Spreker boek rob

Spreker Rob Wuijster

Zoek je een enthousiaste, inspirerende en motiverende spreker voor je bijeenkomst, congres, bedrijfsevenement of symposium? Een spreker met een heldere boodschap?

Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland

Ervaring in de topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij twee betaalde voetbalorganisaties.

Mijn specialismen zijn:

hoe kun je in je carrière en als ondernemer succes krijgen

en hoe kun je bewust je eigen gedachten beïnvloeden.


Spreker Rob Wuijster
Rob Wuijster


Meer

Speeches

Ervaring, kenmerken van presentaties en onderwerpen

Vraaggesprek met Rob Wuijster

Jeugd, levensloop, bondscoach


spreker Rob Wuijster
Spreker Rob Wuijster

Ervaring als spreker

Kenmerken van de presentaties

Ik heb een enorme ervaring als spreker en heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid.

Ook heb ik presentaties gehouden voor ondernemers, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkborrels  enz . En voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook speeches voor gedetineerden gegeven.

Rob Wuijster Topmeeting
Spreker Rob Wuijster

Kenmerken van mijn presentaties

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en ze zetten je aan het denken. Ze bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik een interessant onderwerp in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer.

Door de interactie, de herkenbare praktische voorbeelden en de “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren omdat de inhoud van de presentatie ervoor kan zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en  betere resultaten kan behalen.

Onderwerpen van mijn speeches

Winnaarsmentaliteit

Topsporters zijn gefocust en willen winnen. Hoe zou jij het vinden als je personeel een topsportmentaliteit zou hebben? Denk daar eens aan.

Winnaarsmentaliteit

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Je kunt je doelstellingen bereiken op de gebieden waar je interesses en je kwaliteiten liggen. Je kunt de top bereiken!

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Gedachten zijn je krachten

Succes ontstaat als gevolg van je houding en optreden. En je houding en optreden zijn een gevolg van je gedachten.

Gedachten zijn krachten

De presentaties zijn plezierig om te volgen, luchtig, interessant, motiverend en inspirerend.

Hij is ervan overtuigd dat the sky the limit is en dat merk je aan alles bij zijn lezing. In hoog tempo – en bewegelijk als hij is – neemt Rob Wuijster je mee door de wereld van ‘positief coachen’.

Handzaam leidt hij je langs zijn visie over het thema mentale training en leiding geven, beeldend met veel praktische voorbeelden. Niet alleen als (hockey)coach leerzaam en interessant, ook zakelijk. Aan de slag – sturend – met de juiste mindset, zoals hij tevens heeft beschreven in zijn boek ‘Denk jezelf succesvol!’.

Bang om zijn tempo niet te kunnen volgen? Rob is een enthousiaste spreker – meeslepend – en als vanzelf word je opgezogen in het verhaal…

Werner Zandink, Werner Zandink
Werner Zandink
Spreker Rob Wuijster was last modified: by

Winnaarsmentaliteit

Publicatie in Vakblad De Voetbaltrainer. Over de inhoud van deze publicatie kun je hier meer lezen.

Meer over mijn speech over Winnaarsmentaliteit kun je hier vinden.

Leider en spreker

Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.

Gastspreker reserveren

Als je een gastspreker zoekt, neem dan contact op met Rob voor informatie en om hem direct bij jouw bedrijf of bij een bijeenkomst te boeken.

Ook te boeken via het sprekersbureau van jouw keuze

Wat zegt het publiek?

Rob Wuijster is als spreker als een vis in het water. Of het nu is voor een klein gezelschap of een grote zaal.

Met pakkende, duidelijke voorbeelden illustreert hij zijn visie: “gedachten zijn krachten”. Als publiek heb je geen keuze dan mee te gaan in zijn verhaal. Interactie is een grote spil in zijn stijl, waardoor toehoorders betrokken worden bij de ideeën die hij aan ons voorlegt.

Voor sommigen zijn dit nieuwe ideeën die hen met de neus op de feiten drukken en aansporen tot actie. Voor anderen een krachtige reminder over hoe we impasses en stagnatie kunnen doorbreken met de belangrijkste tool die we bezitten: onszelf.

Met onder andere zichzelf als voorbeeld laat hij zien dat verandering en het daaruit voortvloeiende succes in een ieder van ons verscholen ligt. Rob staat dicht bij de gewone mens (hij is er zelf één) en laat juist daarmee zien hoe toegankelijk echte verandering is. Een positieve persoonlijkheid die iedereen op zijn pad op positieve wijze stimuleert, inspireert en een general ‘good feeling’ meegeeft!

Vincent Groeneveld, Camera journalist
Vincent Groeneveld
Spreker Rob Wuijster was last modified: by

Meer reviews

Rob Kroonen

Ik heb Rob ervaren als een spreker met een boodschap. Inspirerend en met wat voor ons belangrijk is interactie. De BitterBallenBorrel is een netwerk bijeenkomst voor het mkb en ieder gesprek telt. Daarom is een spreker zoals Rob belangrijk om de mensen te inspireren en hun avond een waarde te geven. Bedankt Rob.

Rob Kroonen, Firma Kroonen
Spreker Rob Wuijster was last modified: by
Tom Rietveld

Van tijd tot tijd bezoek ik de BitterBallenBorrels. Een netwerk waar veel zzp’ers samenkomen en van elkaar kunnen leren. Eerder tijdens de bijeenkomst in Wings Hotel stapte ik te laat binnen. De presentatie van Rob Wuijster was net klaar en alom enthousiasme. Jammer dat ik dit miste.

