Sport speaker

""

Performance coach

Voetbal webinars

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is topsport.png

Topsport

Hier vind je alles over sport. Van voetbal meetings voor trainers en coaches die zich verder willen ontwikkelen tot presentaties voor topsport en motivatie voor teams die beslist moeten winnen.

Voor mensen die bondscoach willen worden en voor het amateurvoetbal. Hier vind je de ingang voor alles wat ik over sport te vertellen heb.

Sport speaker hockey

Sportspreker die uit het hockey komt

Sport speaker hockey

Ben je voor je evenement op zoek naar een interessante spreker die je publiek kan boeien en die uit het hockey komt?

Ik ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey elftal en het nationale Zwitserse hockey team onder de 21 jaar. We hebben twee keer brons behaald op een Europacup zaalhockey.

En voor een klein hockeyland als Zwitserland waren dat goede prestaties. Op dat moment waren er in Zwitserland slechts in totaal drieduizend hockeyers.

Swiss hockey

De onderstaande quote van Michael Jordan is op mijn verhaal van toepassing:

I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been t“rusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.”

Michael Jordan

Sport speaker uit het hockey

Voordat ik bondscoach werd, was ik drie keer coach bij een Europacup veldhockey  voor clubteams met het Zwitserse Grasshoppers en Olten.

Ook ben ik met het Zwitserse Olten landskampioen van Zwitserland geworden. Daarnaast ben ik met een aantal hockeyteams in Nederland gepromoveerd.

sport speaker

Sport speaker

Met enthousiasme voor voetbal

sport speaker resultaat door doelstellingen
sport speaker succesvol voetbal coachen

Voetbal webinars


Over het creëren van een winnaarsmentaliteit hebben we ook een e-book te koop dat je hier kunt vinden.

Nieuwste sport artikelen op het blog

Op het blog vind je heel veel tips voor trainers en coaches van teamsporten en met name voor voetbaltrainers en -coaches. Doe hier je voordeel mee! We hebben een complete categorie over sport op het blog. Hieronder vind je de nieuwste artikelen.

selecteren in het jeugdvoetbal

Selecteren in het jeugdvoetbal

Hier wil ik het hebben over selecteren in het jeugdvoetbal, want bij deze selectie mist nog al eens iets belangrijks. Hier wil ik het hebben over selecteren in het jeugdvoetbal, want bij deze selectie mist nog al eens iets belangrijks. Terwijl als je dit punt in je selectie meeneemt, het team veel beter gaat presteren. …

Selecteren in het jeugdvoetbal Lees verder »

je onderscheiden als voetbal coach

Je onderscheiden als voetbalcoach

Wil je je echt onderscheiden als voetbalcoach? Dan zijn er een paar dingetjes die je moet weten over het effect van de mentaliteit van je spelers. En daar geef ik een 3-delig webinar over waar je aan mee kunt doen. En met wat je dan leert ga je je echt onderscheiden. Reken maar! Ik zal …

Je onderscheiden als voetbalcoach Lees verder »

 

Over Rob Wuijster sport speaker

Op de pagina over mijn jeugd en levensloop kun je nog meer over me lezen. En er is een ook interview voor mensen die me beter willen leren kennen.


Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

sport speaker en motivatie voor teams