voetbal webinars

Voetbal webinars voor trainers en coaches

Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)

Voetbal webinars

Voor voetbaltrainers en coaches

Interactieve online voetbal meetings voor voetbaltrainers en -coaches op de eerste maandag of woensdag van de maand. Van 20.00 tot 21.00 uur.

We doen dit met online software Zoom of op locatie. Als je inschrijft krijg je een bevestiging en een deelname link. En we hebben soms ook voetbal meetings op locatie waar je soms ook KNVB-licentiepunten voor kunt krijgen. Geef je op en doe mee!

Fragment uit een voetbal webinar

Mentale training

Ik ben een mental coach in de topsport en ik kan je zeggen dat mentale training en coaching in voetbal belangrijker is dan je denkt! In deze interactieve voetbal webinars leer ik je wat ik zelf heb geleerd en toegepast toen ik bondscoach van Zwitserland was.

Dit fragment hiernaast komt uit de bijeenkomst Teambuilding met resultaat van 11 januari 2021. Het webinar over dit onderwerp gaan we vast wel een keer herhalen. Als je bericht wilt krijgen wanneer dat is, zet je naam dan op de interesselijst die je een stukje lager op deze pagina kunt vinden. Of klik gewoon hier, dan spring je naar de interesselijst.

teambuilding twitter

Voor wie zijn deze voetbal webinars?

Voetbaltrainers en coaches

We organiseren deze voetbal webinars eens per maand en je kunt als individuele trainer/coach inschrijven.

Daarnaast zijn deze voetbal webinars ook op aanvraag beschikbaar voor voetbalclubs.

Als je mee wilt doen, houd deze pagina dan in de gaten, want hier publiceren we de datum. Of zet je naam op de interesselijst hieronder.

Voetbal webinars

Interesselijst

Zet je naam op de interesselijst

Deze voetbal webinars zijn eerder gegeven en er is nog geen nieuwe datum vastgesteld. Je kunt je naam op de interesselijst zetten. Dan krijg je bericht als de datum bekend is. En je kunt op dat moment beslissen of je mee wilt doen of niet.

Coach als een prof

Coach als een prof is een voetbal webinar voor trainers en coaches. Hier kun je lezen waar dit webinar over gaat en als je mee wilt doen kun je je naam op de lijst schrijven. Coachingsprincipes waarover ik vertel zijn: Party time, Rockey principe en het 0-0 principe. Tijdens het webinar vertel ik ook over…

Lees verder Coach als een prof

Resultaat door doelstellingen

Resultaat door doelstellingen, want zonder een doelstelling is je team te vergelijken met een voetbal op zee. Online voetbal webinar van een uur: Resultaat door doelstellingen. Dit is een interactieve training voor voetbaltrainers en -coaches. Je kunt individueel meedoen, maar dit voetbal webinar is ook op aanvraag beschikbaar voor amateurclubs. … Resultaat door doelstellingenLees verder…

Lees verder Resultaat door doelstellingen

Succesvol voetbal coachen

Succesvol voetbal coachen is een voetbal webinar van een uur voor voetbaltrainers en -coaches van  amateurverenigingen en van BVO’s die het beste uit zichzelf en uit het team willen halen. Tijdens dit voetbal webinar vertel ik je hoe ik gecoacht heb tijdens diverse Europa Cups voor clubs en nationale teams. Ik vertel je de ins…

Lees verder Succesvol voetbal coachen

Mentale training voor voetballers

Mentale training voor voetballers is essentieel! Dit interactieve voetbal webinar is bedoeld voor voetbaltrainers en -coaches die zich willen onderscheiden en de beste willen zijn. Dit is een 3-delig webinar en het is op aanvraag ook beschikbaar voor amateurclubs. Tijdens dit interactieve webinar vertel ik je alles over mentale training voor voetballers. En ik vertel…

Lees verder Mentale training voor voetballers

Maak een team van je spelers

Teambuilding voetbal: maakt een team van je spelers want als de teamleden goed samenwerken groeien de spelers en het team boven hun eigen kunnen uit. Hierdoor is het team in staat om enorm goede resultaten te behalen. Hoe je een team van je spelers maakt is het onderwerp van dit voetbal webinar. Als je wilt…

Lees verder Maak een team van je spelers

Wat deelnemers zeggen:

voetbal

Coach-ervaringen delen

Interessante bruikbare tips mbt het coachvak! Leren van andermans ervaringen. Coachen is, net als je spe(e)(st)rs, altijd willen verbeteren. Bedankt Rob 👍
Saskia van Kerkhof-Dijkstra

voetbal

Coaching in rust en focus

De 4 voorbeelden die in rust kunnen worden gebruikt zijn heel goed.
Ik hou erg van de gevonden methode en het gegeven voorbeeld voor het focus.
Magdy Khayry

Resultaat door doelstellingen

Zeer verstaanbare, gebruiksklare uiteenzetting die via praktijk voorbeelden je direct laat nadenken over je eigen toepassingsgebieden. Iedereen kan zeker hiermee beter gisteren dan morgen mee aan de slag. Zeer sterk aan te bevelen.
Gert Van Rillaer KSK HEIST Belgie

voetbal

Interessante webinar met nuttige tips👍🏻

Webinar waarin Rob op een enthousiaste manier veel goede tips gaf hoe je een sterk team kan smeden.
Ebbo

voetbal

Robert Harperink: Coach als een prof!

Leuk webinar met inzicht op 4 combinaties voor coaching in de rust en het verhaal van focus van een spelers om aan te leren.
Robert Harperink

voetbal

Pim Olde Hampsink: Interessant webinar, gebracht met veel passie!

Ik raad dit webinar zeker aan. Rob vertelt met veel passie en heeft een hele dosis ervaring, wat hij combineert door interessante, waargebeurde verhalen te vertellen.
Pim Olde Hampsink

Leerzaam en plezierig

Heb deelgenomen aan het Webinar resultaat door doelstelling. Het Webinar was leerzaam en zeer toegankelijk met veel ruimte voor discussie en inbrengen eigen ideeën. Zal in de toekomst zeker nog een keer aan een Webinar deelnemen. Raad het coaches en toekomstig coaches van harte aan.
Paul van der Zwaan

Is dit leuk om te delen met je volgers?
Gepubliceerd op: 11-11-2020
Voor het laatst bijgewerkt op: 10-5-2022