Sport: Rugby

Hier vind je artikelen waarin rugby genoemd is. Speciaal voor trainers en coaches. Maar er zijn veel meer artikelen waar je voor rugby veel aan kunt hebben. divider rugby divider Deze andere artikelen vind je in de rubriek sport mental performance en bijbehorende subrubrieken. divider

Rugby

Voor amateurclubs geef ik ook presentaties waar de teams iets aan hebben.  divider Op het blog vind je o.a. artikelen over intrinsieke motivatie en pijn als manier om te veranderen.  divider


Bericht niet gevonden


Andere teamsporten waar we over schrijven zijn voetbal, hockey en ijshockey.

presentaties voor amateurclubs

Amateurclubs voetbal, rugby, ijshockey, hockey

Amateurclubs voetbal, rugby, ijshockey en hockey: houd je trainers en coaches betrokken en gemotiveerd. Boek hier een inspirerende speech. Hier kun je alles lezen over mijn speeches voor trainers en coaches van amateurclubs. En deze presentaties kunnen ook online. Lees er hier meer over.

teambuilding

Teambuilding

Teambuilding is een presentatie van voormalig bondscoach Rob Wuijster. In deze presentatie vertel ik je over een hechte team synergie en hoe je het aanpakt om van je team een hecht team te maken.

winnaarsmentaliteit

Winnaarsmentaliteit

Als bondscoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams. O.a. met het Zwitserse nationale heren hockeyteam.

Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen.
Het gedrag van mensen wordt bepaald door de gedachten die ze hebben. Andere gedachten zorgen dus voor een ander gedrag.

gedachten zijn krachten

Gedachten zijn krachten: populairste speech

Gedachten zijn krachten en hoe je je eigen gedachten positief kunt beinvloeden. Dit is al jaren de populairste speech.

Waarom denk je zoals je nu doet? Hoe komt dat? Word je door je bewustzijn of door je onderbewustzijn beïnvloed? Hoe kun je je gedachten positief beïnvloeden?

sport speaker

Sport speaker

Hier vind je alles over sport op deze website. Voor clubs, maar ook als je je als individuele voetbaltrainer of -coach wilt ontwikkelen.

haal het beste uit je team

Haal het beste uit je team

Juiste mindset: haal het beste uit je team. Een team kan alleen optimale prestaties behalen en technisch en tactisch sterker worden als de gedachten van de spelers juist zijn. Om te beginnen moeten spelers geloven in hun mogelijkheden en capaciteiten. En als trainer coach kun jij daar heel veel aan doen. Lees hier hoe je het …

Haal het beste uit je team Lees verder »