Spreker boeken: dit zijn je opties

Spreker boeken

Sprekers kun je op verschillende manieren inhuren. Je kunt ervoor kiezen om een spreker bij een sprekersbureau in te huren. Het voordeel hiervan is dat sprekersbureaus een groot aanbod van sprekers hebben en er in gespecialiseerd zijn om een passende spreker voor je evenement aan te bieden.

Je kunt ook een spreker rechtstreeks boeken. De voordelen hiervan zijn:

  • dat de lijnen korter zijn en je heel snel kunt boeken
  • daarnaast verloopt de communicatie sneller wat heel handig is als er iets aan de planning van het programma wijzigt
  • én een ander heel groot voordeel is dat de kosten veel transparanter zijn.
Kerstborrel spreker inhuren

Kerstborrel?

Zoek je als ondernemersvereniging naar ideeën voor de kerstborrel?

Nu boeken Kan ook online Ondernemen
Spreker boeken: dit zijn je opties was last modified: by

Spreker boeken: transparantie

Transparantie in de prijs vind ik erg belangrijk. Ik wil niet dat de klant een gevoel heeft dat hij te veel betaalt. Daarom heb ik ervoor gekozen om me als spreker te verhuren voor een vaste prijs die voor alle bedrijven, instellingen, stichtingen gemeenten en andere overheden geldt.

In deze prijs zijn het telefonische voorbereidingsgesprek, de voorbereiding, de presentatie en de reiskosten inbegrepen. Er zijn dus geen verborgen kosten. Je weet binnen vijf seconden wat de kosten van een presentatie zijn.

Deze standaard prijs geldt niet alleen voor een bedrijfsevenement, maar geldt ook voor een congres of symposium.

Ik wil jou als klant de mogelijkheid bieden om mij als spreker te boeken op de manier die jij het plezierigst vindt. Dat is ook de reden dat je me zowel via een sprekersbureau als me rechtstreeks kunt boeken.


Spreker boeken: waarom?

Sprekers worden om verschillende redenen geboekt door bedrijven, stichtingen , gemeenten en andere overheden. Je kunt een spreker inhuren als beloning wanneer de doelstellingen bereikt zijn, als afwisseling van drukke werkdagen en om de medewerkers meer naar elkaar toe te laten groeien.

Verder kun je een spreker inhuren om de medewerkers te motiveren, te inspireren en meer bij het bedrijf te betrekken. Je kunt er ook voor kiezen om een spreker te boeken om de medewerkers te overtuigen.

Redenen genoeg om een inspirerende en motiverende spreker voor je bedrijf, instelling, stichting, vereniging of gemeente uit te nodigen.


Thema’s van spreker Rob Wuijster

Mijn doel en taak als bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockeyteam en als mental coach in de topsport was om het beste uit een individuele speler en uit een team te halen. Over deze onderwerpen spreek ik dan ook over.

De onderwerpen waar ik over spreek zijn:

Gedachten zijn krachten

Je kunt meer bereiken dan je denkt

WinnaarsmentaliteitGedachten zijn je krachten

In de presentatie Gedachten zijn je krachten reik ik een groot aantal technieken aan om je je eigen gedachten en de gedachten van anderen kunt beïnvloeden. Door andere gedachten behaal je andere resultaten. Als je je doelstelling niet kunt bereiken is er de mogelijkheid om je gedachten te veranderen. Het gevolg hiervan is dat je anders gaat handelen en optreden en uiteindelijk je doelstellingen wel behaalt.

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Tijdens de presentatie Je kunt meer bereiken dan je denkt geef ik concrete tips om je je doelstellingen kunt bereiken. Tijdens deze presentatie vertel ik o.a. over welke dingen ik gedaan, maar ook gelaten heb, om bondscoach te worden.

Deze presentatie is er leuk om te volgen. De reacties zijn vaak: “wat interessant, nuttig, motiverend en inspirerend en daar ga ik wat mee doen!”

Winnaarsmentaliteit

Winnaarsmentaliteit is mijn specialiteit. Over dit onderwerp heb ik ook een artikel gepubliceerd in Vakblad de Voetbaltrainer. Op de pagina over winnaarsmentaliteit kun je dit artikel ook downloaden.


Spreker boeken

Bij sprekersbureaus zijn de sprekers ingedeeld in categorieën. meestal vallen mijn presentaties in de categorieën: sport, coaches en trainers, motivatie, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt hier meer lezen over de voor- en de nadelen van het gebruiken van een sprekersbureau.

Als je meer over mij wilt lezen, dan is het interview een goed startpunt.


Je bent hier: Home » Blog » Motivational speaker » Spreker inhuren » Spreker boeken: dit zijn je opties
Spreker boeken: dit zijn je opties was last modified: by
Spreker boeken: dit zijn je opties was last modified: by