Spreker hockey

Sport performance coach

Ben je voor je evenement op zoek naar een interessante spreker die je publiek kan boeien en die uit het hockey komt?

Ik ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey elftal en het nationale Zwitserse hockey team onder de 21 jaar. We hebben twee keer brons behaald op een Europacup zaalhockey.

En voor een klein hockeyland als Zwitserland waren dat goede prestaties. Op dat moment waren er in Zwitserland slechts in totaal drieduizend hockeyers.

Swiss hockey


Spreker hockey

Voordat ik bondscoach werd, was ik drie keer coach bij een Europacup veldhockey  voor clubteams met het Zwitserse Grasshoppers en Olten.

Ook ben ik met het Zwitserse Olten landskampioen van Zwitserland geworden. Daarnaast ben ik met een aantal hockeyteams in Nederland gepromoveerd.


Gedachten zijn krachten

Ik spreek over verschillende thema’s. Een onderwerp waarover ik spreek is hoe je succesvoller kunt denken en een beter resultaat kunt behalen. Deze presentatie gaat over de mindset.

Spreker huren voor kerstborrel

Kerstborrel

Kerstborrel voor ondernemersvereniging en businessclub.

Wil je de leden van jullie ondernemersvereniging tijdens jullie kerstsamenkomst in een fijne sfeer iets leuks aanbieden waar ze ook nog iets van opsteken? Als het antwoord “ja” is, lees dan verder!

Kerstborrel >>

Spreker hockey was last modified: by


Je kunt meer bereiken dan je denkt

Het andere onderwerp waarover ik spreek is hoe je een succesvolle carrière kunt krijgen. Tijdens deze presentatie vertel ik er o.a. over hoe ik bondscoach van Zwitserland ben geworden terwijl ik slechts een jaar in een vriendenteam gehockeyd heb. En verder nooit gehockeyd heb.

Ik vertel je alle stappen die ik genomen heb om uiteindelijk mijn droom en doel om bondscoach te worden te realiseren. En het ging niet gemakkelijk. Ik vertel je ook over de tegenslagen en mislukkingen! Het is een persoonlijk verhaal!

De onderstaande quote van Michael Jordan is op mijn verhaal van toepassing:

I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been t“rusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.”

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Wil je als ondernemersvereniging of businessclub van je nieuwjaarsborrel een groot succes maken?

Ben je op zoek naar iets anders? Wil je jullie leden iets aanbieden dat ze leuk vinden en waar ze ook echt iets aan hebben? Overweeg eens om voor dit evenement een spreker te boeken.

Nieuwjaarsborrel >>

Spreker hockey was last modified: by


Leidinggeven en team building

Een ander thema waarover ik spreek is coaching, leidinggeven en team building. Ik vertel tijdens deze presentatie hoe ik gecoacht en leiding gegeven heb. En hoe ik bewust een hecht team gecreëerd heb. Tijdens deze talk vertel ik je mijn werkwijze!


Winnaarsmentaliteit

Winnaarsmentaliteit ontbreekt een beetje in de Nederlandse sport. Ik heb hierover een interessante speech en ik heb er een artikel over geschreven dat gepubliceerd is in Vakblad de Voetbaltrainer. Het artikel kun je ook op de pagina over winnaarsmentaliteit vinden.


De presentaties worden door het publiek als motiverend, inspirerend, boeiend en praktisch toepasbaar ervaren. Daarnaast geven mensen vaak aan dat de presentatie tot nadenken aanzet. Bovendien ervaart het publiek de presentaties als plezierig. Reviews kun je hier vinden.

Neem gerust contact met me op als je een interessante spreker zoekt, vragen hebt en als je me wilt boeken. Ik geef ook presentaties voor topsport.

Je bent hier: Home » Blog » Motivational speaker » Spreker hockey
Spreker hockey was last modified: by