Boek Rob Wuijster als spreker

spreker boek rob
Spreker
Je kunt me als spreker boeken

Zoek je een enthousiaste, motiverende, inspirerende spreker voor je bijeenkomst, congres, bedrijfsevenement of symposium? Een spreker met een heldere boodschap? Dan heb je hem gevonden.

Topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij een tweetal betaalde voetbalorganisaties.

Spreker

Ik heb een enorme ervaring als spreker en ik heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid. Ook heb ik presentaties gehouden voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook presentaties voor gedetineerden gegeven.

Rob Wuijster Pecha Kucha Leiden
Auteursrecht foto: Eelkje Colmjon
Kenmerken presentaties

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en zetten je aan het denken. De presentaties bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer een interessant onderwerp.

Door de interactie, herkenbare praktische voorbeelden en “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren omdat de inhoud van de presentatie ervoor kan zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en een beter resultaat kan behalen.

Onderwerpen speeches
Onderwerpen waar ik over spreek
Winnaarsmentaliteit

Topsporters zijn gefocust en willen winnen. Hoe zou jij het vinden als je personeel een topsportmentaliteit zou hebben?

Direct naar Winnaarsmentaliteit

Teambuilding

Een hecht team is een team waarvan de teamleden elkaar steunen en helpen. Hoe creëer je een hecht team?

Direct naar Teambuilding

Meer bereiken dan je denkt

Je kunt je doelstellingen bereiken op de gebieden waar je interesses en je kwaliteiten liggen. Je kunt de top bereiken!

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Gedachten zijn krachten

Succes ontstaat als gevolg van je houding en optreden. En je houding en optreden zijn een gevolg van je gedachten.

Gedachten zijn je krachten

Boek Rob Wuijster als spreker was last modified: by
Gedachten zijn je krachten
Populairste thema in 2016 en 2017
Wil je een andere situatie? Verander je gedachten!

Gedachten zijn je krachten is het meest gevraagde onderwerp waar ik over spreekt. Gedachten bepalen de huidige resultaten en je huidige situatie. Door je gedachten te veranderen, verander je het resultaat en de situatie. In deze presentatie geef ik aan hoe je gedachten bij jezelf en bij anderen kunt veranderen.

Ons gedrag wordt voor ongeveer 95% door ons onderbewustzijn bepaald en slechts 5% door ons bewustzijn. Je huidige situatie is ontstaan door de gedachten die je in het verleden had en door de gedachten die je nu hebt.

Door je gedachten in je onderbewustzijn te veranderen, verander je je dagelijkse gedachten. Je dagelijkse gedachten bepalen je houding, je optreden en je gedrag. Door je dagelijkse gedachten positief te beïnvloeden verandert het resultaat. In deze presentatie geef ik mogelijkheden aan om bewust je onderbewustzijn te beïnvloeden. En daardoor je toekomst te veranderen.

Tijdens deze presentatie geef ik veel praktijkvoorbeelden en zul je veel situaties uit je eigen leven herkennen.

Interessante en waardevolle presentatie met zeer veel grappige, leuke en ludieke momenten!

Spreker Rob Wuijster bij opening topsportopleiding Tilburg
Opening Topsportopleiding Tilburg
Je kunt meer bereiken dan je denkt
Haal meer uit jezelf!

Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

Aan de hand van eigen ervaringen vertel ik hoe ik bondscoach werd en succes kreeg! De presentatie heeft een serieuze boodschap maar is toch luchtig, plezierig, motiverend en inspirerend.

Succes

Ik had zelfs slechts een jaartje gehockeyd in een vriendenteam. Toen ik als voetbaltrainer in het amateurvoetbal werkzaam was ben ik het hockey-wereldje gerold. Ik had zo veel plezier in het hockey dat ik besloot dat ik bondscoach wilde worden.

Na zeven jaar is het me gelukt en werd ik bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockeyteam, maar dat ging niet vanzelf. Ik heb er veel voor gedaan, maar er vooral veel voor gelaten.

Het was niet eenvoudig. Toen ik als hockeytrainer/coach begon werd ik uitgelachen en was ik een vreemde eend in de bijt. Ik kende de spelregels niet, had de ‘’verkeerde’’ kleding aan, wist niets van de tactiek en techniek en moest wennen aan de omgang met elkaar.

Door me aan te passen, te leren, te groeien en mezelf te ontwikkelen en veel weerstanden te overwinnen en bepaalde dingen te doen en andere juist te laten ben ik uiteindelijk bondscoach geworden. In deze presentatie vertel ik over dit proces.

De boodschap is, dat je veel meer uit je zakelijke leven kunt halen dan je denkt. In deze presentatie bespreek ik op een ontspannende, plezierige en luchtige manier hoe je een ideale carrière en je doelstelling kunt bereiken. Ik geef concrete tips, manieren en technieken. Daarnaast wil ik je vermaken. Een leuk verhaal met veel interessante leermomenten.

Reserveren

Neem contact op met Rob voor informatie en om hem direct bij jouw bedrijf of bij een bijeenkomst te boeken.

 

Ook te boeken via het sprekersbureau van jouw keuze

Wat zegt het publiek?
Werner Zandink
Gert Boonen, LOOT-school Veluws College
Alexander Nonnekes, Procamp en Clubvoetbaldagen
Joop IJsselstein, Rugby Nederland
Rob van Amsterdam
Aandachtspunten spreker kiezen
Boek Rob Wuijster als spreker was last modified: by