtuigend over en is de kans kleiner dat je de opdracht krijgt. Dus hoe je over jezelf denkt heeft een directe invloed op het resultaat dat je behaalt.

Mindset

Succes door succesvol denken

Het zal duidelijk zijn dat je mindset een grote invloed heeft op je omzet en winst. Daarom is het voor jou als zzp’er  belangrijk dat je gunstige en succesvolle gedachten hebt die je doel en droom ondersteunen.

Het goede nieuws is dat je zelf de volledige invloed hebt op hoe je denkt. Jij bent de baas over je eigen gedachten!

Ik ben een inspirerende spreker en ik spreek o.a. voor ondernemersJe kunt me hier vinden op LinkedIn.

ondernemersminset

Schrijf je hier in voor tips voor ondernemers. We beginnen met het e-book

Ondernemersmindset

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 9-7-2020
Voor het laatst bijgewerkt op: 9-11-2022