Sport: train de trainer en coach de coach

Agenda: train de trainer en coach de coach

Bijeenkomsten voor trainers en coaches in de sport

TrainingDatumTijdPrijs
Fair play en respect16-1119.30 - 2265,--
Winnaarsmentaliteit11-119:30 - 2275,--

 

Trainer en coach

De trainer en coach maken de spelers en het team beter. Ze motiveren, stimuleren en inspireren. Maar wie maakt de trainer en coaches beter? En wie zorgt ervoor dat de trainers en coaches gemotiveerd, geïnspireerd, enthousiast en geïnteresseerd blijven?

Trainer en coaches kunnen vooral in de loop van het seizoen hun passie en drive kwijtraken door tegenvallende resultaten, met name als de spelers er niet volledig voor gaan en bij incidenten.

Bijeenkomsten voor trainer en coach

Bijeenkomsten voor trainers en coach zorgen ervoor dat de trainers en coaches er nieuwe vaardigheden en kennis bij krijgen en gemotiveerd worden of gemotiveerd blijven. Deze nieuwe kennis en vaardigheden kunnen ze doorgeven aan de spelers.

Hierdoor worden de spelers beter en worden er betere resultaten behaald. Doordat de spelers weer nieuwe vaardigheden leren en er betere resultaten behaald worden, krijgen ze meer motivatie. Na bijeenkomsten gaat het vuurtje zowel bij de trainer, coaches als spelers weer branden.

De thema’s van de bijeenkomsten kunnen zijn: teambuilding, positief coachen, creëren van een winnaarsmentaliteit en verbeteren van de houding en optreden van de spelers (Gedachten zijn krachten)

 

Train de trainer en coach de coach: de praktijk


Train de trainer en coach de coach

We hebben ook een bijeenkomst voor trainers en coaches over winnaarsmentaliteit


Opdrachtgevers

opdrachtgevers logo's

Testimonials

Rob van Amsterdam - LOOT-coördinator Topsport Talentschool 't Rijks
Rob van Amsterdam

LOOT- coördinator, Topsport Talentschool RSG ’t Rijks Bergen op Zoom

Op woensdag 11 december 2013 hebben we, als Topsport Talentschool RSG ′t Rijks, één van de jaarlijkse twee Themabijeenkomsten voor onze (aspirant) LOOT-leerlingen gehad.

Elke keer is het een ander thema, gerelateerd aan Topsport, dat gepresenteerd wordt aan onze sporttalenten.

Deze keer was het Rob Wuijster die een presentatie gaf over het mentale aspect dat natuurlijk bij het sporten op hoog niveau heel duidelijk meespeelt. Maar is iedereen zich dat bewust? Met de pakkende titel: ‘Gedachten zijn enorme krachten’ heeft Rob onze talenten duidelijk gemaakt dat er nog een hoop te winnen is op dit vlak.

De reacties die ik van onze leerlingen, ouders en enkele trainers teruggekregen heb liegen er niet om:

“Ik wil hiermee aan de slag!” “Kan ik meer informatie hierover krijgen?” “Dit is een eyeopener!”

De enthousiaste manier van presenteren van iemand die veel praktijkervaring heeft maakte de bijeenkomst tot een succes. Tastbare, praktische voorbeelden voor de leerlingen en interactie waar nodig maakte dat dit een heel waardevolle en inspirerende voorlichting is geweest.

We danken Rob voor deze geweldige presentatie.

Rob van Amsterdam
Sport: train de trainer en coach de coach was last modified: by
Alexander Nonnekes - Procamp en Clubvoetbaldagen
Alexander Nonnekes

Procamp en Clubvoetbaldagen

Rob heeft gedurende 9 “Train-de-Trainer” -avonden de trainers van de Clubvoetbaldagen-clubs voorbereid op het plezierig en succesvol omgaan met kinderen.

Zijn bondige presentatie gecombineerd met zijn enthousiaste manier van vertellen maakten het tot inspirerende avonden. De concrete tips zoals het gebruikmaken van beeldspraak en positieve woorden vormden de basis van zijn presentatie.

De trainers keerden huiswaarts met een positieve flow en panklare antwoorden om de kinderen fantastische voetbaldagen te bezorgen. Rob bedankt voor de prettige samenwerking!

Met sportieve groet, Alexander Nonnekes

procamp

clubvoetbaldagen

Alexander Nonnekes, Procamp en Clubvoetbaldagen
Alexander Nonnekes
Sport: train de trainer en coach de coach was last modified: by
Joop IJsselstein, Rugby Nederland
Joop IJsselstein, Rugby Nederland

Rugby Bond Ass. Bondscoach Ned. U18

Beste Rob,

Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd.

Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën van de staf en weet deze te implementeren in de sessies.

Jouw luisterend oor en scherpe observaties leiden tot interactieve sessies. Rugbyers zijn nuchtere mensen, maar ik weet zeker dat er een aantal jongens buiten de selectie waren gevallen als ze zich deze manier van denken niet hadden eigen gemaakt. Dank hiervoor!

“Winning isn′t everything, its the only thing that counts”

Rugby bond recensie

Joop IJsselstein, Rugby Nederland
Joop IJsselstein
Sport: train de trainer en coach de coach was last modified: by
Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello
Gert Boonen

LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello

Op donderdag 12 maart 2015 heeft Rob Wuijster een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar.

Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen.

Op een enthousiaste manier vertelt Rob Wuijster over wat te doen om je gedachten positief te beïnvloeden, om overal het positieve uit te halen en hierbij kan hij putten uit tal van ervaringen.

Leerlingen, sporters en hun ouders kregen een grote hoeveelheid tips, adviezen en mogelijkheden aangereikt om uit alles een positief ‘leerpunt’ te halen, om overal iets positiefs uit te halen, om het beste uit jezelf te halen. Bruikbare tips waarmee zowel leerlingen als ouders gelijk aan de slag kunnen en tips die ‘ingesleten’ dienen te worden.

Uit de reacties van leerlingen en ouders en uit de hoeveelheid vragen viel op dat het een onderwerp is dat zeker aanspreekt en waar alle sporters mee te maken hebben / krijgen. Een interessante en leerzame avond kortom.Hierbij bedank ik Rob voor zijn enthousiaste en inspirerende verhaal.

Gert Boonen
Sport: train de trainer en coach de coach was last modified: by

 

Waar

Je kunt meedoen met de open trainingen in mijn eigen ruimte in het Willibrordus Centrum in Heiloo. En de presentaties kunnen ook als training / workshop bij de club gegevens worden.

Waar is het Willibrordus Business Centrum?

Sport: train de trainer en coach de coach was last modified: by
Contactmogelijkheid voor sportclubs

Voor sportclubs

Zijn jullie geinteresseerd in bijeenkomsten voor jullie trainers en coaches? Gebruik de contactmogelijkheid hieronder en je hoort snel van me.

Privacy beleid

Verder lezen over sport

Als je deze pagina helemaal tot hier gelezen hebt, dan wil je vast wel verder lezen over sport. We hebben hier op het blog een categorie die helemaal over sport gaat. En we hebben een pagina met gratis downloads voor trainers en coaches van teamsporten.

 

Sport: train de trainer en coach de coach was last modified: by