Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport: zoek je een motiverende en een inspirerende spreker met een boeiend verhaal die de topsporters mentaal sterker kan maken? Lees dan even verder!


Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport


Ik ben Rob Wuijster en ik ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey elftal en mental-coach in de topsport.

En ik geef presentaties voor topsporters, voor coaches & trainers in de topsport en voor ouders van topsporters.

Swiss hockey

De presentaties zijn gericht op de mindset. Bedoeld voor zowel individuele sporters als voor teamsporters.


Presentaties voor topsport

Een sporter kan alleen optimale resultaten bereiken als hij technisch, tactisch, fysiek en mentaal een bepaald niveau heeft. Ik heb me erin gespecialiseerd topsporters en topsporteams mentaal sterker te maken.

Een speler kan alleen optimaal functioneren als hij mentaal sterk is. De gedachten van een topsporter bepalen wat hij doet en niet doet. En wat een speler doet of niet doet bepaalt het resultaat. Wil je een ander resultaat? Pas je gedachten dan iets aan!


Kenmerken van de presentaties voor topsport

De toehoorders ervaren de presentaties als motiverend, inspirerend, leerzaam en als praktisch toepasbaar. Ze zetten je aan het denken.

Tijdens de presentatie maak ik gebruik van veel praktische voorbeelden en boeiende, inspirerende en waargebeurde verhalen. Ik spreek dezelfde taal als de sporters. Hierdoor komt de boodschap goed over en begrijpen ze de inhoud direct. Ondanks de belangrijke en waardevolle boodschap zijn de presentaties luchtig en plezierig om te volgen.


Onderwerpen waar ik over spreek

Ik spreek over 3 onderwerpen:

Gedachten zijn krachten

Deze presentatie gaat over de mindset van de succesvolle topsporter. Tijdens de presentatie laat ik de luisteraars ervaren dat hun gedachten bepalend zijn voor hun gedrag. En daardoor ook voor het resultaat dat ze behalen. Vervolgens reik ik een groot aantal manieren aan waarmee de sporter zelf zijn eigen gedachten bewust kan beïnvloeden. En betere resultaten kan bereiken!

Lees meer over Gedachten zijn krachten.

Je kunt meer bereiken dan je denkt

In deze presentatie vertel ik hoe je jezelf als topsporter kunt ontwikkelen. En de top kunt bereiken. Dus het proces om het beste uit jezelf als sporter te behalen. Het zijn allemaal duidelijke en eenvoudig toepasbare tips.

Lees meer over Je kunt meer bereiken dan je denkt.

Het creëren van een winnaarsmentaliteit

Deze presentatie is geschikt voor trainers en coaches en voor ouders van topsporters die een winnaarsmentaliteit bij hun team en sporters missen en willen creëren. Ik reik een groot aantal manieren aan die ervoor zorgen dat de sporters door het vuur gaan en er alles voor doen om te winnen!

Ik reik technieken aan waarmee de spelers hun eigen gedachten kunnen beïnvloeden. Hierdoor gaan ze bij zichzelf een winnaarsmentaliteit creëren.

Lees meer over een winnaarsmentaliteit.


Presentaties voor topsport bij je evenement

Organiseer je een evenement, bijeenkomst, symposium of een congres voor trainers en coaches in de topsport?

Ben je misschien op zoek naar een ervaren spreker die je topsporteam(s) en topsporters handvatten kan aanreiken op het mentale vlak?

Ben je op zoek naar een spreker die de spelers kan helpen om mentaal sterker te worden?  Wil je een spreker die op een plezierige en eenvoudige manier de boodschap goed kan overbrengen?

Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. Tot nu toe heb ik nog niemand gebeten!

Soms spreek ik ergens waar je gewoon naartoe kunt gaan. Meestal is dat bij netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. Als je me daar een keer wilt zien spreken, vraag dan een uitnodiging op.


Heb je al gezien dat we op het blog een categorie hebben over alles wat met sport te maken heeft? En je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor sporttips. Dan beginnen we met het antwoord op de vraag: is scoren te trainen?Je bent hier: Home » Sport performance coach » Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport: met dank aan Roman Samborskyi voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Presentaties voor topsport was last modified: by