Succesvolle gedachten denken

Succesvolle gedachten denken
Succesvolle gedachten denken

Succesvolle gedachten denken: we weten allemaal dat als je ondernemer bent het belangrijk is om succesvolle gedachten te denken. Als je succesvol denkt ga je succesvol handelen en dan is de kans op succes erg groot. Succesvol denken, je mind heeft dus een enorme invloed op het resultaat dat je bereikt.

Succesvolle gedachten denken en ongunstige invloeden

De meeste zzp’ers hebben voornamelijk gunstige gedachten en zijn positief ingesteld. Maar elk mens en dus ook elke zzp’er wordt voortdurend beïnvloed door o.a. : de media, reclame, vrienden , familie, collega ondernemers en kennissen. En zo kun je ongunstige gedachten uit je omgeving oppikken Vergeet vooral niet de ongunstige gedachten die een partner kan hebben. En wat voor invloed dit op je heeft!

Jij als zzp’er kunt wel heel positief ingesteld zijn en gunstige gedachten hebben, maar de mensen met wie je omgaat kunnen ongunstige en negatieve gedachten hebben. En deze mensen beïnvloeden jouw gedachten, of je het nu wilt of niet.

Dus als je niet uitkijkt er niets tegen doet is er een behoorlijke kans dat je zelf ook negatief gaat denken. Doordat je negatief en ongunstig gaat denken ga je negatief handelen en krijg je ongunstige resultaten. En dat wil je niet als zzp’er.

Succesvolle gedachten denken en negatieve reacties

Negatieve reacties van anderen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Kun je niet beter een kantoorbaan nemen?
  • Ben je niet te oud voor ondernemen?
  • Een baan in loondienst is veel makkelijker
  • Een onderneming opzetten lukt bijna niemand
  • Om succesvol te ondernemen moet je wel geluk hebben
  • Je hebt nog helemaal geen ervaring in het ondernemen

Herkenbaar?

Video

Wat ik in deze video vertel herken je vast.


Meer video’s kun je vinden op ons YouTube kanaal

Succesvolle gedachten denken of gif

Negatieve en ongunstige gedachten van anderen zijn als gif voor jouw gedachten. Ze kunnen je gedrag beïnvloeden en ze kunnen dus ook je uiteindelijke resultaat negatief en ongunstig beïnvloeden.

Succesvolle gedachten en tegengif

Om niet negatief en ongunstig beïnvloed te worden zul je jezelf tegengif moeten geven. Je moet jezelf beschermen tegen de negatieve en ongunstige mindset van anderen. Er zijn verschillende manieren om jezelf tegengif te geven. deze manieren bespreek ik tijdens in presentaties: Gedachten zijn je krachten en Je kunt meer bereiken dan je denkt.

Je kunt er ook over lezen in mijn boek Denk jezelf succesvol of luisteren naar mijn CD Bereik wat je wilt. Er is ook een leuk interview me me beschikbaar.

De gedachten die je denkt hebben een enorme invloed

op het resultaat van je onderneming!

spreker Rob Wuijster
Succesvolle gedachten denken
Succesvolle gedachten denken was last modified: by