sport speaker

Sport speaker

Hier vind je alles over mij als sport speaker. Je kunt me inhuren als motiverende spreker om te spreken over sport. Maar ook als sport performance coach. Ik ben er voor clubs, maar ook als je je als individuele voetbaltrainer of -coach wilt ontwikkelen. En denk ook aan extra motivatie voor teams in het voetbal en hockey.

  • Als sport speaker kan ik je evenement opluisteren.
  • Maar ik ben er ook voor je club als sport performance coach.
  • En als jij je als individuele coach verder wilt ontwikkelen kun je meedoen aan mijn voetbal webinars.

Hier vind je alles over sport. Van voetbal meetings voor trainers en coaches die zich verder willen ontwikkelen tot presentaties voor topsport en motivatie voor teams die beslist moeten winnen.

Voor mensen die bondscoach willen worden en voor het amateurvoetbal. Hier vind je de ingang voor alles wat ik over sport te vertellen heb.

Sport speaker hockey

Hockey en topsport

Sport performance coach

Je kunt me voor je team, club en bond inhuren als sport performance coach als je vindt dat het team qua houding en optreden niet professioneel is. Ik kan je team coachen door middel van presentaties eventueel in combinatie met meerdere coach momenten. … Sport performance coachLees verder »

Lees verder Sport performance coach

Sport speaker

Met enthousiasme voor voetbal

sport speaker resultaat door doelstellingen
sport speaker succesvol voetbal coachen

Voetbal webinars

 

Over het creëren van een winnaarsmentaliteit hebben we ook een e-book te koop dat je hier kunt vinden.

Sport speaker

Voormalig bondscoach

Als je zelf graag bondscoach wilt worden kan ik je precies vertellen hoe ik dit heb aangepakt toen ik dit wilde. En voor teams die beslist moeten winnen heb ik een schep motivatie.

Sport speaker

Op het blog

Nieuwste sport artikelen op het blog

Op het blog vind je heel veel tips voor trainers en coaches van teamsporten en met name voor voetbaltrainers en -coaches. Doe hier je voordeel mee! We hebben een complete categorie over sport op het blog. Hieronder vind je de nieuwste artikelen.

Over Rob Wuijster sport speaker

Op de pagina over mijn jeugd en levensloop kun je nog meer over me lezen. En er is een ook interview voor mensen die me beter willen leren kennen.

 

sport speaker en motivatie voor teams

Is dit leuk om te delen met je volgers?
Gepubliceerd op: 28-11-2020
Voor het laatst bijgewerkt op: 8-5-2022