Toen ik later uitgenodigd werd voor een BBB in Scheveningen was daar Rob Wuijster opnieuw met zijn presentatie, die maar 20 minuten tijd kreeg om zijn verhaal te doen. En dat deed hij met verve. Kort, bondig en to-the-point. Het beïnvloeden van je eigen onderbewustzijn met positieve gedachten.

Met zgn affirmaties. In zijn boek ‘Denk jezelf succesvol‘ gaat hij uitgebreid in op het juist formuleren van deze gedachten en tal van tips om dit goed aan te pakken. Een belangrijke basis om succesvol te worden of te blijven. Chapeau!

Tom Rietveld
Spreker Rob Wuijster was last modified: by
Gert Boonen: LOOT-coordinator Veluws College Apeldoorn en Twello

Op donderdag 12 maart 2015 heeft Rob Wuijster een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar.

Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen.

Op een enthousiaste manier vertelt Rob Wuijster over wat te doen om je gedachten positief te beïnvloeden, om overal het positieve uit te halen en hierbij kan hij putten uit tal van ervaringen.

Leerlingen, sporters en hun ouders kregen een grote hoeveelheid tips, adviezen en mogelijkheden aangereikt om uit alles een positief ‘leerpunt’ te halen, om overal iets positiefs uit te halen, om het beste uit jezelf te halen. Bruikbare tips waarmee zowel leerlingen als ouders gelijk aan de slag kunnen en tips die ‘ingesleten’ dienen te worden.

Uit de reacties van leerlingen en ouders en uit de hoeveelheid vragen viel op dat het een onderwerp is dat zeker aanspreekt en waar alle sporters mee te maken hebben / krijgen. Een interessante en leerzame avond kortom.Hierbij bedank ik Rob voor zijn enthousiaste en inspirerende verhaal.

Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello, LOOT-school Veluws College
Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello
Spreker Rob Wuijster was last modified: by
Alexander Nonnekes: Procamp en Clubvoetbaldagen

Rob heeft gedurende 9 “Train-de-Trainer” -avonden de trainers van de Clubvoetbaldagen-clubs voorbereid op het plezierig en succesvol omgaan met kinderen.

Zijn bondige presentatie gecombineerd met zijn enthousiaste manier van vertellen maakten het tot inspirerende avonden. De concrete tips zoals het gebruikmaken van beeldspraak en positieve woorden vormden de basis van zijn presentatie.

De trainers keerden huiswaarts met een positieve flow en panklare antwoorden om de kinderen fantastische voetbaldagen te bezorgen. Rob bedankt voor de prettige samenwerking!

Met sportieve groet, Alexander Nonnekes

procamp
clubvoetbaldagen
Alexander Nonnekes, Procamp en Clubvoetbaldagen, Procamp en Clubvoetbaldagen
Alexander Nonnekes, Procamp en Clubvoetbaldagen
Spreker Rob Wuijster was last modified: by
Joop IJsselstein: Rugby Nederland

Beste Rob,

Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd.

Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën van de staf en weet deze te implementeren in de sessies.

Jouw luisterend oor en scherpe observaties leiden tot interactieve sessies. Rugbyers zijn nuchtere mensen, maar ik weet zeker dat er een aantal jongens buiten de selectie waren gevallen als ze zich deze manier van denken niet hadden eigen gemaakt. Dank hiervoor!

“Winning isn′t everything, its the only thing that counts”

rugby
Joop IJsselstein, Rugby Bond Ass. Bondscoach Ned. U18, Rugby Nederland
Joop IJsselstein, Rugby Bond Ass. Bondscoach Ned. U18
Spreker Rob Wuijster was last modified: by
Rob van Amsterdam: Topsport Talent School 't Rijks Bergen op Zoom

Op woensdag 11 december 2013 hebben we, als Topsport Talentschool RSG ′t Rijks, één van de jaarlijkse twee Themabijeenkomsten voor onze (aspirant) LOOT-leerlingen gehad.

Elke keer is het een ander thema, gerelateerd aan Topsport, dat gepresenteerd wordt aan onze sporttalenten.

Deze keer was het Rob Wuijster die een presentatie gaf over het mentale aspect dat natuurlijk bij het sporten op hoog niveau heel duidelijk meespeelt. Maar is iedereen zich dat bewust? Met de pakkende titel: ‘Gedachten zijn enorme krachten’ heeft Rob onze talenten duidelijk gemaakt dat er nog een hoop te winnen is op dit vlak.

De reacties die ik van onze leerlingen, ouders en enkele trainers teruggekregen heb liegen er niet om:

“Ik wil hiermee aan de slag!” “Kan ik meer informatie hierover krijgen?” “Dit is een eyeopener!”

De enthousiaste manier van presenteren van iemand die veel praktijkervaring heeft maakte de bijeenkomst tot een succes. Tastbare, praktische voorbeelden voor de leerlingen en interactie waar nodig maakte dat dit een heel waardevolle en inspirerende voorlichting is geweest.

We danken Rob voor deze geweldige presentatie.

Rob van Amsterdam, LOOT- coördinator, Topsport Talentschool RSG ’t Rijks Bergen op Zoom, Topsport Talentschool RSG 't Rijks
Rob van Amsterdam, LOOT- coördinator, Topsport Talentschool RSG ’t Rijks Bergen op Zoom
Spreker Rob Wuijster was last modified: by

Kiezen

Aandachtspunten spreker kiezen

Als je een spreker wilt gaan boeken en niet precies weet waar je op moet letten, dan kan het artikel over de aandachtspunten bij het kiezen van een spreker verhelderend zijn.

Tarieven op aanvraagBrochure downloaden

Spreker Rob Wuijster was last modified: by
Speeches van spreker Rob Wuijster
Spreker Rob Wuijster

Volgende pagina: interview met Rob Wuijster

Terug naar de inhoudsopgave

Spreker Rob Wuijster was last modified: by