Spreker: boek Rob

spreker boek rob

Je kunt me als spreker boeken

Zoek je een enthousiaste, motiverende, inspirerende spreker voor je bijeenkomst, congres, bedrijfsevenement of symposium? Een spreker met een heldere boodschap? Dan heb je hem gevonden.

In de topsport gewerkt

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij een tweetal betaalde voetbalorganisaties.

Ervaring als spreker

Ik heb een enorme ervaring als spreker en ik heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid. Ook heb ik presentaties gehouden voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook presentaties voor gedetineerden gegeven.

Rob Wuijster Pecha Kucha Leiden
Auteursrecht foto: Eelkje Colmjon

Kenmerken presentaties

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannend en zetten je aan het denken. De presentaties bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Onderwerpen waar Rob over spreekt

De onderwerpen waar ik over spreekt zijn Gedachten zijn je krachten, Je kunt meer bereiken dan je denkt, Teambuilding en Winnaarsmentaliteit.

Gedachten zijn je krachten

Populairste thema in 2016

checkmarkWil je een andere situatie? Verander je gedachten!

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens deze presentatie wordt op een hele luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer een interessant onderwerp besproken.

Door de interactie, herkenbare praktische voorbeelden en ‘’open’’ manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Aangezien de inhoud van de presentatie ervoor kan zorgen dat iedereen uit het publiek de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en een beter resultaat kan behalen zal het publiek aandachtig luisteren.

Meest gevraagde onderwerp

“Gedachten zijn je krachten” is het meest gevraagde onderwerp waar ik over spreekt. Gedachten bepalen de huidige resultaten en de situatie. Door je gedachten te veranderen, verandert het resultaat en de situatie. In deze presentatie geef ik aan hoe je gedachten bij jezelf en bij anderen kunt veranderen.

Ons gedrag wordt voor ongeveer 95% door ons onderbewustzijn bepaald en slechts 5% door ons bewustzijn. Je huidige situatie is ontstaan door je gedachten in het verleden en heden.

Door de gedachten – het onderbewustzijn – te veranderen, verander je je dagelijkse gedachten. Je dagelijkse gedachten bepalen je houding, optreden en gedrag. Door je dagelijkse gedachten positief te beinvloeden verandert het resultaat. In deze presentatie geef ik allerlei mogelijkheden aan hoe je bewust je onderbewustzijn kunt beïnvloeden. En daardoor je toekomst kunt veranderen.

Tijdens deze presentatie worden veel praktijkvoorbeelden gegeven en zul je veel situaties uit je eigen leven herkennen.

Interessante en waardevolle presentatie met zeer veel grappige, leuke en ludieke momenten!

Spreker Rob Wuijster bij opening topsportopleiding Tilburg
Opening Topsportopleiding Tilburg

scrol verder

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

checkmarkHaal meer uit jezelf

Aan de hand van eigen ervaringen vertel ik hoe ik bondscoach geworden ben en succes gehad heb! Ondanks dat de presentatie een serieuze boodschap bevat is de presentatie toch luchtig, plezierig, motiverend en inspirerend.

Ik had zelfs slechts een jaartje gehockeyd in een vriendenteam. Toen ik als voetbaltrainer in het amateurvoetbal werkzaam was ben ik het hockey-wereldje gerold. Ik had zo veel plezier in het hockey dat ik besloot dat ik bondscoach wilde worden.

Met succes

Na zeven jaar is het me gelukt en werd ik bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockeyteam, maar dat ging niet vanzelf. Ik heb er veel voor gedaan, maar er vooral veel voor gelaten.

Het was niet eenvoudig. Toen ik als hockeytrainer/coach begon werd ik uitgelachen en was ik een vreemde eend in de bijt. Ik kende de spelregels niet, had de ‘’verkeerde’’ kleding aan, wist niets van de tactiek en techniek en moest wennen aan de omgang met elkaar.

Door me aan te passen, te leren, te groeien en mezelf te ontwikkelen en veel weerstanden te overwinnen en bepaalde dingen te doen en andere juist te laten ben ik uiteindelijk bondscoach geworden.

In deze presentatie vertel ik over dit proces.

De boodschap is, dat je veel meer uit je zakelijke leven kunt halen dan je denkt. In deze presentatie wordt op een ontspannende, plezierige en luchtige manier besproken hoe je een ideale carrière en je doelstelling kunt bereiken. Er worden concrete tips, manieren en technieken besproken. Daarnaast wil ik je vermaken.

Een leuk verhaal met veel interessante leermomenten.

scrol verder

checkmark

Neem contact op met Rob voor informatie en om hem direct bij jouw bedrijf of bij een bijeenkomst te boeken.

contact topmeeting presentaties

Ook te boeken via het sprekersbureau van jouw keuze.

Recensies

lootschool veluws college

Gert Boonen LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello Spreker Rob Wuijster 12 maart 2015

Op donderdag 12 maart 2015 heeft Rob Wuijster een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar.

Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen.

Op een enthousiaste manier vertelt Rob Wuijster over wat te doen om je gedachten positief te beïnvloeden, om overal het positieve uit te halen en hierbij kan hij putten uit tal van ervaringen.

Leerlingen, sporters en hun ouders kregen een grote hoeveelheid tips, adviezen en mogelijkheden aangereikt om uit alles een positief ‘leerpunt’ te halen, om overal iets positiefs uit te halen, om het beste uit jezelf te halen. Bruikbare tips waarmee zowel leerlingen als ouders gelijk aan de slag kunnen en tips die ‘ingesleten’ dienen te worden.

Uit de reacties van leerlingen en ouders en uit de hoeveelheid vragen viel op dat het een onderwerp is dat zeker aanspreekt en waar alle sporters mee te maken hebben / krijgen. Een interessante en leerzame avond kortom.Hierbij bedank ik Rob voor zijn enthousiaste en inspirerende verhaal.

Lees meer recensies
Gerelateerd

Aandachtspunten spreker kiezen

Spreker: boek Rob was last modified: by