gedrag van spelers beinvloeden

Gedrag van spelers beïnvloeden

Geschatte leestijd: 2 minuten

Gedrag van spelers beïnvloeden

Tijdens het online webinar Succesvol voetbal coachen geef ik aan waarom het zo belangrijk is om als trainer/coach het goede voorbeeld te geven. En ik vertel je hoe jouw voorbeeld als coach subtiel invloed heeft op het gedrag van spelers. En hoe je hier gebruik van kunt maken.

Hoe je gedrag van spelers kunt beïnvloeden

Krachtige techniek

Ik vertel je over een zeer krachtige techniek waarmee je het gedrag en de houding van spelers relatief eenvoudig kunt beïnvloeden. En hoe je met deze techniek de spelers kunt motiveren om meer uit zich zelf te halen. 

Meer uit spelers halen

Herken je het volgende? Een speler heeft waanzinnige kwaliteiten, maar het komt er tijdens de wedstrijden niet uit. De speler gelooft niet in zichzelf en zijn mogelijkheden. Ik vertel je hoe je de speler in zichzelf kunt laten geloven zodat hij optimaal presteert! 

Merk je dat je bepaalde spelers beter bereikt en dat je meer uit ze kunt halen? En merk je ook dat je bepaalde spelers niet goed bereikt en dat ze onder hun kunnen presteren? Ik vertel je waarom dit kan en hoe je dit kunt oplossen.

De inhoud van dit webinar is gericht om jou als coach nog meer tools te geven om de spelers en teams te laten groeien zodat het team nog betere resultaten behaalt. 

Ik ben een inspirerende sportspreker. Regelmatig organiseren we een voetbal webinar. Dat is een online bijeenkomst voor voetbaltrainers en -coaches die zichzelf verder willen ontwikkelen. Je kunt meedoen. En ik heb ook een Twitterkanaal over voetbal, speciaal voor voetbaltrainers en -coaches.

voetbal

Is scoren te trainen?

Gratis e-book voor voetbaltrainers en -coaches. Het e-book is ook goed bruikbaar voor trainers en coaches van andere teamsporten.


Gepubliceerd op: 2-1-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 26-6-2022