Topspeakers Live events: mindset is je kracht

Op maandag 30 september 2019 en op maandag 7 oktober 2019 organiseerde Topspeakers twee events: Topspeakers Live. Op 30 september was het evenement voor HR managers. En het evenement op 7 oktober was voor event managers. Deze events vonden plaats bij AFAS  in Leusden.


Events Topspeakers Live

Op beide data was ik er ook om een presentatie geven. De hele dag door waren er elk uur tegelijkertijd vier presentaties. Mensen konden dus kiezen naar welke spreker ze wilde luisteren. En elke spreker sprak over zijn eigen onderwerp.

Op 7 oktober spraken Hans van Breukelen, Jaouad Khamkhami en ik tegelijkertijd. Hans schijnt net zo goed te spreken als dat hij kon keepen. Voordat we onze presentatie mochten geven hebben we elkaar kort gesproken. 

Spreker huren voor kerstborrel

Kerstborrel

Kerstborrel voor ondernemersvereniging en businessclub.

Wil je de leden van jullie ondernemersvereniging tijdens jullie kerstsamenkomst in een fijne sfeer iets leuks aanbieden waar ze ook nog iets van opsteken? Als het antwoord “ja” is, lees dan verder!

Kerstborrel >>

Topspeakers Live events: mindset is je kracht was last modified: by

Rob Wuijster: mindset is je kracht

Op beide evenementen mocht ik spreken. Het onderwerp waarover ik sprak was de mindset. Tijdens de talk vertelde ik dat je je dromen en doelen alleen kunt behalen als je voedende en ondersteunende gedachten hebt.  

Het fijne is dat je je eigen mindset positief en gunstig kunt beïnvloeden. Vervolgens gaf ik in mijn presentatie een heleboel manieren aan hoe je je eigen gedachten gunstig kunt veranderen waardoor je betere resultaten krijgt.

Als spreker maak ik graag gebruik van interessante, boeiende en aansprekende verhalen. En ik maak graag gebruik van herkenbare situaties waardoor het publiek geboeid raakt en zich betrokken voelt.

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Wil je als ondernemersvereniging of businessclub van je nieuwjaarsborrel een groot succes maken?

Ben je op zoek naar iets anders? Wil je jullie leden iets aanbieden dat ze leuk vinden en waar ze ook echt iets aan hebben? Overweeg eens om voor dit evenement een spreker te boeken.

Nieuwjaarsborrel >>

Topspeakers Live events: mindset is je kracht was last modified: by

Dit is waar ik het voor doe!

Uit de reacties die ik na afloop kreeg bleek dat de mensen genoten hadden van mijn presentatie. En dat is waar je het als spreker voor doet.

De organisatie van het evenement was geweldig. Voor, tijdens en na  elke presentatie was iemand van de organisatie aanwezig. En zij namen allerlei zaken uit handen waardoor ik me als spreker kon focussen op de presentatie en op het publiek. De ruimtes waar de presentaties vonden waren uitstekend!

Topspeakers, AFAS, HR managers en event managers, hartelijk bedankt voor het geweldige en fijne evenement.


Het zal je nu duidelijk zijn dat je me als spreker in kunt huren en dat ik dan naar jullie event kom.


Je bent hier: Home » Blog » Motivational speaker » Topspeakers Live events: mindset is je kracht
Topspeakers Live events: mindset is je kracht was last modified: by
Topspeakers Live events: mindset is je kracht was last modified: by