Speech: Gedachten zijn je krachten

Gedachten zijn je krachten, populairste speech in 2017

Gedachten zijn je krachten: ik ben spreker en ik geef o.a. presentaties over dat je meer kunt bereiken dan je denkt. En dat je meer uit jezelf kunt halen en dat er veel meer mogelijk is dan je voor ogen hebt.

In deze video vertel ik je hoe succes ontstaat. Je houding en optreden worden voor een groot deel bepaald door de gedachten die je hebt. Dus je gedachten bepalen wat je doet. En dat wat je doet bepaalt je resultaat.

Het goede nieuws is dat als je andere resultaten wilt je op een iets andere wijze moet denken. Hierdoor ga je andere dingen doen en krijg je dus een ander resultaat.

Gedachten zijn je krachten

Deze presentatie “Gedachten zijn je krachten” heb ik vele malen aan topsporters, topsportteams, trainers en coaches uit de topsport en ouders van topsporters gegeven. Zij hebben deze presentatie als zeer interessant, waardevol, plezierig, motiverend en inspirerend ervaren.

In deze video vertel ik je ook iets over de inhoud van de presentatie. De onderwerpen zijn:

Hoe komt het dat je zo denkt zoals je nu doet?

Worden we het meest door ons bewustzijn of door ons onderbewustzijn beïnvloed?

Wat zijn de kenmerken van ons onderbewustzijn?

En hoe kun je zelf je gedachten op een eenvoudige manier positief beïnvloeden?

Gedachten zijn je krachten: voor mensen die het beste uit zich zelf willen halen.

Video: gedachten zijn je krachten

Gedachten zijn je krachten

Gedachten zijn je krachten is een veelgevraagde speech. Dit thema was zowel in 2016 als in 2017 het populairste thema.

Wil je deze speech een keer beleven? Je kunt me boeken.

En als je dat doet, dan kom ik deze speech bij jullie evenement geven. Aarzel niet, boek nu.

Recensie

Gert Boonen

LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello

Op donderdag 12 maart 2015 heeft Rob Wuijster een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar.

Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen.

Op een enthousiaste manier vertelt Rob Wuijster over wat te doen om je gedachten positief te beïnvloeden, om overal het positieve uit te halen en hierbij kan hij putten uit tal van ervaringen.

Leerlingen, sporters en hun ouders kregen een grote hoeveelheid tips, adviezen en mogelijkheden aangereikt om uit alles een positief ‘leerpunt’ te halen, om overal iets positiefs uit te halen, om het beste uit jezelf te halen. Bruikbare tips waarmee zowel leerlingen als ouders gelijk aan de slag kunnen en tips die ‘ingesleten’ dienen te worden.

Uit de reacties van leerlingen en ouders en uit de hoeveelheid vragen viel op dat het een onderwerp is dat zeker aanspreekt en waar alle sporters mee te maken hebben / krijgen. Een interessante en leerzame avond kortom.Hierbij bedank ik Rob voor zijn enthousiaste en inspirerende verhaal.

Gert Boonen
Speech: Gedachten zijn je krachten was last modified: by

Zoek je een spreker?

Spreekt mijn verleden als bondscoach en mental coach je aan? Spreken de onderwerpen je aan? Heb je een goed gevoel over mij als spreker? Neem dan rechtstreeks contact met me op. Of neem contact op via Speakers Academy of Quality Bookings.

Transparantie werkwijze

Tarieven  –  Brochure downloaden

spreker rob wuijster

 

Of lees meer over Rob als spreker of lees het interview met Rob

Speech: Gedachten zijn je krachten was last modified: by

 

Andere speeches van Rob kun je vinden op de pagina over Rob Wuijster als spreker.

 

Speech: Gedachten zijn je krachten was last modified: by