Gedachten zijn je krachten

Gedachten zijn je krachten, populairste speech in 2017

Gedachten zijn je krachten: ik ben spreker en ik geef o.a. presentaties over dat je meer kunt bereiken dan je denkt. En dat je meer uit jezelf kunt halen en dat er veel meer mogelijk is dan je voor ogen hebt.

In deze video vertel ik je hoe succes ontstaat. Je houding en optreden worden voor een groot deel bepaald door de gedachten die je hebt. Dus je gedachten bepalen wat je doet. En dat wat je doet bepaalt je resultaat.

Het goede nieuws is dat als je andere resultaten wilt je op een iets andere wijze moet denken. Hierdoor ga je andere dingen doen en krijg je dus een ander resultaat.

Vincent Groeneveld

Rob Wuijster is als spreker als een vis in het water. Of het nu is voor een klein gezelschap of een grote zaal.

Met pakkende, duidelijke voorbeelden illustreert hij zijn visie: “gedachten zijn krachten”. Als publiek heb je geen keuze dan mee te gaan in zijn verhaal. Interactie is een grote spil in zijn stijl, waardoor toehoorders betrokken worden bij de ideeën die hij aan ons voorlegt.

Voor sommigen zijn dit nieuwe ideeën die hen met de neus op de feiten drukken en aansporen tot actie. Voor anderen een krachtige reminder over hoe we impasses en stagnatie kunnen doorbreken met de belangrijkste tool die we bezitten: onszelf.

Met onder andere zichzelf als voorbeeld laat hij zien dat verandering en het daaruit voortvloeiende succes in een ieder van ons verscholen ligt. Rob staat dicht bij de gewone mens (hij is er zelf één) en laat juist daarmee zien hoe toegankelijk echte verandering is. Een positieve persoonlijkheid die iedereen op zijn pad op positieve wijze stimuleert, inspireert en een general ‘good feeling’ meegeeft!

Vincent Groeneveld, Camera journalist
Vincent Groeneveld
Gedachten zijn je krachten was last modified: by

Gedachten zijn je krachten

Deze presentatie “Gedachten zijn je krachten” heb ik vele malen aan topsporters, topsportteams, trainers en coaches uit de topsport en ouders van topsporters gegeven. Zij hebben deze presentatie als zeer interessant, waardevol, plezierig, motiverend en inspirerend ervaren.

In deze video vertel ik je ook iets over de inhoud van de presentatie. De onderwerpen zijn:

  • Hoe komt het dat je zo denkt zoals je nu doet?
  • Worden we het meest door ons bewustzijn of door ons onderbewustzijn beïnvloed?
  • Wat zijn de kenmerken van ons onderbewustzijn?
  • En hoe kun je zelf je gedachten op een eenvoudige manier positief beïnvloeden?

Gedachten zijn je krachten: voor mensen die het beste uit zich zelf willen halen.

Video: gedachten zijn je krachten

Gedachten zijn je krachten

Gedachten zijn je krachten is een veelgevraagde speech. Dit thema was zowel in 2016 als in 2017 het populairste thema.

Wil je deze speech een keer beleven? Je kunt me boeken.

En als je dat doet, dan kom ik deze speech bij jullie evenement geven. Aarzel niet, boek nu.

Gert Boonen

LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello

Op donderdag 12 maart 2015 heeft Rob Wuijster een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar.

Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen.

Op een enthousiaste manier vertelt Rob Wuijster over wat te doen om je gedachten positief te beïnvloeden, om overal het positieve uit te halen en hierbij kan hij putten uit tal van ervaringen.

Leerlingen, sporters en hun ouders kregen een grote hoeveelheid tips, adviezen en mogelijkheden aangereikt om uit alles een positief ‘leerpunt’ te halen, om overal iets positiefs uit te halen, om het beste uit jezelf te halen. Bruikbare tips waarmee zowel leerlingen als ouders gelijk aan de slag kunnen en tips die ‘ingesleten’ dienen te worden.

Uit de reacties van leerlingen en ouders en uit de hoeveelheid vragen viel op dat het een onderwerp is dat zeker aanspreekt en waar alle sporters mee te maken hebben / krijgen. Een interessante en leerzame avond kortom.Hierbij bedank ik Rob voor zijn enthousiaste en inspirerende verhaal.

Gert Boonen
Gedachten zijn je krachten was last modified: by

Zoek je een spreker?

Spreekt mijn verleden als bondscoach en mental coach je aan? Spreken de onderwerpen je aan? Heb je een goed gevoel over mij als spreker? Neem dan rechtstreeks contact met me op. Of neem contact op via Speakers Academy of Quality Bookings.

Transparantie werkwijze

Tarieven op aanvraag  –  Brochure downloaden

spreker rob wuijster

 

Of lees meer over Rob als spreker of lees het interview met Rob

Gedachten zijn je krachten was last modified: by
Tom Rietveld
Van tijd tot tijd bezoek ik de BitterBallenBorrels, een netwerk, waar veel ZZP’ers samenkomen en van elkaar kunnen leren. Eerder tijdens de bijeenkomst in Wings Hotel stapte ik te laat binnen. De presentatie van Rob Wuijster was net klaar en alom enthousiasme. Jammer dat ik dit miste.

Toen ik later uitgenodigd werd voor een BBB in Scheveningen was daar Rob Wuijster opnieuw met zijn presentatie, die maar 20 minuten tijd kreeg om zijn verhaal te doen. En dat deed hij met verve. Kort, bondig en to-the-point. Het beïnvloeden van je eigen onderbewustzijn met positieve gedachten. Met zgn affirmaties. In zijn boek ‘Denk jezelf succesvol’ gaat hij uitgebreid in op het juist formuleren van deze gedachten en tal van tips om dit goed aan te pakken. Een belangrijke basis om succesvol te worden of te blijven. Chapeau!

Tom Rietveld
Gedachten zijn je krachten was last modified: by
Rob Kroonen

Ik heb Rob ervaren als een spreker met een boodschap. Inspirerend en met wat voor ons belangrijk is interactie. De BitterBallenBorrel is een netwerk bijeenkomst voor het mkb en ieder gesprek telt. Daarom is een spreker zoals Rob belangrijk om de mensen te inspireren en hun avond een waarde te geven. Bedankt Rob.

Rob Kroonen, Firma Kroonen
Gedachten zijn je krachten was last modified: by

Andere speeches van Rob kun je vinden op de pagina over Rob Wuijster als spreker.

 

Gedachten zijn je krachten was last modified: by