Spreker voor jullie ondernemersvereniging

Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren: als bestuurslid of actief lid organiseer je bijeenkomsten voor ondernemers om kennis te delen, te netwerken en voor sociale contacten. Kort gezegd, je ondersteunt ondernemers samen met de andere bestuursleden en samen met actieve leden. En hier wil en kan ik jullie in ondersteunen.

Spreker voor jullie ondernemersvereniging: ledenvergadering

Zoeken jullie een leuke en plezierige activiteit voor of na de ledenvergadering van jullie ondernemersvereniging? Willen jullie meer mensen naar de ledenvergadering trekken? Jullie kunnen er dan voor kiezen om een spreker te boeken. Een spreker die een goed verhaal heeft. Eentje die de mensen waardevolle informatie kan geven en die de mensen ook kan vermaken.

Talk voor jullie ondernemersvereniging: nieuwjaarsborrel

Of willen jullie een leuke en zinvolle activiteit bij de nieuwjaarsborrel? Zouden jullie het nieuwe jaar goed willen beginnen? Wat denk je van een positief, enthousiast, motiverend en leerzaam verhaal? Willen jullie de hardwerkende ondernemers een hart onder de riem steken? Zouden jullie dit jaar iets extra’s willen? Jullie kunnen ervoor kiezen om voor de nieuwjaarsborrel een spreker in te huren.

Presentatie voor jullie ondernemersvereniging: evenement

Organiseren jullie een evenement? Ook bij een evenement kunnen jullie elke ondernemer meer kennis meegeven. Of willen jullie ervoor zorgen dat de ondernemers een leuke en plezierige avond hebben? Zouden jullie iets speciaals en extra’s willen doen naast netwerken en een borrel drinken?

Gespecialiseerd in presentaties voor ondernemers

Ik ben gespecialiseerd in het geven van talks voor ondernemers. Ik ben zelf ook een ondernemer. Daardoor weet ik waar ondernemers mee worstelen en in welke situatie zij zich bevinden.

Gericht op ondernemers

De presentaties die ik geef zijn specifiek gericht op ondernemen en ondernemers. Ik vind 2 dingen belangrijk bij een presentatie:

  1. de presentatie moet plezierig om te volgen zijn
  2. en de ondernemers moeten er echt iets aan hebben.
Donderdag 30 augustus had ik een ondernemersborrel bij de bitterballenborrel in Arnhem, de spreker van die avond was Rob Wuijster.

Als bondcoach van een hockeyteam verwachte ik onbewust een grote man, tot mijn verbazing was het juist een man die wat kleiner was van postuur, tot hij ging spreken. Hij sprak energiek, duidelijk, inspirerend, motiverend, had een overzichtelijke en ondersteunde PowerPoint en voorwerpen die zijn speech zeker ondersteunden, alsook een boodschap die voor mij duidelijkheid gaf over mijn aankomende stappen.

Wat voor mij interessant was, is dat Rob Wuijster niet alleen gebruikt maakt van zijn eigen ervaring als bondcoach maar ook voorbeelden van anderen die deze strategieën toepassen zoals de affirmaties van Mohamed Ali, hierdoor werd het voor mij toegankelijker en tastbaarder.

Wil jij geïnspireerd of gemotiveerd worden, is “The sky” voor jou “The limit” of wil je weten of dat mogelijk is, zou ik het zeker aanraken om naar hem te luisteren en zijn strategieën ook zeker toe te passen.

Marleen van den Hof, Toekomstig ondernemer
Spreker voor jullie ondernemersvereniging was last modified: by

Meer reviews →

Kenmerken presentaties

Tijdens de presentaties gebruik ik herkenbare voorbeelden en herkenbare situaties en interessante verhalen. De ondernemers krijgen praktische tips aangereikt die ze direct in de praktijk kunnen toepassen.

Daarnaast krijgen ze stof om over na te denken. Of om met andere ondernemers over na te praten. Er is veel interactie met de ondernemers. Tijdens de presentaties geef ik een demonstratie en laat ze zelf ook dingen ervaren. De sfeer tijdens de presentaties is ontspannen en constructief.

Hoe ondernemers de presentatie ervaren

Ondernemers ervaren zowel mij als spreker als de presentatie als motiverend, inspirerend, herkenbaar en nuttig! De ondernemers verlaten de zaal enthousiast, gemotiveerd en geïnspireerd.

Op de BitterBallenBorrel Arnhem heb ik met veel interesse de presentatie “gedachten zijn krachten” van Rob Wuijster gevolgd. Rob is enthousiast, beweeglijk en hij straalt kracht en positiviteit uit. Door zijn publiek interactief bij zijn verhaal te betrekken, houdt hij iedereen bij “de les” en blijft zijn presentatie tot aan het einde levendig en boeiend. Hij gaat goed voorbereid en professioneel te werk. Zijn presentatie is inhoudelijk sterk en ook de handvaten en tips die hij meegeeft zijn zeer nuttig en waardevol. Ik vond het een hele leuke, inspirerende en plezierige presentatie! Dank je wel, Rob!
Petra Unkel
Spreker voor jullie ondernemersvereniging was last modified: by

Meer reviews →

Neem contact op

Neem contact op als je als ondernemersvereniging een spreker zoekt voor bij de ledenvergadering, nieuwjaarsborrel of  andere activiteit. Je kunt me direct op het volgende mobiele nummer bereiken: 06-22146702. Of lees eerst het interview met mij.

Spreker voor jullie ondernemersvereniging: Rob Wuijster.

Rob ontmoeten

Wil je Rob een keer IRL ontmoeten? Je kunt je e-mailadres achterlaten. Dan sturen we je een berichtje als Rob ergens spreekt waar je naartoe kunt gaan.

stuur me bericht als rob spreekt

Spreker voor jullie ondernemersvereniging was last modified: by
Spreker voor jullie ondernemersvereniging was last modified: by