coachbijeenkomst bij een sportclub

Coachbijeenkomst bij een sportclub (video)

Geschatte leestijd: 3 minutes

Coachbijeenkomst bij een sportclub

Hier laat ik je in 2 video’s zien hoe een coachbijeenkomst bij een sportclub in z’n werkt gaat. Je kunt hier ook zien wat er zoal besproken is.

Coachbijeenkomst bij een sportclub

Interactief


Meer video's kun je zien op ons YouTube kanaal

Interactief

… Wie zou die speler een kans geven? Wie zou die speler geen kans geven? Vingers omhoog.

Waarom zou je ‘m geen kans geven?

Boeiende en praktische informatie

… Waar je eigenlijk op kunt letten. Wat je kunt coachen. En wel op het tactische gebied.

Herkenbaar

… Wat doe je en wat zeg je voor de wedstrijd, tijdens de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd.

… En als laatste: teambuilding. Hoe kun je ervoor zorgen dat je een heel hecht team creëert?  Hoe kun je ervoor zorgen dat het team naar elkaar groeit en werkelijk alles voor elkaar gaat doen? Echt voor elkaar door het vuur gaat.

… Als een speler bij jou in het team werkelijk heel erg goed is, technisch kan hij werkelijk alles, tactisch is hij heel erg sterk, maar hij heeft weinig zelfvertrouwen, denk je dan dat hij overtuigend zijn acties zal maken?

Stel je nou eens voor, diezelfde speler is heel sterk in het duel een-tegen-een, hij maakt werkelijk iedereen gek, zelfs de trainer …

Als je een bijeenkomst als deze bij jou op de club wilt, neem dan contact met me op. En als je meer over mij wilt weten, lees dan het interview. En wist je dat ik ook presentaties geef voor topsport?


Coachbijeenkomst bij een sportclub

Presentatie bij een hockeyclub

Presentatie bij een hockeyclub

Op deze video zie je fragmenten van een presentatie bij een hockeyclub. Dit ging om een presentatie voor trainers en coaches. Een heel klein groepje, maar daarom niet minder belangrijk. 

Meer video's op ons YouTube kanaal

Wat doe je?

Stel je nou eens voor: jullie zijn coach van een hele grote  American Football Club.

Jij bepaalt het budget. Je bepaalt wie er komen spelen en jij bepaalt ook wie er moeten vertrekken. En je bepaalt ook de opstelling.

Je staat op het veld met die jongens te trainen en er komt iemand aan die vraagt om in het team te mogen spelen. Maar hij heeft één beperking: hij heeft geen vingers aan zijn rechter hand en geen tenen aan zijn rechter voet.

Wat zouden jullie doen?

Als coach: wat zou je doen?

Trainers en coaches krijgen veel praktische handvatten om meer uit het team te halen. Hier kun je meer over lezen in onze sport categorie.

En je kunt hier een artikel vinden over hoe ik coachte als bondscoach.

Ik ben een inspirerende sport spreker en ik organiseer maandelijks interactieve voetbal webinars voor trainers en -coaches. En ik heb een voetbalkanaal op Twitter dat je kunt volgen.

Is dit leuk om te delen met je volgers?
Gepubliceerd op: 9-5-2018
Voor het laatst bijgewerkt op: 9-5-2022