Waarom de meeste coaches ontslagen worden

In deze video tip wil ik je vertellen waarom de meeste coaches ontslagen worden. En wat jij zelf kunt doen om ontslag te voorkomen. Want je kunt er iets aan doen. En daardoor word je ook nog een betere coach!

In deze videotip ga ik je vertellen waarom de meeste coaches ontslagen worden. En wat jij zelf kunt doen om ontslag te voorkomen. Want je kunt er iets aan doen. En daardoor word je ook nog een betere coach!


Waarom de meeste coaches ontslagen worden

In deze video wil ik jou als trainer/coach een tip geven: de meeste coaches worden niet ontslagen doordat ze niet goed presteren. De meeste coaches worden ontslagen door gebrek aan communicatie.

Meer video’s op ons sportkanaal

Waarom ze ontslagen worden

Het is al coach heel erg belangrijk om voortdurend met je speler en team te communiceren. Dat is belangrijk om er achter te komen wat er speelt. En als je weet wat er speelt dan kun je erop inspringen.

Maar als je niet communiceert, dan weet je ook niet wat er speelt en dan kun je er ook niet op inspringen.

Praat met je spelers

Dus: blijf heel veel praten met je spelers. Het aller belangrijkste is dat je heel veel luistert. Dus niet als trainer/coach voortdurend aan het woord zijn, maar juist vragen stellen en heel goed luisteren naar wat ze zeggen.

Heel veel succes met deze tip.

Ben jij een trainer/coach?

Ben jij een trainer/coach en wil je je team graag naar de overwinning leiden? Dat komt goed uit, want ik ben een voormalig bondscoach en ik wil mijn kennis graag doorgeven. Ik wil je heel graag leren wat ik weet en ik stuur mijn kennis rond in gratis tips. Ik nodig je van harte uit om in te schrijven. Kijk maar even in de zijbalk, daar kun je inschrijven.

En je kunt natuurlijk ook meedoen met de online meetings, waarin ik nog meer kan vertellen. Moet je gewoon een keer doen. Je kunt vanuit je eigen huis via je eigen pc meedoen. En dat is echt leuk. Kijk hier eens hoe zo’n coachbijeenkomst in z’n werk gaat.

sport coaching serie

Is scoren te trainen?

Over het creëren van een winnaarsmentaliteit hebben we ook een e-book te koop dat je hier kunt vinden.

Je bent hier: Home » Blog » Sport coaching » Waarom de meeste coaches ontslagen worden
Waarom de meeste coaches ontslagen worden was last modified: by

Waarom de meeste coaches ontslagen worden was last modified: by