Home » Sport speaker » Hockey » Dromen verwezenlijken en doelen bereiken

Dromen verwezenlijken en doelen bereiken

Geschatte leestijd: 3 minuten

Dromen verwezenlijken en doelen bereiken

Ik geloof dat jij je dromen kunt verwezenlijken en je doelen kunt bereiken. Nog sterker: ik ben ervan overtuigd dat je je dromen en doelen kunt bereiken! Ik ben hiervan overtuigd omdat ik er zelf ervaring mee heb. Als je liever een video kijkt dan dat je leest, dan kun je dit verhaal ook hier op video zien.

Dromen verwezenlijken: 7 jaar actie

Ooit kwam in in het hockey terecht als trainer/coach en ik vond het zo plezierig om daar te werken, dat ik besloot om in de toekomst bondscoach te worden van een land, liefst in Zuid-Europa. En dat is me gelukt. Het heeft 7 jaar geduurd en het ging niet makkelijk.

Het ging totaal niet makkelijk. Ik heb daar een heleboel voor moeten doen en vooral voor moeten laten. Ik was een vreemde eend in de bijt en ik wist niets van de spelregels, niets van de techniek en niets van tactiek. En ik was andere omgangsvormen gewend, ik sprak een andere taal én ik droeg andere kleding.

Doelen bereiken: groei en ontwikkeling

Door mezelf voortdurend te ontwikkelen en door voortdurend te groeien, door mezelf voortdurend te verbeteren kreeg ik het voor elkaar om mijn dromen te verwezenlijken en mijn doelen te bereiken. Het goede nieuws is: wat ik kan, kun jij ook! Je kunt het.

Dit verhaal is bedoeld om je te inspireren zodat je zelf ook je dromen waar gaat maken. Ik vind het leuk om mensen te inspirerend. Heb je al gezien dat ik een complete categorie heb met inspirerende verhalen? Ga daar eens lezen, want echt, ook jij kunt bereiken wat je maar wilt.

Over dit proces en hoe ik dit voor elkaar gekregen heb, heb ik een CD ingesproken: Verander, groei en bereik wat je wilt. Deze CD is te koop in onze shop. En ik heb ook een e-book voor je: Realiseer je dromen. Ook te koop in de shop.

Natuurlijk heb ik ook een speech over hoe je je doelen kunt bereiken. Hoe zou het ook anders kunnen? Want ik ben een motivational speaker.

En ik heb ook een sportkanaal op YouTube.

Teambuilding

Heeft jouw team een teambuildingactiviteit nodig?

Ontdek het en vraag hier kosteloos de checklist op

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team