Home » Blog » Sport mental performance » Coach met focus op succes
coach met focus op succes

Coach met focus op succes

Geschatte leestijd: 3 minuten

Coach met focus op succes

Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat een speler de technieken overtuigender uitvoert, de tactische afspraken nakomt en zich sneller ontwikkelt!

Tijdens het webinar Faalangst bij voetballers geef ik je allerlei concrete en eenvoudige toepasbare manieren aan om het zelfvertrouwen van je spelers te vergroten! Ik geef je technieken aan die zich goed lenen bij trainingen en wedstrijden.

Vergroot het zelfvertrouwen

Een manier om het zelfvertrouwen van de spelers te vergroten is door ze tijdens de training en wedstrijd opdrachten en taken te geven waar ze goed in zijn. En waar je van weet dat ze deze goed kunnen uitvoeren.  

Zelfvertrouwen is niets anders dan de som van gedachten. Je kunt het zelfvertrouwen van een speler vergroten door hem zich er bewust van te laten worden van wat hij goed kan. En welke goede resultaten hij behaald heeft. Vraag dus naar de kwaliteiten van een speler en welke successen hij geboekt heeft. Op dat moment focust de speler zich op succes en zal hij zich zelfverzekerder voelen.

Hoe coach je met focus op succes

Tijdens het webinar gaan we het uitvoerig hebben over de manier van coachen en met name het corrigeren en wat voor invloed dat heeft op het zelfvertrouwen van de spelers. Ik vertel je hoe je met coachen en dan met name tijdens het corrigeren de speler toch zelfvertrouwen kunt geven. 

Taalgebruik

Ook gaan we het hebben welke woorden en zinnen een gunstig effect hebben op het zelfvertrouwen van de spelers. Bepaalde woorden en zinnen geven de spelers kracht en vertrouwen. 

Technieken voor focus op succes

Tijdens dit webinar geef ik je veel technieken waarmee je het zelfvertrouwen van je spelers kunt vergroten. Dit is een fijn webinar voor voetbaltrainers en -coaches die het beste uit hun spelers willen halen.

Ik ben een inspirerende spreker en ik organiseer maandelijks een voetbal meeting voor voetbaltrainers en -coaches.

En ik heb een voetbalkanaal op Twitter dat je kunt volgen.

Ben jij geen coach maar een sporter en wil je graag je zelfvertrouwen vergroten? Dan heb ik een e-book voor je vol met tips om je zelfvertrouwen te versterken.

voetbal

Is scoren te trainen?

Gratis e-book voor voetbaltrainers en -coaches. Het e-book is ook goed bruikbaar voor trainers en coaches van andere teamsporten.


Gepubliceerd op: 29-3-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 26-6-2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.