Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Wil je als ondernemersvereniging of businessclub van je nieuwjaarsborrel een groot succes maken? Ben je op zoek naar iets anders? Wil je jullie leden iets aanbieden dat ze leuk vinden en waar ze ook echt iets aan hebben? 

Wil je tijdens de nieuwjaarsborrel een plezierige,  inspirerende en motiverende sfeer creëren? Overweeg eens om voor dit evenement een spreker te boeken.


Speech bij de nieuwjaarsborrel

Als spreker vindt ik twee dingen erg belangrijk. Het eerste is dat elke ondernemer zich tijdens de presentatie vermaakt en met plezier aan het evenement terugdenkt. Ten tweede is het van belang dat elke ondernemer kennis opdoet.   

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsspeech

Actueel, nu te boeken

Nieuwjaarsborrel: plezier en gezelligheid

Tijdens een nieuwjaarsborrel zijn gezelligheid en plezier belangrijk. Daarom moet een presentatie bij de nieuwjaarsborrel leuk zijn. Hier speel ik op in door mijn manier van presenteren. De manier waarop je als spreker presenteert heeft er grote invloed het publiek de presentatie als plezierig ervaart of niet.


Kennis opdoen

Het is ook belangrijk dat de presentatie iets toevoegt. De ondernemers moeten er iets van opsteken  waardoor ze als ondernemer gunstige resultaten kunnen behalen en aan het denken worden gezet. Evengoed blijft de presentatie luchtig en prettig om te volgen.


Nieuwjaarsborrel met verhalen en voorbeelden

Tijdens het presenteren maak ik gebruik van motiverende, inspirerende, boeiende en interessante  verhalen.  Daarnaast gebruik ik aansprekende en herkenbare voorbeelden om de boodschap goed over te brengen. De verhalen en voorbeelden gaan over ondernemers, sporters en ik vertel ook over mijn eigen ervaringen.

Er zal veel interactie plaatsvinden. Hierdoor raakt het publiek betrokken bij de talk.


Toekomstgericht en met perspectief

Vooral tijdens de nieuwjaarsborrel is het belangrijk dat de focus ligt op de toekomst, op kansen en op mogelijkheden. Het is immers de start van een nieuw kalenderjaar.


Jouw gedachten als ondernemer

Het onderwerp gaat over jouw gedachten als ondernemer. De resultaten die je als ondernemer behaalt, worden voor een groot gedeelte bepaald door de gedachten die je hebt. Ik laat ondernemers dit ook ervaren.

Vervolgens gaan we het hebben over manieren om je eigen gedachten te beïnvloeden om betere resultaten te krijgen.

Omdat het over de mindset van de ondernemer gaat is de presentatie geschikt voor ondernemers met en zonder personeel. De speech is dus ook geschikt voor zzp’ers.


PowerPoint

Tijdens de presentatie maak ik gebruik van PowerPoint. Op een sheet staan vaak één woord en een afbeelding om de boodschap beter te laten overkomen.

Daarnaast onderscheid deze PowerPoint zich van andere presentaties doordat de presentatie specifiek  is aangepast aan het nieuwe jaar en de nieuwjaarsbijeenkomst.  


Nieuwjaarsborrel nu reserveren

De periode waarin nieuwjaarsborrels gegeven worden is beperkt! Het is daarom slim om me vroegtijdig te boeken.

Neem contact met me op als je een aangename en aantrekkelijke invulling voor bij de nieuwjaarsreceptie zoekt.

Een neem gerust ook contact met me op als iets niet helemaal duidelijk is of  als je nog vragen hebt.


Nieuwjaarsborrel met spreker Rob Wuijster


Je bent hier: Home » Spreker Rob Wuijster » Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel met spreker Rob Wuijster. Met dank aan de designers van Pixabay voor de beelden in de uitgelichte afbeelding.


Nieuwjaarsborrel was last modified: by