Speeches van Rob Wuijster

Gedachten zijn krachten

Populairste speech in 2018

Ik ben spreker en ik geef o.a. presentaties over dat je meer kunt bereiken dan je denkt. En dat je meer uit jezelf kunt halen en dat er veel meer mogelijk is dan je voor ogen hebt. Gedachten zijn krachten is één van mijn speeches en het was de meestgevraagde speech in 2018.

In deze video vertel ik je hoe succes ontstaat. Je houding en optreden worden voor een groot deel bepaald door de gedachten die je hebt. Dus je gedachten bepalen wat je doet. En dat wat je doet bepaalt je resultaat.

Hoe succes ontstaat

Het goede nieuws is dat als je andere resultaten wilt je op een iets andere wijze moet denken. Hierdoor ga je andere dingen doen en krijg je dus een ander resultaat.


Speeches van Rob Wuijster: gedachten zijn krachten

Rob Wuijster is als spreker als een vis in het water. Of het nu is voor een klein gezelschap of een grote zaal.

Met pakkende, duidelijke voorbeelden illustreert hij zijn visie: “gedachten zijn krachten”. Als publiek heb je geen keuze dan mee te gaan in zijn verhaal. Interactie is een grote spil in zijn stijl, waardoor toehoorders betrokken worden bij de ideeën die hij aan ons voorlegt.

Voor sommigen zijn dit nieuwe ideeën die hen met de neus op de feiten drukken en aansporen tot actie. Voor anderen een krachtige reminder over hoe we impasses en stagnatie kunnen doorbreken met de belangrijkste tool die we bezitten: onszelf.

Met onder andere zichzelf als voorbeeld laat hij zien dat verandering en het daaruit voortvloeiende succes in een ieder van ons verscholen ligt. Rob staat dicht bij de gewone mens (hij is er zelf één) en laat juist daarmee zien hoe toegankelijk echte verandering is. Een positieve persoonlijkheid die iedereen op zijn pad op positieve wijze stimuleert, inspireert en een general ‘good feeling’ meegeeft!

Vincent Groeneveld, Camera journalist
Vincent Groeneveld

Speech van Rob Wuijster: gedachten zijn krachten

De kracht van gedachten

Deze presentatie over de kracht van gedachten heb ik vele malen aan topsporters, topsportteams, trainers en coaches uit de topsport en ouders van topsporters gegeven. Zij hebben deze presentatie als zeer interessant, waardevol, plezierig, motiverend en inspirerend ervaren.

In deze video vertel ik je ook iets over de inhoud van de presentatie. De onderwerpen zijn:

  • Hoe komt het dat je zo denkt zoals je nu doet?
  • Worden we het meest door ons bewustzijn of door ons onderbewustzijn beïnvloed?
  • Wat zijn de kenmerken van ons onderbewustzijn?
  • En hoe kun je zelf je gedachten op een eenvoudige manier positief beïnvloeden?

Gedachten zijn je krachten: voor mensen die het beste uit zich zelf willen halen.

De kracht van gedachten

Gedachten zijn krachten

De speech over de kracht van gedachten is een veelgevraagde speech. Dit thema was zowel in 2016 als in 2018 het populairste thema.

Wil je deze speech een keer beleven? Je kunt me boeken.

En als je dat doet, dan kom ik deze speech bij jullie evenement geven. Aarzel niet, boek nu.


Presentatie: gedachten zijn krachten

Van tijd tot tijd bezoek ik de BitterBallenBorrels. Een netwerk waar veel zzp’ers samenkomen en van elkaar kunnen leren. Eerder tijdens de bijeenkomst in Wings Hotel stapte ik te laat binnen. De presentatie van Rob Wuijster was net klaar en alom enthousiasme. Jammer dat ik dit miste.

Toen ik later uitgenodigd werd voor een BBB in Scheveningen was daar Rob Wuijster opnieuw met zijn presentatie, die maar 20 minuten tijd kreeg om zijn verhaal te doen. En dat deed hij met verve. Kort, bondig en to-the-point. Het beïnvloeden van je eigen onderbewustzijn met positieve gedachten.

Met zgn affirmaties. In zijn boek ‘Denk jezelf succesvol’ gaat hij uitgebreid in op het juist formuleren van deze gedachten en tal van tips om dit goed aan te pakken. Een belangrijke basis om succesvol te worden of te blijven. Chapeau!

Tom Rietveld
Gedachten zijn krachten

Boek Rob

Speeches van spreker Rob Wuijster
Spreker Rob Wuijster

Volgende pagina: Winnaarsmentaliteit kweken

Terug naar de inhoudsopgave


Gedachten zijn krachten

Speeches van Rob Wuijster was last modified: by
Pages ( 3 of 4 ): « Previous12 3 4Next »

Over Rob Wuijster

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en inspirerende spreker. Ik vind het geven van presentaties leuk en ik vind het leuk om jou te leren hoe je een goede speech kunt houden.