Spreker Rob Wuijster

Zoek je een enthousiaste, inspirerende en motiverende spreker voor je bijeenkomst, congres, bedrijfsevenement of symposium? Een spreker met een heldere boodschap?


Rob Wuijster English

Motivational speaker


In binnen- en buitenland

Zowel in binnen- als in buitenland heb ik motiverende speeches gegeven.

Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland

Boeiende zeer leerzame spreker

Rob, je bent een spreker die een bovengemiddelde positieve indruk achter heeft gelaten op mij, bij een presentatie die ik bij heb mogen wonen.

Echte eye openers die mij verder kunnen helpen op persoonlijk én zakelijk vlak.

Rene Kuenen, In2Sound
Rene Kuenen
Spreker Rob Wuijster was last modified: by

Ervaring in de topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij twee betaalde voetbalorganisaties.

Mijn specialismen zijn:

hoe kun je in je carrière en als ondernemer succes krijgen

en hoe kun je bewust je eigen gedachten beïnvloeden.


Spreker Rob Wuijster
Rob Wuijster

Meer


spreker Rob Wuijster
Spreker Rob Wuijster

Ervaring als spreker

Kenmerken van de presentaties

Ik heb een enorme ervaring als spreker en heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid.

Ook heb ik presentaties gehouden voor ondernemers, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkborrels  enz . En voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook speeches voor gedetineerden gegeven.

Rob Wuijster Topmeeting
Spreker Rob Wuijster

Kenmerken van mijn presentaties

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en ze zetten je aan het denken. Ze bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik een interessant onderwerp in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer.

Door de interactie, de herkenbare praktische voorbeelden en de “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren omdat de inhoud van de presentatie ervoor kan zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en  betere resultaten kan behalen.


Onderwerpen van mijn speeches

Winnaarsmentaliteit

Topsporters zijn gefocust en willen winnen. Hoe zou jij het vinden als je personeel een topsportmentaliteit zou hebben? Denk daar eens aan.

Winnaarsmentaliteit

Publicatie in Vakblad De Voetbaltrainer. Over de inhoud van deze publicatie kun je hier meer lezen.

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Deze presentatie gaat over hoe je je doelstellingen kunt bereiken op de gebieden waar je interesses en je kwaliteiten liggen. Want je kunt de top bereiken!

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Gedachten zijn je krachten

Succes ontstaat als gevolg van je houding en optreden. En je houding en optreden zijn een gevolg van je gedachten.

Gedachten zijn krachten

De presentaties zijn plezierig om te volgen, luchtig, interessant, motiverend en inspirerend.

Hij is ervan overtuigd dat the sky the limit is en dat merk je aan alles bij zijn lezing. In hoog tempo – en bewegelijk als hij is – neemt Rob Wuijster je mee door de wereld van ‘positief coachen’.

Handzaam leidt hij je langs zijn visie over het thema mentale training en leiding geven, beeldend met veel praktische voorbeelden. Niet alleen als (hockey)coach leerzaam en interessant, ook zakelijk. Aan de slag – sturend – met de juiste mindset, zoals hij tevens heeft beschreven in zijn boek ‘Denk jezelf succesvol!’.

Bang om zijn tempo niet te kunnen volgen? Rob is een enthousiaste spreker – meeslepend – en als vanzelf word je opgezogen in het verhaal…

Werner Zandink, Werner Zandink
Werner Zandink
Spreker Rob Wuijster was last modified: by

Leider en spreker

Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.

Gastspreker reserveren

Als je een gastspreker zoekt, neem dan contact op met Rob voor informatie en om hem direct bij jouw bedrijf of bij een bijeenkomst te boeken.


Ook te boeken via het sprekersbureau van jouw keuze

Wat zegt het publiek?

Rob Wuijster is als spreker als een vis in het water. Of het nu is voor een klein gezelschap of een grote zaal.

Met pakkende, duidelijke voorbeelden illustreert hij zijn visie: “gedachten zijn krachten”. Als publiek heb je geen keuze dan mee te gaan in zijn verhaal. Interactie is een grote spil in zijn stijl, waardoor toehoorders betrokken worden bij de ideeën die hij aan ons voorlegt.

Voor sommigen zijn dit nieuwe ideeën die hen met de neus op de feiten drukken en aansporen tot actie. Voor anderen een krachtige reminder over hoe we impasses en stagnatie kunnen doorbreken met de belangrijkste tool die we bezitten: onszelf.

Met onder andere zichzelf als voorbeeld laat hij zien dat verandering en het daaruit voortvloeiende succes in een ieder van ons verscholen ligt. Rob staat dicht bij de gewone mens (hij is er zelf één) en laat juist daarmee zien hoe toegankelijk echte verandering is. Een positieve persoonlijkheid die iedereen op zijn pad op positieve wijze stimuleert, inspireert en een general ‘good feeling’ meegeeft!

Vincent Groeneveld, Camera journalist
Vincent Groeneveld
Spreker Rob Wuijster was last modified: by

Meer reviews

Aandachtspunten spreker kiezen

Als je een spreker wilt gaan boeken en niet precies weet waar je op moet letten, dan kan het artikel over de aandachtspunten bij het kiezen van een spreker verhelderend zijn.

Tarieven op aanvraagBrochure downloaden

Spreker Rob Wuijster was last modified: by
Spreker Rob Wuijster was last modified: by