Teamplayers presteren beter

teamplayers
Je bent hier: Home » Blog » Sport » Voetbal » Teamplayers presteren beter
zijn jouw spelers teamplayers

Teamplayers presteren beter

Zijn jouw spelers teamplayers? De teams waarmee ik tijdens de Europa Cups succes mee heb gehad, kenmerkten zich doordat ze hecht waren. Het team was een eenheid! Elke speler ging volledig voor het team. Ze knokten voor elkaar en voor het team! Zowel voor, tijdens en na de training en wedstrijd.

Zijn jouw spelers teamplayers?

Je kunt als coach heel eenvoudig van een team een hecht team maken. Maar je moet wel weten hoe je dat kunt doen. En waarom zou je dat zelf moeten uitzoeken als ik je dit tijdens het online webinar kan vertellen?

Hoe je een hecht team kunt ontwikkelen

Tijdens dit webinar vertel ik je over een groot aantal technieken waarmee je een hecht team kunt ontwikkelen. Weet je dat je met de woorden die je uitspreekt en de zinnen die je formuleert er voor kunt zorgen dat de spelers naar elkaar groeien? Deze techniek en veel andere technieken vertel ik je tijdens de online meeting. 

Interessante webinar met nuttige tips👍🏻

Rated 5 out of 5

Webinar waarin Rob op een enthousiaste manier veel goede tips gaf hoe je een sterk team kan smeden.

Ebbo


Respect, waardering en samenwerking

Volg dit webinar als je praktische en eenvoudige tips wilt krijgen om van je team een krachtig en hecht team te maken. En waar de spelers elkaar respecteren, waarderen en goed met elkaar samenwerken. 

Dit webinar is alleen geschikt voor voetbaltrainers en voetbalcoaches die geïnteresseerd zijn te weten hoe je van een groep individuen een hecht en krachtig team kunt maken. En die inzien dat het gewenst is dat elke speler een teamplayer is. 


Meer voetbal

Pijltje
Teamplayers presteren beter was last modified: by

Ik ben een boeiende sportspreker en ik organiseer regelmatig online voetbal webinars waar je als individu voor kunt inschrijven. Moet je beslist doen als je jezelf als trainer/coach verder wilt ontwikkelen.

En ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter, speciaal voor voetbaltrainers en -coaches.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Teamplayers presteren beter was last modified: by