Home » Hockey

Sport: Hockey

In deze rubriek vind je artikelen die hockey specifiek zijn. Maar dat betekent niet dat de andere artikelen in de rubriek sport mental performance niet voor hockey coaches zouden zijn. Doe er je voordeel mee!

divider

Thema’s

In deze rubriek vind je niet alle artikelen die van belang zijn voor hockey. Integendeel. Veel meer artikelen vind je in de thema-rubrieken die je hier onder ziet staan.

visie en werkwijze in de sport

Visie en werkwijze in de sport

Visie en werkwijze in de sport: als de resultaten niet zijn wat je wilt dan kun je gerust stellen dat de tactiek niet effectief is. Dus als je dezelfde werkwijze blijft hanteren en op een zelfde manier blijft aanvallen is de kans groot dat je ook dan niet scoort. De reden hiervoor is dat je team kennelijk iets verkeerd doet. Hier vind je mijn ideeën over het veranderen van je werkwijze maar trouw blijven aan je visie.

spreker hockey

Sport spreker hockey

Ik ben een sport spreker hockey. Ik kom uit het hockey en ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam. En spreek ook o.a. over hockey. Ik spreek voor verschillende doelgroepen, zowel voor ondernemers, als voor topsport als voor amateursport. Als je wilt dat ik voor jullie kom spreken, neem dan contact met me …

Sport spreker hockey Lees verder »

sport speaker

Sport speaker

Hier vind je alles over sport op deze website. Voor clubs, maar ook als je je als individuele voetbaltrainer of -coach wilt ontwikkelen.

haal het beste uit je team

Haal het beste uit je team

Juiste mindset: haal het beste uit je team. Een team kan alleen optimale prestaties behalen en technisch en tactisch sterker worden als de gedachten van de spelers juist zijn. Om te beginnen moeten spelers geloven in hun mogelijkheden en capaciteiten. En als trainer coach kun jij daar heel veel aan doen. Lees hier hoe je het …

Haal het beste uit je team Lees verder »