Presentatie voor personeel

Presentatie voor personeel De Twee Snoeken in Den Bosch
De Twee Snoeken in Den Bosch

Een tijdje geleden kreeg ik via het sprekersbureau Topspeakers een opdracht om bij De  Twee Snoeken in Den Bosch een presentatie te geven voor het hele personeel.

De Twee Snoeken bied de medewerkers allerlei presentaties en workshops aan. Het doel hiervan is dat de medewerkers persoonlijk kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. Aan mij de eer om de eerste presentatie van dit traject te geven. De zogenaamde kick-off.

Hieronder zijn een aantal fragmenten van de presentatie die ik bij de Twee Snoeken gegeven heb. Onder de video vertel ik je over hoe mijn presentaties in elkaar zitten.

De Twee Snoeken

Presentatie voor personeel: mindset

Het onderwerp waar ik over sprak was de mindset. De presentatie bestond uit twee delen. In het eerste deel van de presentatie heb ik de deelnemers bewust gemaakt van het feit dat gedachten een enorme invloed hebben op je gedrag. En dat je gedrag een enorme invloed heeft op het resultaat wat je bereikt. En dat je door je gedachten te veranderen een totaal ander resultaat krijgt.

In het tweede gedeelte gaf ik allerlei technieken aan waarmee je zelf je eigen gedachten kunt beïnvloeden en hierdoor uiteindelijk succesvoller wordt. 

Ervaring van het publiek

Was deze presentatie saai? O nee, we hebben met zijn allen heel veel plezier gehad.

Was de presentatie leerzaam? Ja zeker! Na de speech gaven de medewerkers tijdens de borrel aan dat de stof herkenbaar en zeer interessant was. En dat ze ook bewuster zijn geworden m.b.t. de gedachten die ze hebben. Kortom, de presentatie hebben ze als leerzaam, motiverend, inspirerend en als interessant ervaren. Daarnaast heeft iedereen veel plezier gehad.

Presentatie voor jouw personeel

Zou je willen dat ik ook een presentatie voor jouw personeel kom geven? Lees dan verder over mijn speeches. Of neem direct contact met me op.

Maar misschien ook vind je speechen zo leuk dat je het liever zelf doet. Dan kun je in het artikel Voor medewerkers presenteren een paar tips vinden over hoe je zo’n presentatie op kunt bouwen.


Je bent hier: Home » Blog » Motivational speaker » Presentatie voor personeel
Presentatie voor personeel was last modified: by

Lees direct verder: Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren

Presentatie voor personeel was last modified: by