Bericht als Rob ergens spreekt

Wil je bericht als Rob ergens spreekt waar je naartoe kunt gaan? Denk aan een netwerkbijeenkomst, open coffee etc. Stuur ons dan hier je e-mailadres toe.

Nadat je je inschrijving bevestigd hebt krijg de mogelijkheid meer onderwerpen te kiezen waar we je over mogen mailen. Maar als je geen andere onderwerpen kiest, dan houden we ons daar aan en dan krijg je echt uitsluitend een berichtje als Rob ergens spreekt waar je naartoe kunt gaan. En dan kun je op dat moment bepalen of je daar zin in hebt.

Bericht als Rob ergens spreekt


Ons privacy beleid

Wuijster Top Meeting Presentaties gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om per e-mail contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Nadat je je inschrijving bevestigd hebt krijg je de mogelijkheid om ons te laten weten waarover en op op welke manieren je - naast e-mail - van ons zou willen horen.

We gebruiken MailChimp als onze ditigale marketingtool. Door dit formulier te versturen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid van MailChimp.

Hier kun je meer lezen over Rob als spreker. En hier kun je meer lezen over de inhoud van zijn speeches. 

spreker Rob Wuijster

Bericht als Rob ergens spreekt was last modified: by