Spring in het diepe

Spring in het diepe: als je nog meer succes wilt hebben dan je nu hebt en als je nog meer wilt bereiken dan zul je af en toe dingen moeten doen die je eigenlijk niet leuk vindt om te doen. Dingen die je eng vindt om te doen. Dingen waar je bang voor bent.

Video: spring in het diepe

Meer video’s kun je vinden op ons YouTube kanaal.

Spring in het diepe

Je zult dus af en toe in het diepe moeten springen. Je zult dingen moeten doen waar je je niet oncomfortabel voelt. Het is erg lastig, maar neem af en toe die stap. Voel je maar eens af en toe oncomfortabel.

Daarna voel je je in diezelfde situatie veel comfortabeler. Dus het is een kwestie van wennen, van je grenzen verleggen.

Als je hier echt iets mee wilt

Als je hier echt iets mee wilt, dan moet je meer doen dan deze video kijken en dit stukje lezen. Je moet dan ook echt in het diepe springen.

Daar kan ik je bij helpen want ik heb nogal wat ervaring met in het diepe springen.

Spring in het diepe en je zult zien dat je veel meer bereikt dan je tot nu toe gedaan hebt. Twijfel je nog? Bekijk dan gewoon nog een paar motivatie video’s.

Over Rob Wuijster

Ik ben een inspirerende spreker. Ik vind het geven van presentaties erg leuk. En ik wil graag mijn ervaringen – o.a. hoe ik  bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam geworden ben – doorgeven aan anderen.

Spring in het diepe was last modified: by

Denk jezelf succesvol

 

Spring in het diepe was last modified: by