Wat is teambuilding

Wat is teambuilding?


Teambuilding gaat veel verder

Echt goede teambuilding gaat verder dan samenwerking, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie. Echte teambuilding creëert een eenheid van een groep mensen. Ze handelen alsof ze één organisme zijn.

Teambuilding is niet: met z’n allen bowlen, uit eten gaan of een spelletjesavond organiseren. Dit is absoluut leuk, maar het helpt niet om de teamleden meer naar elkaar toe te laten groeien. Daar zijn andere dingen voor nodig!

Tijdens dit online evenement vertel ik je een heleboel manieren waardoor de spelers van het team voor elkaar door het vuur gaan en echte teamplayers worden.

Gebruiken van metaforen, symbolen en citaten

Een manier om een hecht te creëren is het gebruiken van symbolen, metaforen en citaten! Tijdens de online meeting vertel ik je de ins en outs hierover en geef je veel voorbeelden die je direct in de praktijk kunt toepassen.  Dit is natuurlijk niet de enige manier. En zijn nog veel meer manieren. Tijdens het webinar vertel ik je ook over talloze andere manieren om de spelers beter als een team te laten samenwerken.

Noodzaak van een hecht team

Om optimaal te kunnen presteren is het nodig dat je team een hecht team is. Een team waarvan de teamleden elkaar versterken. Als een team geen hecht team is gebeurt dat niet. Dan werken de teamleden elkaar tegen. Daarom is teambuilding zo belangrijk.

Als je de technieken die ik aangeef toepast  doen de spelers alles voor elkaar en voor het team! Elke speler maakt zich dan ondergeschikt aan het team!  

Ben je enthousiast, leergierig en gemotiveerd en wil je veel praktische informatie krijgen over hoe je een hechte team eenheid kunt ontwikkelen? Als het antwoord ja is, is deze online meeting een aanrader voor je.

Pijltje

Gepubliceerd op: 2-1-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 17-11-2021

Ik ben een interessante sportspreker en ik organiseer maandelijks interactieve voetbal webinars voor trainers en coaches.

En ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter voor voetbaltrainers en – coaches.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Gepubliceerd op: 2-1-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 17-11-2021