voetbal webinars

Voetbal webinars voor trainers en coaches

Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)

Voetbal webinars

Voor voetbaltrainers en coaches

Interactieve online voetbal meetings voor voetbaltrainers en -coaches op de eerste maandag of woensdag van de maand. Van 20.00 tot 21.00 uur.

We doen dit met online software Zoom of op locatie. Als je inschrijft krijg je een bevestiging en een deelname link. En we hebben soms ook voetbal meetings op locatie waar je soms ook KNVB-licentiepunten voor kunt krijgen. Geef je op en doe mee!

Fragment uit een voetbal webinar

Mentale training

Ik ben een mental coach in de topsport en ik kan je zeggen dat mentale training en coaching in voetbal belangrijker is dan je denkt! In deze interactieve voetbal webinars leer ik je wat ik zelf heb geleerd en toegepast toen ik bondscoach van Zwitserland was.

Dit fragment hiernaast komt uit de bijeenkomst Teambuilding met resultaat van 11 januari 2021. Het webinar over dit onderwerp gaan we vast wel een keer herhalen. Als je bericht wilt krijgen wanneer dat is, zet je naam dan op de interesselijst die je een stukje lager op deze pagina kunt vinden. Of klik gewoon hier, dan spring je naar de interesselijst.

Voor wie zijn deze voetbal webinars?

Voetbaltrainers en coaches

We organiseren deze voetbal webinars eens per maand en je kunt als individuele trainer/coach inschrijven.

Daarnaast zijn deze voetbal webinars ook op aanvraag beschikbaar voor voetbalclubs.

Als je mee wilt doen, houd deze pagina dan in de gaten, want hier publiceren we de datum. Of zet je naam op de interesselijst hieronder.

Zet je naam op de interesselijst

Deze voetbal webinars zijn eerder gegeven en er is nog geen nieuwe datum vastgesteld. Je kunt je naam op de interesselijst zetten. Dan krijg je bericht als de datum bekend is. En je kunt op dat moment beslissen of je mee wilt doen of niet.

Coach als een prof

Coach als een prof is een voetbal webinar voor trainers en coaches. Coachingsprincipes waarover ik vertel zijn: Party time, Rockey principe en het 0-0 principe. Tijdens het webinar vertel ik ook over …

Voetbal webinar winnaarsmentaliteit

Winnaarsmentaliteit

Niet elk team gaat er helemaal voor. En dan mis jij als trainer/coach inzet door gebrek aan winnaarsmentaliteit.

Maar je kunt een winnaarsmentaliteit bij je spelers ontwikkelen en dat is het onderwerp van dit voetbal webinar.

resultaat door doelstellingen

Resultaat door doelstellingen

Zonder een doelstelling is je team te vergelijken met een voetbal op zee. Daarom zijn doelstellingen zo belangrijk. Online voetbal webinar van een uur.

spelers met moeilijk gedrag

Spelers met moeilijk gedrag

Je hebt spelers die het voor anderen verpesten, talentvolle spelers die niet het maximale uit zichzelf halen en nog veel meer soorten moeilijke spelers. In dit voetbal webinar voor trainers en coaches vertel ik hoe je …

succesvol voetbal coachen

Succesvol voetbal coachen

Succesvol voetbal coachen is een voetbal webinar van een uur voor voetbaltrainers en -coaches van  amateurverenigingen en van BVO’s die het beste uit zichzelf en uit het team willen halen. Tijdens dit voetbal webinar vertel ik je hoe ik gecoacht heb tijdens diverse Europa Cups voor clubs en nationale teams. Ik vertel je de ins …

faalangst bij voetballers

Faalangst bij voetballers

Faalangst bij een voetballer heeft gevolgen voor de risico’s die hij neemt en de resultaten die hij behaalt. In dit voetbal webinar van een uur waarin ik vertel hoe je als trainer/coach het zelfvertrouwen van deze voetballers kunt vergroten. Dit webinar is bedoeld voor voetbaltrainers en -coaches en op aanvraag beschikbaar voor amateurclubs. Hoe goed …

mentale training voor voetballers

Mentale training voor voetballers

Mentale training voor voetballers is essentieel! Dit interactieve voetbal webinar is bedoeld voor voetbaltrainers en -coaches die zich willen onderscheiden en de beste willen zijn. Dit is een 3-delig webinar en het is op aanvraag ook beschikbaar voor amateurclubs. Tijdens dit interactieve webinar vertel ik je alles over mentale training voor voetballers. En ik vertel …

teambuilding voetbal

Teambuilding

Een team dat heel hecht is kenmerkt zich door teamleden die intensief met elkaar samen werken. En die elkaar voortdurend ondersteunen, maar ook corrigeren en complimenteren! Genoeg redenen om als trainer/coach bewust te werken aan het creëren van een hecht team.

