Zelfvertrouwen voor sporters

Zelfvertrouwen voor sporters

Zelfvertrouwen voor sporters: als een speler technisch, tactisch en fysiek sterk is, maar geen zelfvertrouwen heeft zal hij nooit optimaal kunnen presteren en de top kunnen bereiken. Het hebben van een groot zelfvertrouwen is essentieel om te kunnen presteren.


Zelfvertrouwen voor sporters

In dit e-book voor spelers en trainers/coaches bespreek ik een aantal eenvoudige technieken om het zelfvertrouwen te vergroten. Daarvoor geef ik eerst in jip-en-janneketaal achtergrondinformatie over het brein. Ik leg je uit hoe je gedachten werken. En dus ook de gedachten werken die veroorzaken dat je te weinig zelfvertrouwen hebt. Maar daar kun je iets aan veranderen!


Voor spelers

Om je top te bereiken heb je zelfvertrouwen nodig. Maar gebrek aan zelfvertrouwen kun je veranderen. Dat doe je door je manier van denken te veranderen. En dat werkt net zo als een gewoonte veranderen. Je kunt het oefenen en je kunt het leren. Er is niets dat je in de weg staat en ik geloof in jou!


Voor trainers en coaches

De technieken in het e-book zijn er op toegespitst om het zelfvertrouwen van de spelers te vergroten waardoor ze in staat zijn om betere resultaten te behalen.

Prijs: €5,95 incl. 21% btw


Zelfvertrouwen voor sporters

Hoe je je zelfvertrouwen kunt leren vergroten leg ik je stap-voor-stap uit in dit werkboek van 27 pagina’s dat je hier kunt kopen als PDF of als Epub.

5,95 incl. btw


Shop vol zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen voor sporters is een e-book van voormalig bondscoach Rob Wuijster. Maar dit is niet het enige boek dat we voor je hebben. In onze shop kun je nog veel meer boeken vinden die je helpen te werken aan je succes. En alles voor een betaalbare prijs.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons e-book over het creëren van een winnaarsmentaliteit.


KNVB licentiepunten

Wil je 2 KNVB licentiepunten halen?

Doe dan mee met de workshop:

Ontwikkelen van een winnaarsmentaliteit

wil je 2 knvb licentiepunten halen

Locatie: UD Weerselo – Sportpark De Echelpoel – 13 november.

Zelfvertrouwen voor sporters was last modified: by

Zou je het leuk vinden om met me te linken op LinkedIn?


Je bent hier: Home » Blog » Sport coaching » Zelfvertrouwen voor sporters
Zelfvertrouwen voor sporters was last modified: by