presentaties voor amateurclubs

Amateurclubs voetbal, rugby, ijshockey, hockey

Ik ben een inspirerende spreker en ik organiseer maandelijks voetbal webinars voor trainers en coaches. En ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter dat je kunt volgen.

Mijn voetbal meetings worden goed ontvangen door voetbaltrainers en voetbalcoaches en zijn geschikt geschikt voor amateurclubs. Ik heb affiniteit met voetbal, rugby, ijshockey en hockey.

Amateurclubs

Motivatie en betrokkenheid

Motivatie en betrokkenheid

Het is voor een sportclub erg belangrijk dat de trainers en coaches van de club gemotiveerd en betrokken blijven en zich voortdurend blijven ontwikkelen. Want de de  trainers en coaches moeten de spelers beter maken, motiveren en plezier in het voetbal geven.

Hoe beter en hoe gemotiveerder de trainers en coaches worden, hoe beter de resultaten van de teams zijn en hoe meer plezier de teams krijgen.  

Amateurclubs

Voetbal webinars

Voetbal webinars

Op deze pagina over voetbal webinars kun je o.a. presentaties voor individuele voetbaltrainers en voetbalcoaches vinden. Voetbalcoaches en voetbaltrainers kunnen daar individueel inschrijven en via Zoom een interactieve presentatie volgen. Zulke speeches kan ik jullie club ook bieden natuurlijk.faalangst bij voetballers

Faalangst bij voetballers

Faalangst bij voetballers heeft gevolgen voor de risico’s die hij neemt en de resultaten die hij behaalt. Dit is een voetbal webinar van een uur waarin ik vertel hoe je als trainer/coach het zelfvertrouwen van deze voetballers kunt vergroten. Dit webinar is bedoeld voor voetbaltrainers en -coaches en op aanvraag beschikbaar voor amateurclubs. Hoe goed …

Faalangst bij voetballers Lees verder »

Succesvol voetbal coachen

Succesvol voetbal coachen

Succesvol voetbal coachen is een voetbal webinar van een uur voor voetbaltrainers en -coaches van  amateurverenigingen en van BVO’s die het beste uit zichzelf en uit het team willen halen. Tijdens dit voetbal webinar vertel ik je hoe ik gecoacht heb tijdens diverse Europa Cups voor clubs en nationale teams. Ik vertel je de ins …

Succesvol voetbal coachen Lees verder »

Spelers met moeilijk gedrag voetbal webinar

Spelers met moeilijk gedrag

Heb je spelers met moeilijk gedrag in je team? Vast wel, want deze spelers vind je in elk team. Je hebt spelers die het voor anderen verpesten, talentvolle spelers die niet het maximale uit zichzelf halen en nog veel meer soorten moeilijke spelers. In dit voetbal webinar voor trainers en coaches vertel ik hoe je …

Spelers met moeilijk gedrag Lees verder »

mentale training voor voetballers

Mentale training voor voetballers

Mentale training voor voetballers is essentieel! Dit interactieve voetbal webinar is bedoeld voor voetbaltrainers en -coaches die zich willen onderscheiden en de beste willen zijn. Dit is een 3-delig webinar en het is op aanvraag ook beschikbaar voor amateurclubs. Tijdens dit interactieve webinar vertel ik je alles over mentale training voor voetballers. En ik vertel …

Mentale training voor voetballers Lees verder »

voetbal webinar resultaat door doelstellingen

Resultaat door doelstellingen

Resultaat door doelstellingen, want zonder een doelstelling is je team te vergelijken met een voetbal op zee. Online voetbal webinar van een uur: Resultaat door doelstellingen. Dit is een interactieve training voor voetbaltrainers en -coaches. Je kunt individueel meedoen, maar dit voetbal webinar is ook op aanvraag beschikbaar voor amateurclubs.

voetbal webinars

Coach als een prof

Coach als een prof is een voetbal webinar voor trainers en coaches. Hier kun je lezen waar dit webinar over gaat en als je mee wilt doen kun je je naam op de lijst schrijven. Coachingsprincipes waarover ik vertel zijn: Party time, Rockey principe en het 0-0 principe. Tijdens het webinar vertel ik ook over …

Coach als een prof Lees verder »

teambuilding

Teambuilding

Teambuilding is een presentatie van voormalig bondscoach Rob Wuijster. In deze presentatie vertel ik je over een hechte team synergie en hoe je het aanpakt om van je team een hecht team te maken.

winnaarsmentaliteit

Winnaarsmentaliteit

Als bondscoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams. O.a. met het Zwitserse nationale heren hockeyteam.

Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen.
Het gedrag van mensen wordt bepaald door de gedachten die ze hebben. Andere gedachten zorgen dus voor een ander gedrag.

Amateurclubs

Online presentaties

Kenmerken van de online presentaties

De presentaties zijn sprankelend, dynamisch, praktisch toepasbaar, leerzaam, motiverend en plezierig om te volgen. Tijdens de online presentaties maak ik gebruik van veel herkenbare, sprekende en boeiende voorbeelden en verhalen. De presentaties zet de trainers en coaches ook tot nadenken aan.

Ervaring als trainer en coach

Ik heb meer dan dertig jaar ervaring met het trainen en coachen van teams op allerlei verschillende niveaus. Ik begrijp waar trainers en coaches mee te maken hebben en waar ze mee worstelen.  Het is me duidelijk wat hun uitdagingen zijn. Door mijn enorme ervaring kan ik trainers en coaches waardevolle tips, technieken en adviezen geven.

Contact en verder praten

Spreekt je dit aan en wil je me direct voor een presentatie boeken? Of ben je benieuwd geworden en heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.


Amateurclubs

Wat zeggen de clubs?

Wat zeggen de clubs?


sv meervogels '31

sv Meervogels ’31: Zonder RESPECT geen voetbal

“Zonder RESPECT geen voetbal” is de slogan waarmee de KNVB en de aangesloten verenigingen trachten het respect weer terug te brengen op en rondom het voetbalveld. In onze ogen is “Positief Coachen” een belangrijk onderdeel om dit respect weer terug te brengen. Gelukkig kent sv Meervogels ’31 weinig incidenten, maar realiseert zich dat ook bij …

sv Meervogels ’31: Zonder RESPECT geen voetbal Lees verder »

procamp

Alexander Nonnekes: Train de trainer en Clubvoetbaldagen

Rob heeft gedurende 9 “Train-de-Trainer” -avonden de trainers van de Clubvoetbaldagen-clubs voorbereid op het plezierig en succesvol omgaan met kinderen. Zijn bondige presentatie gecombineerd met zijn enthousiaste manier van vertellen maakten het tot inspirerende avonden. De concrete tips zoals het gebruikmaken van beeldspraak en positieve woorden vormden de basis van zijn presentatie. De trainers keerden …

Alexander Nonnekes: Train de trainer en Clubvoetbaldagen Lees verder »


En op de pagina over de voetbal webinars kun je lezen hoe individuele trainers en coaches de online bijeenkomsten ervaren hebben. En had je al gezien dat we een categorie op het blog hebben die specifiek over sport en mental coaching in de sport gaat?


Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

sport performance coach