Gedrag van spelers beïnvloeden

gedrag van spelers beinvloeden
Je bent hier: Home » Blog » Sport » Voetbal » Gedrag van spelers beïnvloeden

Gedrag van spelers beïnvloeden

Gedrag van spelers beïnvloeden waardoor je meer uit je spelers kunt halen.

Tijdens het online webinar Succesvol voetbal coachen geef ik aan waarom het zo belangrijk is om als trainer/coach het goede voorbeeld te geven. En ik vertel je hoe jouw voorbeeld als coach subtiel invloed heeft op het gedrag van spelers. En hoe je hier gebruik van kunt maken.

Ik vertel je over een zeer krachtige techniek waarmee je het gedrag en de houding van spelers relatief eenvoudig kunt beïnvloeden. En hoe je met deze techniek de spelers kunt motiveren om meer uit zich zelf te halen. 

Coach als een prof!

Rated 3 out of 5
12 mei 2021

Leuke webinar met inzicht op 4 combinaties voor coaching in de rust en het verhaal van focus van een spelers om aan te leren.

Robert Harperink

Meer uit spelers halen

Herken je het volgende? Een speler heeft waanzinnige kwaliteiten, maar het komt er tijdens de wedstrijden niet uit. De speler gelooft niet in zichzelf en zijn mogelijkheden. Ik vertel je hoe je de speler in zichzelf kunt laten geloven zodat hij optimaal presteert! 

Merk je dat je bepaalde spelers beter bereikt en dat je meer uit ze kunt halen? En merk je ook dat je bepaalde spelers niet goed bereikt en dat ze onder hun kunnen presteren? Ik vertel je waarom dit kan en hoe je dit kunt oplossen.

De inhoud van dit webinar is gericht om jou als coach nog meer tools te geven om de spelers en teams te laten groeien zodat het team nog betere resultaten behaalt. 


Meer voetbal

Pijltje
Gedrag van spelers beïnvloeden was last modified: by

Ik ben een inspirerende sportspreker. Maandelijks organiseren we een voetbalmeeting. Dat is een online bijeenkomst voor voetbaltrainers en -coaches die zichzelf verder willen ontwikkelen. Je kunt meedoen.

En ik heb ook een Twitterkanaal over voetbal, speciaal voor voetbaltrainers en -coaches.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Gedrag van spelers beïnvloeden was last modified: by
Gedrag van spelers beïnvloeden was last modified: by