Wat deelnemers zeggen:

Spelers met moeilijk gedrag

voetbal

J-P Hogenboom: Duidelijk, boeiende uitleg!

Rob kan zijn verhaal duidelijk vertellen op een boeiende manier. Door middel van ‘visuele’ voorbeelden geeft Rob een extra beeld van de situaties. Erg leerzaam!
J-P Hogenboom

voetbal

Pim Olde Hampsink: Interessant webinar, gebracht met veel passie!

Ik raad dit webinar zeker aan. Rob vertelt met veel passie en heeft een hele dosis ervaring, wat hij combineert door interessante, waargebeurde verhalen te vertellen.
Pim Olde Hampsink

Resultaat door doelstellingen

Leerzaam en plezierig

Heb deelgenomen aan het Webinar resultaat door doelstelling. Het Webinar was leerzaam en zeer toegankelijk met veel ruimte voor discussie en inbrengen eigen ideeën. Zal in de toekomst zeker nog een keer aan een Webinar deelnemen. Raad het coaches en toekomstig coaches van harte aan.
Paul van der Zwaan

Resultaat door doelstellingen

Zeer verstaanbare, gebruiksklare uiteenzetting die via praktijk voorbeelden je direct laat nadenken over je eigen toepassingsgebieden. Iedereen kan zeker hiermee beter gisteren dan morgen mee aan de slag. Zeer sterk aan te bevelen.
Gert Van Rillaer KSK HEIST Belgie

Coach als een prof

voetbal

Coach-ervaringen delen

Interessante bruikbare tips mbt het coachvak! Leren van andermans ervaringen. Coachen is, net als je spe(e)(st)rs, altijd willen verbeteren. Bedankt Rob 👍
Saskia van Kerkhof-Dijkstra

voetbal

Coaching in rust en focus

De 4 voorbeelden die in rust kunnen worden gebruikt zijn heel goed.
Ik hou erg van de gevonden methode en het gegeven voorbeeld voor het focus.
Magdy Khayry

voetbal

Robert Harperink: Coach als een prof!

Leuk webinar met inzicht op 4 combinaties voor coaching in de rust en het verhaal van focus van een spelers om aan te leren.
Robert Harperink

Teambuilding

voetbal

Interessante webinar met nuttige tips👍🏻

Webinar waarin Rob op een enthousiaste manier veel goede tips gaf hoe je een sterk team kan smeden.
Ebbo

Amateurclubs

sv meervogels '31

sv Meervogels ’31: Zonder RESPECT geen voetbal

“Zonder RESPECT geen voetbal” is de slogan waarmee de KNVB en de aangesloten verenigingen trachten het respect weer terug te brengen op en rondom het voetbalveld. In onze ogen is “Positief Coachen” een belangrijk onderdeel om dit respect weer terug te brengen. Gelukkig kent sv Meervogels ’31 weinig incidenten, maar realiseert zich dat ook bij …

sv Meervogels ’31: Zonder RESPECT geen voetbal Lees verder »

procamp

Alexander Nonnekes: Train de trainer en Clubvoetbaldagen

Rob heeft gedurende 9 “Train-de-Trainer” -avonden de trainers van de Clubvoetbaldagen-clubs voorbereid op het plezierig en succesvol omgaan met kinderen. Zijn bondige presentatie gecombineerd met zijn enthousiaste manier van vertellen maakten het tot inspirerende avonden. De concrete tips zoals het gebruikmaken van beeldspraak en positieve woorden vormden de basis van zijn presentatie. De trainers keerden …

Alexander Nonnekes: Train de trainer en Clubvoetbaldagen Lees verder »