Presenteren met PowerPoint

 

 

In deze video wil ik je iets vertellen over presenteren met PowerPoint. PowerPoint is bij veel mensen “uit”. En ik denk dat het helemaal niet uit hoeft te zijn.

Meer video’s van Rob kun je vinden op ons YouTube kanaal

Presenteren met PowerPoint

Het gaat erom hoe je PowerPoint gebruikt. Als je PPt goed gebruikt dan is er geen enkel probleem. Dan kun je een weergaloze, een super goede presentatie geven. Ik reik je nu een aantal mogelijkheden aan van wat je met PowerPoint kunt doen. En daarbij ook een tip.

PowerPoint training

Lees hier meer over

Presenteren met PowerPoint was last modified: by
Eigen sheets ontwerpen

De mogelijkheid bij PowerPoint is dat je je eigen sheets kunt ontwerpen. Je kunt je eigen kleuren gebruiken. Het liefst natuurlijk de kleuren van jouw bedrijf.

Teksten op je sheets

Je kunt er teksten op schrijven. Als je teksten gebruikt, gebruik dan een eenvoudig lettertype dat goed te lezen is en grote letters.

Afbeeldingen

Zet op de PPt ook veel afbeeldingen. Liever een afbeelding dan een tekst. En als je een tekst op PowerPoint zet, zorg dan dat de tekst beperkt is, zeer beperkt is. Het liefst 1 steekwoord. Misschien 2 steekwoorden. Maar absoluut niet te veel tekst. Dat is niet goed.

Ontwerpen van je sheets

Let erop dat je bij het ontwerpen van je sheets niet al te veel kleuren gebruikt. In principe 2 tot 3 kleuren. Je kunt natuurlijk wel meer kleuren kiezen, maar dan moet je daar bewust voor kiezen. Dan moet je er een doel mee hebben.

Als je dit wilt leren

Als je dit wilt leren of er begeleiding bij wilt, dan kan dat natuurlijk. Regelmatig organiseren we een dag over PowerPoint en als je het eenmaal weet, dan kun je het daarna gewoon zelf.

Boeiend Presenteren

Boeiend presenteren

 

 

Gids voor zakelijke presentaties

Boeiend Presenteren is onze gids voor mensen die regelmatig een zakelijke presentatie moeten geven.

Als je niet precies weet hoe je een zakelijke presentatie leuk kunt maken, dan zul je veel hebben aan deze gids.

Onze voorbeelden zullen je zeker op weg helpen en inspireren. Neem ‘m gratis met je mee.

Boeiend Presenteren

Presenteren met PowerPoint was last modified: by

Meer over presenteren met PowerPoint kun je hier vinden.

Presenteren met PowerPoint was last modified: by