Presentaties voor topsport

presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport door een motiverende en een inspirerende spreker met een boeiend verhaal die de topsporters mentaal sterker kan maken.

Deze presentaties kunnen ook online

Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport door een motiverende en een inspirerende spreker met een boeiend verhaal die de topsporters mentaal sterker kan maken.

Ik ben Rob Wuijster en ik ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey elftal en mental-coach in de topsport.

En ik geef presentaties voor topsporters, voor coaches & trainers in de topsport en voor ouders van topsporters.

De presentaties zijn gericht op de mindset. Bedoeld voor zowel individuele sporters als voor teamsporters.

Swiss hockey
rugby

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator

Beste Rob,

Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd.

Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën van de staf en weet deze te implementeren in de sessies.

Jouw luisterend oor en scherpe observaties leiden tot interactieve sessies. Rugbyers zijn nuchtere mensen, maar ik weet zeker dat er een aantal jongens buiten de selectie waren gevallen als ze zich deze manier van denken niet hadden eigen gemaakt. Dank hiervoor!

“Winning isn′t everything, its the only thing that counts”

Joop IJsselstein, Rugby Bond Ass. Bondscoach Ned. U18

Rugby Nederland

Presentaties voor topsport

Een sporter kan alleen optimale resultaten bereiken als hij technisch, tactisch, fysiek en mentaal een bepaald niveau heeft. Ik heb me erin gespecialiseerd topsporters en topsporteams mentaal sterker te maken.

Een speler kan alleen optimaal functioneren als hij mentaal sterk is. De gedachten van een topsporter bepalen wat hij doet en niet doet. En wat een speler doet of niet doet bepaalt het resultaat. Wil je een ander resultaat? Pas je gedachten dan iets aan!

Kenmerken van de presentaties voor topsport

De toehoorders ervaren de presentaties als motiverend, inspirerend, leerzaam en als praktisch toepasbaar. Ze zetten je aan het denken.

Tijdens de presentatie maak ik gebruik van veel praktische voorbeelden en boeiende, inspirerende en waargebeurde verhalen. Ik spreek dezelfde taal als de sporters. Hierdoor komt de boodschap goed over en begrijpen ze de inhoud direct. Ondanks de belangrijke en waardevolle boodschap zijn de presentaties luchtig en plezierig om te volgen.

Presentaties voor topsport bij je evenement

Organiseer je een evenement, bijeenkomst, symposium of een congres voor trainers en coaches in de topsport? Ben je misschien op zoek naar een ervaren spreker die je topsporteam(s) en topsporters handvatten kan aanreiken op het mentale vlak?

Ben je op zoek naar een spreker die de spelers kan helpen om mentaal sterker te worden?  Wil je een spreker die op een plezierige en eenvoudige manier de boodschap goed kan overbrengen?

Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. Tot nu toe heb ik nog niemand gebeten!

Soms spreek ik ergens waar je gewoon naartoe kunt gaan. Meestal is dat bij netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. Als je me daar een keer wilt zien spreken, vraag dan een uitnodiging op.

Visie

In de artikelen op het sportblog krijg je een indruk van mijn visie op “hoe het moet” met sport.

selecteren in het jeugdvoetbal

Selecteren in het jeugdvoetbal

Hier wil ik het hebben over selecteren in het jeugdvoetbal, want bij deze selectie mist nog al eens iets belangrijks. Hier wil ik het hebben over selecteren in het jeugdvoetbal, want bij deze selectie mist nog al eens iets belangrijks. Terwijl als je dit punt in je selectie meeneemt, het team veel beter gaat presteren. …

Selecteren in het jeugdvoetbal Lees verder »

je onderscheiden als voetbal coach

Je onderscheiden als voetbalcoach

Wil je je echt onderscheiden als voetbalcoach? Dan zijn er een paar dingetjes die je moet weten over het effect van de mentaliteit van je spelers. En daar geef ik een 3-delig webinar over waar je aan mee kunt doen. En met wat je dan leert ga je je echt onderscheiden. Reken maar! Ik zal …

Je onderscheiden als voetbalcoach Lees verder »

winnaarsmentaliteit nederland oranje

Winnaarsmentaliteit in het Nederlandse voetbal

Winnaarsmentaliteit in het Nederlandse voetbal: die ontbreekt en dat is al jaren zo. Het Nederlands voetbal komt op internationaal niveau te kort! Tijdens dit EK voetbal 2021 is dit nogmaals bevestigd. Ik heb meer geschreven over winnaarsmentaliteit. Maar nu er zo gekeken wordt naar het functioneren van voormalig bondscoach Frank de Boer en de spelers, …

Winnaarsmentaliteit in het Nederlandse voetbal Lees verder »

Reviews

Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello

Rob Wuijster heeft een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar. Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen. Op een …

Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello Lees verder »

topsport talent school

Topsport Talentschool RSG ′t Rijks: Ik wil hiermee aan de slag!

Op woensdag 11 december hebben we, als Topsport Talentschool RSG ′t Rijks, één van de jaarlijkse twee Themabijeenkomsten voor onze (aspirant) LOOT-leerlingen gehad. Elke keer is het een ander thema, gerelateerd aan Topsport, dat gepresenteerd wordt aan onze sporttalenten. Deze keer was het Rob Wuijster die een presentatie gaf over het mentale aspect dat natuurlijk …

Topsport Talentschool RSG ′t Rijks: Ik wil hiermee aan de slag! Lees verder »

rugby logo

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator

Beste Rob, Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd. Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën …

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator Lees verder »


Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Presentaties voor topsport: met dank aan Roman Samborskyi voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.