Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Op 25 oktober vierde Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo het 25-jarig jubileum. Het was een geweldig spektakel. Ondernemend Heiloo had voor dit evenement de Theater de Beun in Heiloo afgehuurd. Er kwamen 250 enthousiaste, gemotiveerde en geïnspireerde ondernemers naar dit evenement.


Optredens en speeches

Mireille Kaptein – zakenvrouw van het jaar 2019 – gaf een fantastische en interessante presentatie over haar bedrijf. En Rob & Emiel traden op met magische illusies. Wat een geweldige show!

Ik mocht daar als motivational speaker een lezing geven. Het onderwerp waar ik over sprak was: Gedachten zijn krachten. Tijdens deze presentatie vertelde ik een verhaal over een sporter en een ondernemer. Zij zijn beiden erg succesvol zijn geworden door hun manier van denken.

Rob, Rob en Emiel

Gedachten zijn bepalend

Uit eigen ervaring als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team heb ik ook een verhaal verteld. We zijn als ‘’hockey dwergland’’ derde op een Europacup zaalhockey geworden. De goede mindset van de hockeyspelers was een belangrijke factor voor het behalen van de medaille.

Kerstborrel spreker inhuren

Kerstborrel?

Zoek je als ondernemersvereniging naar ideeën voor de kerstborrel?

Nu boeken Kan ook online Ondernemen
Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo was last modified: by

Ik heb de ondernemers laten ervaren dat hun gedachten bepalend zijn voor het resultaat dat ze behalen. En dat het mogelijk is om je gedachten in tien seconden te veranderen.

Vervolgens heb ik over vier manieren c.q. technieken verteld waarmee elke ondernemer bewust zijn eigen gedachten kan beïnvloeden. Hierdoor ga je succesvoller handelen en krijgt je betere resultaten.

Omdat je als ondernemer te maken hebt met teleurstellingen, fouten, moeilijkheden en tegenslagen heb ik een verhaal verteld waar je als ondernemer aan terug kunt denken als het niet gaat zoals je wilt. Dit geeft vertrouwen wanneer je tegenslagen krijgt.

Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Na het officiële gedeelte hebben we nog  geborreld met allemaal lekkere hapjes. De mensen die ik tijdens de borrel gesproken heb waren allemaal erg enthousiast over de organisatie en de presentaties en optredens van deze avond.

Ik wil het bestuur, de ondernemers, Mireille Kaptein van Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo en Rob & Emiel, de medewerkers van de Beun en de technische mensen achter de schermen hartelijk bedanken voor de geweldige avond.

Op naar het 50-jarig jubileum


Als jullie dit leuk vinden en graag zouden willen dat ik ook bij jullie jubileum kom, ga dan naar de pagina over ondernemers en ondernemersverenigingen.


Je bent hier: Home » Blog » Motivational speaker » Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo
Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo was last modified: by
Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo was last modified: by