Home » Sport speaker » Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport

presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport door een motiverende en een inspirerende spreker met een boeiend verhaal die de topsporters mentaal sterker kan maken.

Topsport

Presentaties voor topsport door een motiverende en een inspirerende spreker met een boeiend verhaal die de topsporters mentaal sterker kan maken.

Ik ben Rob Wuijster en ik ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey elftal en mental-coach in de topsport.

En ik geef presentaties voor topsporters, voor coaches & trainers in de topsport en voor ouders van topsporters. De presentaties zijn gericht op de mindset en bedoeld voor zowel individuele sporters als voor teamsporters.

Swiss hockey

rugby

Bericht niet gevonden

Presentaties voor topsport: optimale resultaten

Een sporter kan alleen optimale resultaten bereiken als hij technisch, tactisch, fysiek en mentaal een bepaald niveau heeft. Ik heb me erin gespecialiseerd topsporters en topsporteams mentaal sterker te maken.

Want een speler kan alleen optimaal functioneren als hij mentaal sterk is. De gedachten van een topsporter bepalen wat hij doet en niet doet. En wat een speler doet of niet doet bepaalt het resultaat. Wil je een ander resultaat? Pas je gedachten dan een beetje aan!

De toehoorders ervaren de presentaties als motiverend, inspirerend, leerzaam en als praktisch toepasbaar. Mijn speeches zetten je aan het denken.

Tijdens de presentatie maak ik gebruik van veel praktische voorbeelden en boeiende, inspirerende en waargebeurde verhalen. Ik spreek dezelfde taal als de sporters. Hierdoor komt de boodschap goed over en begrijpen de sporters de inhoud direct. En ongeacht de belangrijke en waardevolle boodschap zijn de presentaties luchtig en plezierig om te volgen.

Presentaties voor topsport bij je evenement

Organiseer je een evenement, bijeenkomst, symposium of een congres voor trainers en coaches in de topsport? Ben je misschien op zoek naar een ervaren spreker die je topsporteam(s) en topsporters handvatten kan aanreiken op het mentale vlak?

Ben je op zoek naar een spreker die de spelers kan helpen om mentaal sterker te worden?  Wil je een spreker die op een plezierige en eenvoudige manier de boodschap goed kan overbrengen?

Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. Tot nu toe heb ik nog niemand gebeten!

Soms spreek ik ergens waar je gewoon naartoe kunt gaan. Meestal is dat bij netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. Als je me daar een keer wilt zien spreken, vraag dan een uitnodiging op.

Mijn visie

In de artikelen op het sportblog krijg je een indruk van mijn visie op “hoe het moet” met sport.

Reviews

Bericht niet gevonden

Bericht niet gevonden

Bericht niet gevonden

Met dank aan Roman Samborskyi voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.


Gepubliceerd op: 13-11-2019
Voor het laatst bijgewerkt op: 6-7-2022